Oolong te, probablement, una de les millors tes del món

Ell te Oolong o blau de te és un dels favorits dels gurmets i amants d’ells tes de qualitat. Seu sabor i aroma tenen un perfecte equilibri, provocant la persona que la consumeix una sensació de benestar infinit i grans dosis de salut. Estimulant, diürètic i digestiu, aquest tipus de varietats de te es caracteritzen per alguna cosa suau, afruitat i dolç sabor. Una exquisidesa que no us podeu perdre!

Te matcha, el súper

Considerat com un súper, pel seu alt contingut en vitamines i antioxidants, el te verd matcha té gran ajuda a aprimar, redueix el colesterol i aporta vitalitat, així com una gran quantitat de vitamines, aminoàcids i minerals, entre d’altres beneficis que salut

Viatge a la Índia a una tassa de te Chai

Te Chai o Masala Chai és una beguda popular al sud de la Índia, elaborat amb ingredients de gran abast: una barreja de te amb espècies i herbes. Aromes de te que hem inclòs aquesta beguda tan beneficiós per a la salut al nostre catàleg d’infusió, jugant amb la intensitat de diferents sabors, sense perdre l’essència d’aquesta beguda antiga selecte.