Tes i plantes naturals contra la diabetis

diabetes

El 14 de novembre es celebra el Dia mundial de la diabetis. Una malaltia que, només a Espanya i segons la Federació de Diabeteticos espanyol (FEDE), arriba a més de 5,300,000 persones, «és a dir, el 14% de la població, encara desconegut-6% de les persones», segons expliquen al seu lloc web.

Una dieta sana, equilibrada i controlada, fer exercici, així com diferents tractaments mèdics (especialment la de la insulina) fan que el diabètic pot portar una vida normal. D’aromes de te vol retre un homenatge a totes aquelles persones que lluitar cada dia contra ella i parlar de tes o infusions elaborats amb les plantes naturals que, segons diversos estudis, contribueixen a reduir els nivells de sucre en sang i, per tant, a millorar la salut d’ells per a diabètics.

Per descomptat, com sempre diem quan ens front a temes mèdics, la millor vista és el seu metge o especialista, així que si vostè té alguna pregunta sobre això, res millor que al treballar amb ell. Només oferim alguns accidents cerebrovasculars petits científics d’estudis.

Què és la diabetis?

Segons el International diabetis Federació (IDF), és «un trastorn crònic que es produeix quan el cos perd la seva capacitat per produir prou insulina o utilitzar-lo eficaçment». Hi ha tres tipus principals de la mateixa: diabetis mellitus tipus 1, tipus 2 i gestacional. En el primer cas i com s’explica des de l’exèrcit israelià, «si la persona no té la insulina, mor.» En el cas de persones amb el tipus 2, es poden passar anys sense ser diagnosticats. En el cas de persones amb diabetis gestacional, les possibilitats de diabetis tipus 2, després de l’embaràs, són alta, així com que el nadó pateix obesitat o diabetis tipus 2, en el futur».

També, afegit d’aquesta Federació, que un «diabetis mal curat, pot portar moltes conseqüències per a la salut, pel que es recomana la constant col·laboració tant del pacient, segons el metge que és».

Com per als símptomes, en el cas de la diabetis tipus 1 són les següents:

  • set anormal i sequedat a la boca
  • cansament extrem/falta d’energia
  • lent cicatrització de les ferides
  • pèrdua de pes bruscos
  • orina sovint
  • constant gana
  • visió borrosa
  • infeccions recurrents

En el cas de la diabetis tipus 2, els símptomes poden ser el mateix, encara que és cert que moltes persones no són diagnosticats fins que els símptomes derivades són més patents. Una diabetis tipus 2 pot ser causada per: obesitat, manca de sana i equilibrada dieta, així com l’esport, història familiar o origen ètnic, principalment.

Per al primer cas, com hem dit, és la insulina vital. En el cas de la diabetis tipus 2, depèn de la dosi, el metge, el mateix que en el cas de la diabetis gestacional, recomanar però, normalment és controlat amb dieta i exercici.

És precisament aquestes dues últimes directrius, el més important reduir els nivells de sucre en la sang, el pàncrees no ha pogut absorbir a causa de la malaltia esmentada. Caminar entre 30 minuts o 1 hora cada dia és important en aquest sentit. 

La seva alimentació, així com la salut i que el metge li indicarà quan la malaltia està diagnosticà hi tes i plantes naturals que redueixin aquests nivells de sucre i s’extreu de diversos estudis com: te verd, te negre o ginseng, entre d’altres.

Te verd contra la diabetis

Ric en catequines, els diversos estudis que han conclòs que el més poderós dels quals porta el te verd, el Epigallocatechin gallate (EGCG) és que ajudaria a reduir els nivells de colesterol en la sang i, per tant, a millorar la vida de les persones amb diabetis. Aquests estudis conclouen que el te verd podria reduir el sucre en sang en dejú.

A més de te verd que trobareu en aquesta secció de la nostra botiga en línia, hi ha diversos estudis que parlen dels beneficis concrets de beure te matcha, que conté catequines 137 vegades més que regular te verd i, per tant, el seu efecte en la reducció dels nivells de glucosa en sang és superior.  Un te que també és molt fàcil de preparar i poden incloure en els seus menjars, fer-los fins i tot més saludable.

Te negre: aliat contra la diabetis

Com bé sap, el te negre i el verd te vénen de la mateixa planta i la seva principal diferència radica en el tipus de fermentació que, en el cas de la primera, és complet. Per què té aquest sabor fort i que tan fosc, a més d’altres propietats associades amb això. Entre elles, la de reduir els nivells de colesterol en sang, com van dir en una investigació Internacional de mineria de dades de Ginebra, gràcies a l’aquest tipus de flavonoides de te.

D’altra banda, des de l’ Institut de menjar tecnòlegs estudiar els antioxidants beneficis que contenen te negre a reduir els nivells de glucosa en sang.

També, un tercer estudi fet en xinès de Tianjin clau laboratori en el qual en comparació amb ells propietats del negre, te verd i oolong per a controlar la diabetis va concloure que els nivells de polisacàrids del te negre són més alts que els de la resta de les infusions i són que ajuden a reduir els nivells de glucosa. En aquest cas, així com en altres llocs, es recomana no pren amb llet, o afegir sucre quan prenem el te negre. Per millorar els nivells de polisacàrids, també es recomana barreja de te negre, amb te oolong.

Matt contra la diabetis tipus 2

Un estudi realitzat per la Universidade Federal de Santa Catarina, Brasil i l’especialista mitjà diari de la Universitat Americana d’alimentació, diu que prenent Matt regularment reduït l’obesitat, així com els riscos de desenvolupar diabetis tipus 2, glucosa de sang i greixos (lípids) nivells.

Com vostè bé sap, aromes de te que pot aconseguir alt nivell Matt per prendre en infusió. A més, també tenim la famosa carbassa perquè fent aquest kit deliciós herba és una experiència de plaer i la salut.

Ginseng contra la diabetis tipus 2

En aquest cas, també hem de confiar en un altre estudi, la de l’ Hospital de Sant Miquel a Toronto, Canadà, on va dur a terme una investigació en pacients no diabètics i diabètiques de tipus 2 per analitzar els efectes del ginseng en ells. La conclusió va ser que en el cas de la primera no ser van notar diferents quan es tracta de controlar la glucosa, però en el cas d’aquest últim, va aconseguir reduir en un 20 per cent dels nivells de glucosa a la sang, amb els avantatges que això té per a ells. Això sí, els autors de l’estudi, per descomptat, no es recomana prendre només ginseng per reduir aquests nivells de sucre en la sang, però també assistir a les directrius mèdics recomanats, exercici i dieta controlada.

En el nostre cas i com a complement a les directrius que hem estat parlant des del principi i només hem esmentat, us recomanem la nostra passió de ginseng verd que, a més, també ajudarà a millorar el seu estat d’ànim general i oblidar la fatiga que provoca la diabetis en moltes persones.

Aquests són només alguns exemples dels estudis que s’han fet fins ara, però creiem que molts més seran i que hauran de fer amb els productes que la natura ens dóna cada dia, ja que és una de les millors maneres de tractar amb tot tipus de malalties.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario