Verd cafè: propietats i beneficis d’una copa a l’alça

És curiós que té productes que natura posa ens l’abast de la mà durant segles, aquests s’utilitzen en la medicina tradicional durant el mateix període, però per a aquells que donen a conèixer o sortir a la llum no és fàcil, fins una celebritat fa moda o s’associa amb beneficis tant la gent avui persegueix , com és el fet de tenir un cos 10 o perdre pes.

La història de cafè verd encaixa perfectament amb la descripció que només donen. I és que vostè és un tipus de producte que existeix, com per exemple, ja que l’home és home; que durant segles ha estat utilitzat en la medicina tradicional per millorar la salut o la lluita contra determinats problemes relacionats amb el mateix, però, realment, no donat a conèixer també molt fins que les seves propietats no s’han associat amb el fet que ajuda a perdre pes i ho tenia tot per fer la propaganda que va fer famós com Demi Moore , Jennifer López o Katy Perry, entre d’altres.

Persones que estan equipats amb suficient pes i influència per parlar de les virtuts o defectes d’un producte, en aquest cas, un tipus de cafè, com ho és el verd i que avui volem centrar, és cert: cafè verd ajuda a perdre pes, però també caracteritzada per altre llista completa dels beneficis que ens agradaria parlar avui en aquest post.

Què és el cafè verd?

granos_de_café_verdeAquesta és la primera pregunta que voleu respondre, ja que l’origen de qualsevol producte és la millor base per explicar què són les propietats i beneficis.

A diferència el que molts pot semblar-los, cafè verd no ha passat per cap tipus de tractament, sinó tot el contrari. I és que el cafè verd no és una cosa, però el gra natural del cafè, sense haver passat pel procés de torrado o planta rostit, que és que l habitual pas a través que passi els cafès que vénen dels establiments de restauració o a la nostra casa.

El gra de cafè verd no ha acabat el seu procés de maduració i el seu color natural és verd, de manera que s’anomena aquest tipus de fibra pel seu color.

Diferències principals entre cafè verd i cafè torrat

Una vegada que la gent sap què pel color verd de la fava de cafè, la pregunta més comú tendeix a ser les diferències amb el qual normalment portem, la cafè torrat. En aquest sentit, cal destacar els següents:

 • De processament: com ja hem dit, cafè verd no ha passat per cap tipus de procés i el negre si cafè: ha estat torrat o torrado.

 • Aroma: cafè negre té, depenent de la varietat, una olor o un altre que el caracteritza. Més o menys intens, però sempre té una aroma que domina en la mesura que tenim grans de cafè negre al nostre al voltant. No obstant això, amb cafè verd no passaria, ja que l’aroma és molt lleuger.

 • Sabor: cafè verd és molt més amarga, de vegades recordant a aquells més pajoso infusió de gust; davant del cafè torrat, tenint un cos i un potent sabor que canviarà segons el seu origen i la varietat.

 • Grau de cafeïna: és més elevada en el cas del cafè torrat. Cafè verd conté cafeïna, però en quantitats més petites.

Finalment, també cal destacar que el cafè verd, no haver passat per qualsevol tipus de tractament, conté propietats de cafè negre s’ha perdut pel procés de torrefacció o torrado, es la quantitat d’àcid clorogènic, la propietat més preuada per científics, metges i nutricionistes, ja que és un poderós antioxidant natural s’ha perdut la virtut en gran mesura utilitzant torrades o cafè torrado, des que les altes temperatures a què està sotmès el gra durant aquest procés, reduir-lo.

Propietats de cafè verd

Com ja hem esmentat en anteriors línies, cafè verd és un producte natural, que es caracteritza per un tipus de prioritats no sempre compartit amb el cafè negre que nosaltres regularment. Algunes d’aquestes propietats són els següents:

 • Àcid clorogènic: aquest component del cafè verd és apreciada per la comunitat científica i la salut. Diversos estudis científics han demostrat que, presa en quantitats normals (de dos a tres gots al dia), cafè verd impedeix el processament de sucre al greix i el seu posterior emmagatzematge, així que no és sorprenent veure la recomanació per prendre aquest tipus de cafè en dietes d’aprimament. Aquest component també té un efecte saciant, és a dir, que elimina la sensació de gana durant un temps. De la mateixa manera, la infusió de la fava de cafè verd és perfecte per a les persones amb diabetis tipus 2, ja que regula els nivells de sucre en la sang.

 • Accelera el metabolisme: una altra de les virtuts més apreciats pels consumidors de cafè verd. I és que el cafè verd fa que fetge no pot descarregar més glucosa en el torrent sanguini, que farà que la crema de les cèl·lules grasses, fins que alliberem la glucosa i convertint-los en energia, que provoca esmentat acceleració del metabolisme. Un procés que els científics anomenen ‘Termogènesi’.

Beneficis de cafè verd

infusión_café_verdeGràcies a les seves propietats es llistava a dalt, a més de l’efecte d’aprimament i regular els nivells de sucre en la sang, prendre cafè verd aporta altres beneficis pel nostre organisme, com ara les següents:

 • És una beguda depuratiu i diürètic i així evita la formació de pedres a la vesícula biliar. En aquest sentit, cal destacar que és verd de prendre cafè amb moderació per activar un dels enzims més importants del fetge, la glutatió S-transferasa (GST), un de dictar activar la desintoxicació del sistema corporal, ajudant a netejar-lo i també, com hem dit en diverses ocasions, per baixar de pes.

 • Redueix la pressió arterial, ajudant a mantenir una bona salut cardiovascular.

 • Segons alguns estudis, el cafè verd millora el sistema immunològic i envelliment combatre, pel seu alt contingut d’antioxidants naturals.

 • La cel lulitis: l’acció lipolítica i drenant aconsegueix reduir la cel·lulitis, naturalment, eliminació de greix acumulat que provoca. Dermatolologicos laboratoris no són aliens a aquestes propietats i avui podem veure molts productes adreçat al tractament de la cel lulitis, que inclou l’extracte de cafè verd, de manera que aquest pot ser aplicat en el cos en forma de crema.

Reduir la sensació de cansament i esgotament, tant pel seu contingut de cafeïna, si bé és inferior en el cas del cafè torrat. Un cafeïna aconseguir també l’individu que l’agafis pot ser més concentrada, activant l’activitat de la seva ment, ajudant a aclarir la ment. De la mateixa manera, redueix la depressió i alleuja el mal de cap que causen les migranyes.

Com preparar cafè verd?

Cafè verd no preparats com un cafè normal, però sembla, més aviat, a una tassa de te, ja els grans de cafè verd infusionan. Així, la seva preparació és molt simple, només tenir en compte la quantitat de perles que utilitza.

Una proporció estima aquesta tassa de cafè verd podem venir tot és la següent: 15 grans de cafè i 250 ml d’aigua, i , s’incrementarà l’import segons la proporció.

Un cop tenim això clar els passos són senzills: tenir aigua calenta i quan comença a bullir, abocar el cafè en gra verd durant 3 minuts. Temps transcorregut de est baixar el foc i es deixa durant 15 minuts, així. Una vegada passar aquell quart d’hora, deixeu que es refredi i portar-lo al gust.

Cafè verd, també en aromes de te

cafe-verde-ecologicoAra que saps totes les propietats i beneficis de cafè verd, has de saber que en aromes de te tenim aquest tipus de beguda, en dos aspectes:

 • Cafè verd eco la bona la millor. És per això que hem triat la varietat ecològica perquè pugui prendre es casa. Si vostè està pensant en la pèrdua de pes i portar-lo a provar una beguda diferent i saludable, accedir a la nostra botiga i en 24/48 hores pot tenir a casa.

 • Cafè verd amb cardamom i Ginger és una altra varietat de cafè verd que tenim a la nostra botiga. Més picant que les propietats d’un, però amb la mateixa anteriors i beneficis i aquest sabor picant que agrada molt als amants de gingebre, altre producte natural i molt saludable.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario