Tes i infusions per a l’osteoporosi

Tés e infusiones contra la osteoporosis

Més de 2 milions d’espanyols, segons dades de la societat espanyola de reumatologia (ser), es veuen afectats per l’osteoporosi , i entre aquests pacients, el grup més afectat és el de «població postmenopàusica, que va assolir un 25% (1 de cada 4)».

A més de les intervencions possibles tractaments i salut experts recomanen per millorar la salut dels pacients, d’aromes de te que hem volgut parlar de tes i infusions naturals que ajuden a prevenir i reduir aquesta malaltia, com les causes d’això.

Entre ells es troba el te verd, te negre, el gingebre, la cua de cavall, el rooibos o la honeybush. Podem llavors explicar per què, però abans ens agradaria parlar una mica més sobre l’osteoporosi, sempre des de la humilitat, ja que serà matèria experts que millor pot assessorar en aquest sentit.

Què és l’osteoporosi?

Coneguda com una «malaltia silenci» perquè no Mostra el símptomes fins a l’OS és molt greu, l’osteoporosi és, segons es, «una malaltia esquelètica que produeix una resistència òssia predisposició a un augment del risc de fractures. L’OS es torna més porosa, aire interior, augmentant el nombre i mida de cavitats o cèl·lules que existeixen en el seu interior. D’aquesta manera, ossos es tornen més fràgils, que pitjor xoc de resistir i trencar més fàcilment.

El mateix, com va dir, afecta a més de 2 milions de persones només al nostre país i a 1 de cada 3 dones postmenopàusica, així com a 1 de cada 5 homes començant des d’ells de 50 anys, pel que és és d’una malaltia que no fa distincions entre sexes, mentre que afecta amb més intensitat a ells primer.

«S’estima que aquesta malaltia és la causa d’uns 25.000 fractures cada any,» va explicar des de la societat espanyola de reumatologia. Entre les fractures més freqüents provocades per l’osteoporosi, maluc és un d’ells, especialment al voltant de 70 anys.

En primer lloc, els experts recomanen menjar la quantitat adequada de calci al dia. «La quantitat específica varia segons l’edat, el sexe i el risc d’osteoporosi, però molts adults haurà 1.000 a 1.500 mg al dia. Aquest consum és possible amb natural aliments rics en calci (sobretot la llet i els seus derivats) o com a suplement en forma de drogues (sals de calci). En aquest últim cas ha d’existir un control del seu metge sobre la quantitat i la directriu de gestió. De la mateixa manera, vitamina D és una substància fonamental per a l’OS», de ser exposats.

Tes i infusions contra l’osteoporosi

Són diversos els estudis que han demostrat que, a més a més els complements de calci i vitamina D que necessiten les persones que pateixen osteoporosi, o que podria patir-lo, també hi són altres causes de plantes naturals que serveixin per reduir el risc de patir-lo i, especialment, de disminuir-los d’aquelles malalties, entre elles és són:

 • El verd de te: un estudi publicat a la revista científica American Journal of Clinical Nutrition posar en relleu que certs components d’aquesta infusió, ja que són ells els polifenols, augmentar la massa òssia, així com la qualitat del component trabecular d’ells d’ossos, el seu gruix i, per tant, la resistència d’ells mateixos-los les fractures. Però aquest no és l’únic estudi que demostra això, però que també han fet de la Universitat de Hong Kong, on afirmen que el te verd podria ajudar a millorar la salut dels ossos i, per tant, no només enfortir-los quan ja està patint l’osteoporosi, però evitar el mateix. En un informe publicat per aquesta institució en la agrícola i alimentària química, va explicar que la química d’elements de te verd estimular la formació d’ossos i ajuda a alentir la seva descomposició. Tant en un estudi com en un altre, la gent que havia estat sotmès al mateix va prendre te verd de forma continua durant l’estudi, però sempre de moderada forma. No més de 2-3 tasses de te verd al dia.
  Dins de la nostra selecció de menció tes verdes, atacs fan especials pel te verd Sencha, no només per ser de producció ecològica, sinó perquè en el seu país d’origen és un d’ells eficaç natural remeis que les dones que han arribat a la menopausa prendre per millorar l’estat dels seus ossos.
 • Te negre: en aquest cas, també ens han volgut es basa en un altre estudi, aquesta vegada per l’equip de recerca del Dr. Richard l. Prince, de la Universitat d’Austràlia Occidental, en el qual, després d’analitzar les més de 1000 dones d’una mitjana d’edat de 75 anys i prendre 3 tasses de te diari negre, es va concloure que el mateix tenien un 34% oportunitat menys de desenvolupar una fractura osteoporòtiques esteses, i un 42% inferior desenvolupar fractures de maluc, en comparació amb les dones que consumeixen només 1 tassa de te negre al dia. Si les propietats del te negre podem moure junts del suplement mineral del coco, podrien estar entre els nostres tes de la esmentada varietat, assenyalar te negre somriure africà. De la mateixa manera i gràcies a les vitamines i les propietats de maduixes que conté Praliné de te negre Premium, juntament amb la xocolata de la mateixa, també això podria ser un bon candidat per millorar o enfortir la salut dels nostres ossos, així com impedir o reduir les conseqüències de l’osteoporosi.
 • Cua de cavall: conegut per les seves propietats d’aprimament, la veritat és que vostè és una planta que ofereix una llarga llista de beneficis al nostre cos. Entre ells, cura dels nostres ossos, gràcies al seu alt contingut en minerals. Ells mateixos aconseguir, no només reduir el dolor que pot produir-los ossos danyats per l’osteoporosi, però ajuda a millorar la salut dels nostres ossos en qualsevol moment de la nostra vida. A més els minerals, també compostos com flavonoides, saponines o alguns alcaloides, el que millorar la salut dels nostres ossos. Aromes de te tenim aquest producte meravellós que vostè pot prendre a qualsevol hora del dia, ja que no conté cafeïna.
 • Aloe vera: una planta que no pot faltar a qualsevol casa on apreciar els beneficis de les plantes i flors que ens proporciona amb la natura, per tenir cura de la salut. En aquest cas, podem dir que l’aloe vera també és bo per a la cura dels nostres ossos, ja que conté vitamines que ajuden a assimilar el calci. A més, ser un potent regeneradora cel·lular, també contribueix a alentir l’avanç de l’osteoporosi i ajuda a la regeneració de la massa òssia que debilita a causa de la malaltia esmentada. En aquest sentit, i juntament amb els beneficis del te verd, proposem nostre deliciós Te verd Àloe Vera. A més de tenir un molt agradable i suau de sabor, contribueix, gràcies a les tres principals ingredients (te verd àloe vera i iogurt), millorar la salut dels nostres ossos.
 • Honeybush: sabor dolç i agradable, el honeybush és també un excel·lent aliat contra l’osteoporosi, ja sigui per evitar-ho, per reduir els símptomes si teniu ja. De fet, en el cas de les dones menopàusiques, és precisament una de les infusions que es recomana per reduir el risc de tal conseqüència. Té atributs phytoestrogenic que són útils, com hem dit, per protegir el cos de l’osteoporosi. Igualment, proporciona calci als nostres ossos per reforçar-los. Si també voleu veure els beneficis d’això, pot obtenir-lo a la nostra botiga en línia i Recordeu, que és una bona Copa de consumir en qualsevol moment i la família, ja que no conté cafeïna i els nens a la casa com per la seva suau i dolça, molt bonic i res embafador sabor.
 • Rooibos: una de les infusions més populars en els últims temps i, com la resta dels esmentats, aporta grans dosis de salut al nostre cos. Entre altres, la millora i enfortiment de l’estructura òssia de tot, gràcies a la seva aportació de magnesi i calci. A més, també ofereix propietats remineralitzants. Propietats que, a més, també millorar la qualitat dels ossos dels nens, així que és ideal compartir amb família i prendre en qualsevol moment, un te fins i tot tenint en compte que no conté cafeïna. Aromes de te tenim una llarga llista de sabors de rooibos entre ells que és més com vostè i el seu hij@s.
 • Ginger: conegut per les seves propietats digestives, un estudi danès ha demostrat que el consum moderat i regular també contribueix a, significativament, per alleujar el dolor que estan associats amb l’osteoporosi i altres malalties relacionades amb la salut òssia, com el artrititis o per alteracions musculars. Molt recomanable, també, en el cas de cicle complet de les dones menopàusiques. Per a aquest estudi, una mostra de 56 persones havia observat que entre 2 mesos i tres anys i tenia problemes esmentats va ser presa. Al terme de l’estudi, la clara conclusió va ser que és reduït els mals de cap i que no havia costat efectes. Altres estudis similars s’han arribat a la mateixa conclusió. Serà el pròxim que es nota quan intenteu nostre infusió?
 • Aquests són només alguns detalls menors. Aportacions naturals que, juntament amb tractaments o recomanacions que li ofereixen el seu especialista, que ajudarà a prevenir o reduir els símptomes de l’osteoporosi. Ja pren alguns d’ells ho?

  ¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

  Deja un comentario