Trucs de bellesa natural cura facial

Trucos de belleza

Saps què hi ha malalties que es reflecteixen en l’aparició de la nostra pell? Especialment aquells relacionats amb les hormones o alguns òrgans interns com l’intestí, fetge o els ronyons. Per aquest motiu, sempre tenir en compte de la nostra pell aparició és important. Cura facial és ja un mer estètica matèria, però salut. I per millorar els problemes de salut, res com tenir cura d’ella, naturalment, cada dia.

En aquest punt i menys problemes essencials indicats pel metge, res com tenir cura de la nostra salut i realitzar natural cura facial diari basat en plantes i flors que podem prendre en infusions i tes naturals, com la que podeu trobar o preparar amb productes d’ aromes de te , on, com vostè sap, tenim un bon nombre de productes ecològics, així, augmentar la qualitat i eficàcia d’ells.

Tes i infusions que li ajudarà, així deia, no només en el seu facial cura diària, però també per millorar-les funcions del cos creant un perfecte equilibri de l’operació hormonal, a més de proporcionar-nos les vitamines, minerals i antioxidants, nutrients, tots ells, essencial per a buscar una pell jove i bonica.

Cura bàsica de la pell

beauty-treatment-163540_640

Abans de passar a parlar sobre els millors tes i infusions per a la cura facial, de forma natural, creiem que és important recordar els tres passos bàsics que tot el món, dones i homes, ha de ser cada dia per aconseguir els millors resultats i millorar l’aparença de la pell de la cara. Què es divideixen en les següents fases:

 1. Net: una neteja al matí i a la nit permetrà eliminar les impureses de la cara com brutícia, suor, sèu i maquillatge. Però no només això, neteja de la cara, també estan preparant per absorbir, més eficaç, els components dels productes que anem a utilitzar en els dos pròxims passos.
 2. To: així podem treure qualsevol netejador que hem aplicat prèviament, així com purificar i refresca la pell. Aquest segon pas de la cura facial també ajuda a restaurar el ph de la pell. Ell es fa millor al matí i al vespre.
 3. Hidratar: una pell hidratada és una pell que pot respirar tranquil. lament, però haurà de tenir en compte quin producte d’ús, segons el tipus de pell que té. No és en si una pell seca que un greix de la pell o pells mixtes, que requereixen també en altres tipus de cosmètics. En aquest sentit, no apliquem mateix dia que de nit crema, encara que aquest pas que cal fer, com les dues anteriors, dia i nit, encara que és cert que hi ha productes cosmètics que es poden aplicar en dos moments, però els que són menys.

I, per descomptat, i encara que no forma part del ritual de cura de la pell facial bàsica, cal també tenir en compte el protector solar tot l’any i no només a l’estiu, fer sol o no, ja que això, d’una manera o altra, està sempre present i, per tant, podem per no danyar la nostra pell. Per aquest motiu, cada vegada són més les cremes hidratants d’ús diari que inclouen diferents nivells de factor solar, encara que a l’estiu o els dies de sol més ha de potenciar aquesta protecció amb cremes per a tal fi, és a dir, la crema o protector solar.

Tes i infusions per les facial cura

Com hem estat dient a l’inici d’aquest nou post, ha demostrat que hi ha alguns tes i infusions que són realment eficaços quan es tracta de la cura facial. A més de ser productes naturals i, per tant, deixa de banda efectes (en principi, excepte per causes rares o al·lèrgies), ens ocupem de nostra salut interior, deixant un agradable aroma a la nostra cara i una immillorable sensació de benestar. I ho hem d’oblidar que l’objectiu d’un bon te o infusió és sempre l’últim.

Tornant a la tes i infusions més recomanats per a la cura facial que cal esmentar, és a dir el següent:

 • manzanilla_dolor_garganta Camamilla: ja que és una gran cel·la regenerativa, a més de les seves propietats antiinflamatòries i relaxants, sense oblidar l’aparell digestiu que, com hem dit abans, si el nostre organisme funciona bé, també es reflecteix en la nostra pell. En aquest sentit, natural dermatologia experts recomanen una tassa de camamilla 20 minuts després de dinar i sopar.
  A més, també pot utilitzar camamilla en piràmides per realitzar el primer pas del ritual bàsic de facials: neteja de la cara cada nit. Només tenen a infusionarla com tu sempre, deixar-lo refredar i aplicar-lo a la cara amb un cotó net. D’aquesta manera la pell a descansar i hidratar.
 • tila Tila: un efecte semblant a la camamilla és que aconsegueix la tila. A més d’ajudar ens millorar el nostre sistema gastrointestinal i, per tant, tenir cura de l’aspecte extern de la nostra pell, cura facial és refereix, si es pren aquest tipus de infusió a una get regularment (però no més de 2/3 tasses al dia) que la pell és més tranquil, net i serè.
 • comprar-te-rooibos-eco-online Rooibos orgànica : aquesta beguda sense cafeïna procedents d’Àfrica, també contribueix a millorar l’estat de la pell, sobretot si es pren regularment. Com és el cas de camamilla, es poden prendre en infusió (esmorzar o després dels àpats), però a més, també es pot aplicar sobre la cara amb un cotó swab humitejat amb infusió de rooibos que, prèviament, hem deixat refredar. El rooibos és bo per a lent, els efectes de l’envelliment cel·lular, gràcies al seu poder antioxidant. D’altra banda, aquest te sense cafeïna s’utilitza per tractar problemes de la pell com picor, dermatitis, urticària o combatre l’aparició de l’herpes simple en els llavis.
 • infusion-de-jengibre Ginger: que ajuda a rejuvener de la pell i tenir cura de la salut del fetge que, com hem esmentat al començament d’aquest post, pot afectar l’aparença externa de la pell de la cara, per la qual cosa es recomana prendre, cada dia, una infusió de gingebre en dejuni, per tal que l’efecte és major. Així que els resultats són encara millors, hi ha experts que recomana també, a més de prendre la infusió, mastegar durant alguns segons ells trossos d’arrel de gingebre. També expliquen que unes gotes de llimona o mel, que també es reduirà el fort gust de gingebre, són bons per a la cura facial, ja que millora el trànsit intestinal i es preocupa per al fetge. Si creuem el gingebre, llimona i rooibos disposem deliciós i aromàtic rooibos gingebre i llimona orgànica, que s’hi es útil per a la cura facial diària. D’altra banda, si com reduir la inflamació de la pell, per exemple, les ulleres o regenerar-lo i curar-les cicatrius que pot tenir, recomanem fer una infusió de gingebre i camamilla i aplicar-lo a la cara, un temps càlid, amb un cotó net. Repeteixi això per dia i de nit i veureu com millora l’aspecte del teu rostre.
  • te-verde-sencha-ecologico Te verd: tant per rejovenir la pell per tornar

  Duce l’aparició de la cara cansada, pel seu alt contingut d’antioxidants. En aquest sentit i per facial cura és recomanable prendre el te del matí o tarda al mig. Alguns experts recomanen afegir unes gotes de llimona i mel pura a augmentar l’eficàcia de la mateixa. Gràcies a aquest últim producte també es depura l’intestí i, per tant, també ressonarà en la imatge que projectes la pell. Com vostès saben, essències de te tenim una àmplia gamma de te verd, però per a aquest cas, la més recomanada seria el pur, orgànic Verd Sencha, Gyokura Asahi verd japonès o verd Xina pólvora. A més i en el te verd, la combinació amb aloe vera, sana i regeneradora de la pell també és una bona opció quan es tracta de la cura facial. No ens oblidem nostres orgànica Ginger verd, que es pot utilitzar per al mateix propòsit.

  • yunnan-pu-erhTe negre i te vermell: tots dos són poderosos antioxidants. La primera, te negre, destaca, a més, per la seva gran aportació en minerals, a més els flavonoids que li donen l’efecte antioxidant d’aquesta infusió, ajuda a regenerar cèl·lules de la pell. Tots dos podreu en infusió, aplicat a mode de tònica/netejador al matí i al vespre, encara que vostè ha de tenir cura amb les pells més seques. Pel que fa a la te vermell, a més de la seva acció antioxidant, també serveix per a la cura facial ja que millora el metabolisme hepàtic si es pren en infusió, així com la secreció de sucs gàstrics i, per tant, millora l’aspecte extern de la nostra pell.
   En aquest cas, com amb te verd, recomanem, comprar-te-negro-breakfast principalment, que per a la cura facial prendre tes purs, com el Yunnan Pu Erh, el tes Pu Erh 1r grau Eco vermell, Eco de esmorzar te negre o el Earl Grey en el cas tes negre. Suprem de te negre o te negre Darjeeling Himàlaia també són una excel lent opció.
  • comprar-te-blanco-pai-mu-tanTe blanc: considera el te de la mateixa bellesa, conté el triple de polifenols que la efectiva de te verd, sent un molt més antioxidants que el te verd, mentre que no és utilitzada tant en l’elaboració de productes destinats a les estètic o estètics. Gràcies a aquest te pot retardar l’envelliment de la pell, especialment els prematurs que es produeix, en moltes ocasions, mitjançant una exposició inadequada al sol, a més d’augmentar les seves defenses. Tes blancs purs, s’utilitza com el te Pai Mu Tan blanc 1r grau de producció ecològica.

  Aquestes són només algunes de les idees que ens pot oferir a la seva cura facial diària, però, en realitat, amb la combinació de tes i infusions s’esmenten, juntament amb altres plantes, herbes i olis com la lavanda, romaní o eucaliptus, entre d’altres productes naturals, poden ser cremes naturals per al tractament de problemes com l’acne, les cicatrius o taques a la pell. Però ja que deixem per un altre post. Feliç dia!

  ¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

  Deja un comentario