«Operació desintoxicació», millor amb tes i aliments antioxidants naturals

OPERACIÓN DETOX

Amb l’arribada de l’estiu, també arriba el temps de les barres, prendre gorres amb més freqüència, o no sempre saludable menjar i beure més alcohol del que hauríem de, etc. Per tots aquests motius, el nostre cos es veu ressentida i, per tant, l’estiu també és l’etapa en que donen més casos de descomposicions i malalties intestinals.

Perquè això no passi, hem de tenir un control més exhaustiu de les coses que donem. Naturalment vostè pot signar capricis de tant en tant, però recordeu que la salut és igual estàs de vacances o no i, per tant, cal sempre tenir cura. En aquest sentit, cuidar l’alimentació de productes rics en fibra i els antioxidants es beneficiarà el seu estat de salut general i el tracte gastrointestinal, especialment.

És precisament aquest darrer punt, el d’ells els antioxidants de menjar, a que ens agradaria posar especial atenció en aquest post d’avui. Anem a explicar el que són, en quins aliments pot trobar-los i els seus beneficis. Esperem que aquest article serà d’interès.

Antioxidants: què són i els beneficis

Estem segurs que vostè ha sentit en moltes ocasions d’aquestes molècules es troba en la majoria dels aliments que consumim diàriament i permetre que l’estat de salut, en general, és molt millor, així com millorar l’estat de la nostra pell, sent un dels principals beneficis de prevenció els antioxidants de l’envelliment cel·lular. Però no són els únics.

Quan parlem dels beneficis dels antioxidants, també ens referim per facilitar-los la tropa en els moments de desgast de gran potència, com les situacions d’estrès, un munt de treball pesat, fer esport o, simplement, cansat de cada dia. Si vostè menja productes rics en antioxidants, aquest desgast d’energia no serà tan alt com si que no portar-los.

La pregunta ara és això: on pots trobar-los? Com hem dit, en molts dels aliments que consumim de forma regular. En particular, els que contenen vitamines A, C i E, com poden ser les maduixes, els tomàquets i fins i tot, ens pot trobar en algunes lleteres. Però la llista és molt extensa i ens agradaria centrar-se en alguns d’ells.

Aliments antioxidants

Així, diem, la llista és molt llarga, però ens agradaria fer menció especial de les accions següents:

  • Maduixes: carregat de vitamines B i C, també són un dels millors antioxidants naturals per excel·lència. A més, podem no esmentar altres beneficis d’aquesta fruita, com la seva potència antiinflamatòria, aconseguir el mateix efecte d’aspirina o ibuprofèn, però naturalment i sense efectes secundaris, beneficiant així el deswelling de l’intestí, quan aquest està ressentit quan consumim productes que poden danyar-lo. De la mateixa manera, millorar la salut OS i oral, a més de la lluita contra l’envelliment de la pell i ser un aliment que li ajuden a baixar de pes.
  • Xocolata: lluny de ser el que molts poden pensar, xocolata negra pura, consumit amb moderació, és beneficiós per a la salut i és també un potent antioxidant. El ultraoxidantes extret d’aquest producte (com la catequina, epicatequina i les procianidines), ajuda a millorar la circulació sanguínia, així protegint el nostre cors de malalties relacionades amb el mateix. Per ella des, la pell es veurà molt més bonics gràcies al negre xocolata pura.
  • Nabius: de color blavós o vermell, nabius són una de les fruites, juntament amb les maduixes, que més antioxidants que aporten al nostre cos. De fet, els experts diuen que fruits de colors foscos són els que es beneficien d’aquestes característiques. En què els beneficis per a la nostra salut és es refereix, els diferents estudis que han demostrat que contribueixen a protegir-nos d’ells pateixen cardíaca de malalties, a més disminuir les possibilitats de contraure certs tipus de càncer, el favor de la creació de cèl·lules noves i disminuir-los càncer. Nostra pell també es veurà més bells gràcies a aquesta fruita.
  • Iogurt: a més de ser una gran font de calci, iogurts naturals també prevenir els símptomes de la diarrea, ajudant a recuperar la flora intestinal bacteriana. De la mateixa manera, es protegeix el nostre cos contra possibles infeccions. D’altra banda i sempre que es consumeix a fregant, ajudar a reduir els nivells de colesterol en sang. En termes de valors nutricionals, cal no oblidar que els iogurts naturals proporcionen vitamines B, C i D (antioxidant natural font), sense oblidar el Zinc. Tots aquests ens ajuden a combatre el cansament, curar ferides, bloquejant els efectes dels radicals lliures i protegir el nostre sistema immunitari, respectivament.
  • Verd Poma: que conté grans quantitats de vitamina C i per tant és un bon antioxidant natural i té un major efecte si consumida a un estómac buit. Gràcies a la poma verda ens ajuden a eliminar els radicals lliures en el nostre cos. De la mateixa manera, Apple ajuda a perdre pes i regular els nivells de glucosa en sang. Tan lluny com oral termes salut, ajuda a reduir la quantitat de bacteris a la boca. Finalment, cal assenyalar que ens ajuda a mantenir el ritme de bon cor dels nostres cors, sobretot si, com hem dit, es consumeix en ajuda.
  • Cassís: experts en qualificar-lo com un dels millors píndoles naturals vitamina c, una vitamina que es tradueix en el seu sabor amarg. Una cosa que fa que molta gent la rebutja i, tanmateix, és una fruita molt beneficiosos per a la salut. Gràcies a ella i per l’antioxidant de poder que li dóna s esmentat vitamina, eliminar els radicals lliures del nostre cos. De la mateixa manera, conserva millor nostres ulls, la pell i la salut, sense oblidar seu valor a combatre refredats, flus u un altre tipus de virus, pel seu treball antibacterià natural. En el cas de l’íntim de salut de la dona, ajuda a reduir les berrugues vaginals.

Te verd i te blanc

Aquests dos tipus de te també són fonts autèntiques antioxidant natural, els que mai no hauria de ser falta a casa seva. El millor del mercat, ja sap on es pot obtenir-los. Només té que introduir essències del te i feu clic aquí per obtenir te verd i en aquest altre enllaç, per aconseguir te blanc. Tots ells de primera qualitat.

Com els beneficis esmentats en productes anteriors, te verd i te blanc també ajuden a combatre els radicals lliures, millorant així l’estat de la nostra pell i el cor. Per descomptat i com vostè sap, són excel·lents acompanyar-los a una vida sana i equilibrada en les persones que estan especialment interessats en pèrdua de pes, així com per aquells que tenen per reduir el colesterol i els nivells de glucosa.

La majoria dels tes d’antioxidants

Si creuem les propietats del te verd i te blanc amb tots els aliments s’esmenta en la primera secció, alguns tes més antioxidants que trobaràs a la nostra botiga en línia són els següents: baies orgànica de te verd, que conté els nabius, maduixes i groselles, així com tenir el plus de ser ecològica; Kir Imperial verd, que conté les maduixes i és molt fresc, ideal prendre en qualsevol moment de l’any i protegir la nostra salut; Maduixa i tots els seus beneficis també s’inclouen en el te verd gessamí.

Un altre ingredients antioxidant que hem esmentat a la llista anterior ha estat el iogurt, el mateix trobaran en el nostre te verd Àloe Vera, així com en el sorbet de llimona verda i blanca te. En què la Poma s’ocupa, el mateix es pot trobar en el te verd arc de Sant Martí i el te blanc Pai Mu tan nits blanc

Pel que fa a les panses i els seus beneficis, pot trobar aquesta fruita en nostres te verd i blanc de flors d’or, així com en la violeta de te verd  i com ja he dit més a dalt, en el vermell de te verd fruites ecològiques.

Rooibos, el «gran desconegut»

Segurament, si heu arribat a aquest missatge és perquè ja ets un amant del te i les infusions o perquè ens ha trobat fent una cerca d’aquest producte. Així, més probable, per descomptat, vostè sap el rooibos, però que molta gent no sap, és sobre el seu poder antioxidant gran, que alguns experts afirmen que és superior a la del te verd. Per dos motius, hem volgut dedicar un especial en aquest apartat de correus.

Com diem, el rooibos conté una gran quantitat d’antioxidants propietats. De fet i segons una publicació del Consell botànic nord-americà l’any 2003, «no hi ha cap altre recurs natural que conté molts antioxidants com el rooibos». Així, gràcies a pot protegir la salut del nostre cor, mantenir els nivells de colesterol, millora el trànsit intestinal (cosa que vénen grans, especialment durant l’estiu), protegir el seu sistema immunològic i millorar la salut bucodental i OS, per la gran quantitat de calci que aporta al nostre cos.

Coses i tenint en compte la llista dels aliments que hem esmentat anteriorment, es recomana, en particular, els següents tipus de rooibos amb aroma de te: rooibos bosc encantat, que conté les maduixes i groselles; rooibos praliné Premium, que conté les maduixes i xocolata, per últim, també s’indiquen en les delícies de xocolata rooibos, encenalls de rooibos xocolata i coco rooibos

Ara que saps quines tes són més poderosos en termes d’oxidants, vostè única esperança que gaudir-ne com es mereixen. Fins a la següent entrada!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario