Te verd i rooibos per cuidar el teu cor

Té verde y rooibosaliados del coraón

Només de celebrar-ho món setmana del cor 2015 i amb aquest motiu, en aromes de te han volgut fer un homenatge a tots els científics que estudien les propietats i característiques d’ells aliments i begudes naturals que podria reduir el nombre de persones que pateixen infarcts de miocardi o que tenen problemes relacionats amb el cor.

I és, com sabem i hem publicat en diverses ocasions, són precisament aquells rigorosos estudis científics, que s’associava amb el consum de te verd i te rooibos, amb menor probabilitat de problemes de salut relacionats amb el cor. Per aquest motiu, avui que volem parlar sobre les raons per què aquests científics consideren que la nostra família doctor que és bo prendre 2 a 3 tasses de te verd o te rooibos al dia, per descomptat, sempre i quan així assessorar-lo, si tenim algun tipus de problema amb el cor.

Tes que, com sabeu, podem produir amb productes naturals; material cru de primera qualitat i seguint un rigor procés d’elaboració d’ells igual a vostè, els nostres clients i amics, només reben un producte sense comparació, que vostè aportació gran dosi de benestar i salut. Comencem!

Te verd i el cor

te-verde-genmaicha«L’infart de miocardi ser menys freqüent entre els bevedors de verd del te, el que suggereix que menjar regularment aquesta beguda pot tenir un protector de paper important contra el desenvolupament de l’infart de miocardi». Són les paraules de la Doctora Yukihiko Momiyama, autor principal de l’estudi mèdic de l’escola mèdica de defensa nacional, en la ciutat japonesa de Saitama.

Paraules que hem extret d’un article publicat pel diari El Mundo i expedit per l’agència de notícies Reuters, que explica les raons per a l’inici d’una investigació científica que es va intentar aclarir per què el nombre de persones que pateixen aquest tipus de contratemps, en comparació amb els episodis que es produeixen en les persones d’Occident és menys freqüent a Japó.

I és que es encara desconeix la causa exacta per què te verd promou la salut cardiovascular, quan conté cafeïna (això sí, en bastant menys quantitat de cafè), que els científics sospiten que el que seria la quantitat de flavonoides que contenen aquesta beguda natural que es beneficiarien d’aquesta secció de la salut humana. I és que si els flavonoids es caracteritzen per una mica, pel fet que «lluitar contra l’oxidació que danya les cèl lules del cor, a través d’un radical lliure anomenat substàncies», explicava en l’article. Per tant, també el te verd es considera bo evitar que certs tipus de càncer o, en el camp de l’estètica, per millorar les condicions de la nostra pell.

De fet, com es desprèn de les notes expedits per Reuters, diversos estudis han demostrat que les persones que mengen aliments que contenen flavonoides (com algunes fruites, verdures i vi negre), són menys propensos a morir de malalties cardiovasculars, també relacionar aquest consum amb menor risc, com hem dit abans, que pateix un atac de cor.

Traduït a xifres i tornant al cas de l’estudi del metge japonès, va deduir que persones analitzades i que es consumeix una tassa de te verd al dia, el 42% d’ells van ser menys propensos a patir un episodi d’infart, en comparació amb els no prendre’l. I tot aquest tenint en compte que moltes de les persones sotmeses a aquest estudi tenia factors de risc associats amb la seva persona, com per exemple, hipertensió, colesterol alt o diabetis.

En aquest sentit i de la Fundació espanyola del cor, Fundació que sap perfectament com aquest òrgan, explicar que «te conté cafeïna, però en menor mesura que el cafè, que estimula el sistema nerviós, però no produeix excitació.» «Que sí, persones que sovint pateixen Ventriculars batecs ectòpica (batecs de cor desenvolupat), arítmia o palpitacions, no ha de prendre te».

En un altre ordre de coses, des de la Fundació també admet la teoria que els flavonoids són els que protegeixen la salut del nostre cor. Per tant, es fan referència a un treball científic publicat a la revista de circulació, que assegura que la gent que consumeix verd té un 44% menys probable de patir infart de miocardi, «independentment de la edat, gènere o estil de vida que tenen».

De la tes que es coneixen, apostar pel verd te «perquè la fermentació d’ells altres tes les destrueix substàncies actives.» Per tant, te verd (menys proves) té les propietats terapèutiques millor en aquest sentit «.

D’altra banda, va afegir, «sembla recomanable prendre entre una i dues tasses al dia de te.» Ens pot proporcionar un benefici addicional i no tindria efectes perjudicials. No obstant això, si vostè pren drogues, no aconsellable fer-ho, ja que el te poden interferir amb la seva absorció. «http://www.aromasdete.com/blog/te-verde-y-rooibos-para-cuidar-tu-corazon/ http://www.aromasdete.com/blog/te-verde-y-rooibos-para-cuidar-tu-corazon/ http://www.aromasdete.com/blog/te-verde-y-rooibos-para-cuidar-tu-corazon/ http://www.aromasdete.com/blog/te-verde-y-rooibos-para-cuidar-tu-corazon/ http://www.aromasdete.com/blog/te-verde-y-rooibos-para-cuidar-tu-corazon/Y per a les persones que prenen anticoagulant, el te podria reduir seu efecte, que no és recomanable». Paraules de la doctora Ana Maria Ramos López, autor de l’article en el qual hem basat i publicat per la Fundació espanyola del cor.

Rooibos i cor

comprar-te-rooibos-eco-onlineA part de te verd, ara convertir a parlar sobre els beneficis del te rooibos, que tot i ser part de la categoria de tes, es distingeix de totes elles perquè conté cafeïna, per què pot ser consumit arreu del món i en tot moment, sense distinció de sexe o edat, menys explícit prescripció. I és que en això, també hi ha que diversos estudis científics s’han realitzat per a estudiar els seus beneficis, tot i que són una minoria, en comparació amb aquells que es fan en relació amb el te verd.

Una copa, rooibos, que cada vegada més està tenint més acceptació en el nostre país i cada vegada més conegut més, però en lloc d’origen, Sud-àfrica, és una beguda molt habitual i molt valorades per les seves propietats nutritives, gust saborós i, sobretot, ser considerada com un excel·lent aliat per protegir el nostre cor.

Una de les principals raons per què els estudis científics es troben testimoniar el rooibos com un remei natural per cuidar del cor és el seu alt contingut en chrysoeriol, un excel·lent antioxidant, que inhibeix l’estrenyiment i enduriment de les artèries, permetent que la sang flueixi normalment a través del cor i la bomba correctament.

En la mateixa línia, aquests estudis (que, per cert, es recomana prendre de forma diària d’una a dues tasses de rooibos, durant 6 mesos, per a notar els efectes) garantir que la mateixa antioxidant regula la sang circulació i tensió, a més de disminuir el colesterol dolent.

A més, te rooibos també és recomanat per alleugerir l’ansietat i insomni, que no són companys de viatge bo de salut cardiovascular, gràcies a les seves propietats sedants. No contenen theine, es pot consumir en qualsevol moment del dia, fins i tot abans d’anar a dormir.

Ara que ens han donat unes pautes a tenir cura de la salut del seu cor, només has de consultar al seu metge en cas de dubte i, més tard, visita la nostra botiga en línia o visitar-nos a alguns dels centenars de mercats temàtics que vam anar al final de l’any i començament gaudint d’un món de salut i benestar.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario