Hibiscos, molt més que una planta decorativa

Diseño sin título (2)

Les he vist usar en jardins, decoració de taules de surf o camises jamaicà. Però més més enllà del seu costat decorativa, l’Hibiscus s’encarrega de la nostra salut en múltiples formes.

La part de la planta que s’utilitza generalment és la flor, molt aromàtic, color i comestible. Actualment es cultiva arreu del món, tant per la seva estètica i usos medicinals, que són principalment en forma d’infusió.

Comunament anomenat flor de Jamaica i sabor lleugerament àcida, s’utilitza per tractar una varietat de malalties, com ara la hipertensió arterial, retenció de líquids, tos o trastorns digestius com la inflamació de la mucosa.

Hipertensió
Beure que diverses tasses de te hibisc pot ajudar a disminuir la pressió arterial, segons diversos estudis. Hibisc conté flavonoides i antocianines, que tenen propietats antioxidants i s’ha demostrat que donen suport a la salut del cor.

Digestió
Millorar el funcionament general de l’intestí i bufeta. Conté efectes antiespasmòdic naturals així pot ser utilitzat per tractar el restrenyiment dolorosa i altres problemes digestius com l’intestí irritable.

Fred
Aquest te està ple de vitamina C, que ajuda a prevenir els refredats i altres malalties infeccioses. Et ajudarà també a reduir la febre. També té propietats antibacterianes i antifúngiques.

L’envelliment saludable
Tetera d’hibisc ha estat utilitzat fa segles en llocs com Egipte, Xina i altres per prevenir l’envelliment. Conté molts antioxidants que eliminar els radicals lliures en el cos. Mitjançant l’eliminació d’aquests radicals lliures, es pot reduir dràsticament el procés d’envelliment.

Pèrdua de pes
Hibiscus és un supressor natural així que ens pot ajudar a perdre pes de manera natural. Es redueix l’absorció grassa i ajuda a expulsar les impureses, així evitant la retenció de líquids o inflor.

Cura de la pell
Hi ha molts laboratoris actualment empren hibisc per produir natural cremes per a la cura de la pell pel seu alt contingut de mucílag (substància vegetal). També és eficaç reforçar les arrels del cabell i així evitar la seva caiguda.

a la cuina
L’aigua de flor de Jamaica és una beguda molt popular preparat infusionando la rosa de Jamaica (hibisc).
L’aigua de Jamaica, que és molt popular a Amèrica Central i Amèrica del Sud, té un gust agre, així que normalment s’edulcora amb sucre i altres edulcorants. Aquesta beguda és molt rica en vitamina C i oligoelements.

Se serveix fred com una beguda refrescant a l’estiu. Tanmateix, en alguns països en el Carib i Panamà, és tradicional fer calenta a les festes de Nadal i any nou.

Hibisc també es pot incorporar a les receptes d’alguns plats, com ara amanides, torrades o galetes. Podeu utilitzar les flors aixafats dins del cos o els xarops d’emborratxen-los. També podeu utilitzar per a gels de color i sabor, cremes i mousses. Que sí, hem de ser curosos amb el poder del seu sabor que va eclipsar la resta d’ingredients.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario