Te i infusions per ajudar a tenir cura de la seva salut cardiovascular

heartbeat-163709_640Un cor fort, saludable és sinònim de salut. Si no ens preocupem, problemes pot ser molt greus, ja que aquest cos marca nostre ritme de vida i són associats amb nombroses malalties que són molt perillosa si no es controla, pot resultar mortal.

Per això, perquè ens agrada tenir cura de nosaltres i ajuda a que tenir cura de la seva salut sempre que podem, avui volem orientar aquest article cap a la salut cardiovascular. Ens agradaria explicar quines són algunes de les malalties més comunes, quin tipus d’aliments, productes o mals hàbits cal evitar o eliminar en la nostra vida i, per descomptat, són aquells que ens sento molt bé i que, fins i tot millorar la nostra salut.

Entre ells i com podia ser d’una altra manera, te, el poder d’antioxidants permet reduir el colesterol dolent i mantenir a ratlla quan és en seus nivells òptims. Però no només te parlar, sinó també a aquells aliments que ens ajuden a cuidar la salut cardiovascular i, per descomptat i en la mesura possible, afegiu-los a nostres tes, per aportar el nostre petit gra de sorra en la millora i la cura de la salut dels nostres clients. Comencem!

Què és la malaltia cardiovascular?

Segons El Club de la hipertensives, les malalties cardiovaculares són aquells que«afecta les artèries del cor i la resta del cos, principalment al cervell, ronyó i extremitats inferiors, sent la més important i comú, infart de miocardi, així com els cerebrovaculares accidents, i.e., trombosi, embòlia o hemorràgies cerebrals».

Aquest tipus de malalties qui pot obtenir tota la seva vida si no es preocupava per, o si té certes condicions que predisposen a les al lèrgies, tals com: edat, sexe, raça i, especialment, la història familiar.

Aquests factors no és poden modificar, però que pot ser que són els següents: la sang d’hipertensió, el colesterol dolent, la diabetis, tabaquisme, la sobrecàrrega, el sedentarisme, l’abús de l’alcohol, l’ansietat o l’estrès. De tots ells, els més perjudicials són l’alt nivell de colesterol dolent, com el tabac.

Com prevenir el risc cardiovascular?

0002634821ZZ-849x565

Com passa amb totes les malalties, sens dubte, la millor manera d’evitar aquest tipus de malalties és la prevenció i per això és necessari tenir en té certes pautes que hauran d’incloure en la nostra vida diària, com cada dia de tasca. De fet, les directrius bàsiques són simples i tot el món ha de tenir-los en té en la seva vida:

-No fumadors: i si no es pot evitar, fumar el menys possible. Tractar de canviar el tabac per altres productes més saludables, com la goma de mastegar o caramels, que pot canviar el nostre desig. Cigarrets electrònics fins i tot que es ven en farmàcies per deixar de fumar, pot ser una bona opció per fumar el menys possible.

-Alimentació sana i equilibrada: hi ha de menjar un munt de verdures i fruites. Beure 2 litres d’aigua cada dia (si l’aigua sola no m’agrada, consumeixen amb te i infusions pot ajudar) i no us oblideu el peix, ous i carn blanca. Vostè pot consumir carn vermella, però en menor mesura que el blanc. Pollastre i conill són especialment bons, com Turquia, ja que contenen menys greix.

-Caminant 30 minuts al dia: i un bon ritme. D’aquesta manera que ajudem a la bomba del cor i que es manté actiu.

-Obtenir amor!: perquè és realment molt bo per la salut cardiovascular i pel nostre estat d’ànim, en general. De fet, s’ha demostrat que les persones que fan l’amor de forma regular gaudir de millor salut física i mental. Independentment de la edat o sexe. Cadascú va al seu propi ritme, però gaudir-ne.

-Canviar el cafè tes i infusions: perquè el seu grau de cafeïna és molt més petit que el cafè, a més de ser molt més antioxidants i, per tant, bo per al cor.

Aliments i begudes que ajuden a cuidar del cor

Afortunadament, hi ha molts, però ens agradaria destacar el següent:

-Fibra-aliments rics en: com cereals, llegums o hortalisses.

-Fibra soluble: com fruita fresca o civada.

-Potassi-ric: com préssecs, plàtans o raïm.

-Els aliments rics en vitamina c: principalment de fruites fresques.

-Folats-aliments rics en: com fruits secs

-Xocolata negra: que ajuda a restaurar la flexibilitat de les artèries i impedeix leucòcits s’adhereixin a les parets dels vasos sanguinis.

-Te: principalment el verd, blanc i blau, però la resta són també bon per al cor, ja que aporten al nostre cos, flavonoides, que el nostre organisme no pot produir només, i això és molt bo per a protegir la nostra salut cardiovascular. A més, també són antioxidants, que es regenera les cèl lules de cor.

Instal·lacions per al cor

Ara que vostè sap els beneficis que té instal·lacions per a la salut cardiovascular i saber, de la mateixa manera, quin tipus d’aliments són els més recomanables per gaudir d’una bona salut del cor, ens agradaria dir-te quines són algunes infusions i més recomana infusions de la nostra botiga, tenir cura del seu cor.

-Te verd i te blanc: qualsevol d’ells tes verdes, tes blanques o tes verds i blancs de www.aromasdete.com es gran el teu cor, tenint cura de la seva salut cardiovascular. Te va blanc, a més, als continguts poc proteïnes permet que pot portar a qualsevol moment i és molt més suau que el verd de la tetera. Dins d’aquests tres tipus de tes, l’esplendor de te verd , verd i blanc sorbet de te Granada o sorbet verds i blancs de te de llimona, són alguns dels més recomanables.

-Rich vermell tes i infusions de fruites: pel seu alt contingut en vitamina C, com per exemple, rooibos baies o blanc te Pai Mu Tan cirera. I rica en vitamina C és també el Fruit de nens, carregat amb diferents tipus d’infusió de fruita.

-Tes i infusions amb xocolata: per les propietats que hem esmentat anteriorment aquest producte originaris de Llatinoamèrica. Entre els diferents productes de sabors de te incloent-hi la xocolata, les més recomanables són el delecta rooibos xocolata i trossets de xocolata, coco rooibos, que també inclou la xocolata.

chocolate para el corazóncomprar-te-rooibos-cocoterocomprar-te-rooibos-delicias-chocolate

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario