Altres dades del te verd, beneficis i propietats

té verde

Quan parlem de te verd, és impossible que paraules no venen estem al capdavant com cura de pes pèrdua o pell. I és que si hi ha alguna cosa que no es pot negar és que aquesta varietat de te, si s’ha tornat més famoses i consumit en el món és, sens dubte, pels grans beneficis que estan associats amb la crema de greix i la pèrdua de pes es refereix. Gran antioxidant, això no només s’utilitza en tot tipus de dietes, però també són molts productes de bellesa, especialment les relacionades amb la pell, que es fan amb això, així com una sèrie de remeis casolans.

Però el te verd, lluny de ser només una beguda que ens ajudin a perdre pes o per mostrar un millor aspecte de la nostra pell, també té una àmplia gamma de propietats. És que ens agradaria centrar-se en aquesta nova entrada de blog, malgrat el fet que, creiem, hi ha encara moltes propietats o aprendre sobre els beneficis, que encara no han estat descobertes. Prova d’això és que en les nostres xarxes socials, sovint anunciar-los esmentats avenços de la ciència en relació amb aquesta selecció de tes.

Característiques del te verd

Com bé sap, el te verd s’obté de la planta del te, Camelia Sinensis. És nativa de la Xina meridional i l’Índia, però avui i segons el tipus de clima, també es cultiva a diferents parts del món, com Espanya, encara que, per descomptat, en menor mesura que es cultiva al país asiàtic, on la majoria prové de la producció mundial de te.

Un te verd que és compost per una varietat de catequines, entre altres, la Epigallocatechin galata, la major varietat antioxidant de tots, per tant, el seu ús en alimentació i dieta equilibrada, encara que, per descomptat, no es recomana el consum de més de 2 o 3 tasses al dia. A més, el te verd també conté cafeïna, fibra i minerals com el calci, ferro, magnesi o el potassi, entre d’altres.

Beneficis del te verd per a la salut

Com dèiem al principi, els beneficis són nombrosos i cada vegada més conegut, però ens agradaria parlar sobre la més comuna i conegut, que són les següents:

 • Astringent: ideal per a la diarrea de la vorera o per millorar el trànsit de l’intestí pres en dosis baixes.
 • Estimulant: no només per despertar al matí, però també a l’ ascensor de l’humor, especialment quan estem cansats o anar a través d’una lleu depressió. A més, si vostè està passant un temps o un dia en el qual cal fer un esforç addicional, el verd te li ajudarà. Això sí: mai no cal exagerar o pel que fa al nombre de tasses, o pel que fa a la quantitat de te que es posa en cada un. Amb 2 o 3 tasses al dia i una cullerada de cafè en cada un d’ells, prou. Un excés de te verd pot provocar irritació en el sistema digestiu, així com taquicàrdia.
 • Anti-cancerigen: prendre de forma regular i moderada te verd redueix el risc de patir determinats tipus de càncer, a causa de la gran diversitat d’antioxidants que conté.  Van contribuir a, també, la cafeïna que contenen, així com d’aminoàcids i vitamina c. compostos, tots ells, que s’utilitzen també per a tractaments contra la SIDA, com demostrat per estudis científics.
 • Combatre migranyes: ja que es limita els vasos sanguinis pericraneales i cafeïna ajuda a disminuir els mals de cap horrible que causa migranyes.
 • Protegir el fetge: així que és molt interessant lluitar contra l’hepatitis.
 • Protegeix el seu cor: verd, tons i disminueix el cor, així com el nivell de colesterol. De la mateixa manera, redueix el risc de patir l’amigdalitis de pit o infarcts de miocardi.
 • Millorar la memòria: així que és ideal per a estudiants a temps d’examen (sempre respectant les dosis anteriors), així com tractaments amb persones que pateixen la malaltia de Alzheimer. A tots ells, ajuda a concentrar-se, memoritzar i recordar.
 • Fertilitat: augmenta el nombre d’espermatozoides i millora la seva qualitat.
 • Atenció oral: te verd ajuda a combatre la gingivitis i l’halitosi, així com reduir el risc de la creació de cavitats, degut al seu contingut de fluor. De fet, s’han creat diverses pastes amb aquesta planta, que preses en infusió i esbandida mode, ajuda a tancar les ferides, en una manera natural i deixant un agradable gust a la boca.
 • Pell: verd ens rejovenir la nostra pell, mostrant-li més jove i lliure d’impureses, de forma natural i sense haver de gastar una fortuna a cremes ajuda. Cremes, per cert, que molts contenen extractes de te verd.

Remeis casolans amb te verd

En aquest cas, també són nombrosos, però farem referència a alguns empleats:

 • Ulleres: si poses algun verd bosses als ulls (després d’infusió i fresc), per un temps, podràs veure com Disminueix inflamació que produeixen les ulleres. Truc de bellesa natural casolana, que no vas a gastar molts diners i vostè tindrà una doble funció: actuar com anti-ulleres i una beguda que t’agrada molt, i que contribueix a la salut i el benestar.
 • Cabells: si voleu enfosquir-lo o amagar els cabells blancs, només haurà de donar-li un bany d’infusió de te verd. Que millorin l’aspecte del teu cabell, portant el color que vulgueu, així com més brillant, també es pot donar una olor agradable basat en la combinació de te verd en l’elecció i que actuarà com un perfum natural, però molt més barat.

Ara que saps tots aquests detalls, què esperes per gaudir de te verd amb més qualitat en el mercat? Entri a www.aromasdete.com i veure la varietat de sabors que han preparat per a tu, amb aquesta selecció de tes.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario