Te i infusions: el millor aliat per baixar de pes després de Nadal

Els beneficis de te i infusions són coneguts arreu del món. Productes naturals, efectes secundaris i que es poden prendre en qualsevol moment del dia i arreu del món. Però ojo! No a tothom se senten bé tots els tes i no tothom té els mateixos efectes. Llavors anem a explicar quin tipus de tes són els més adequats per a la desintoxicació famosa operació després dels excessos del Nadal.

adelgazar_tras_fiestas_de_navidad

Acaba d’acabar amb ells Nadal i, per molt que han intentat cura de nosaltres, és impossible resistir és a ells delícies que aquests dies tenen en les nostres taules, més encara tenint té que és d’una època on les reunions socials i família es multiplica per tres i és consumir productes, especialment dolços, que no és demostrar la resta de l’any, com ells donas de reis o ells Torró.

Per això, ara juga de tornada a la rutina i eliminar ens sobre aquells dos o tres quilos que engreixament espanyol dels mitjans de comunicació durant aquestes dates, com indiquen estudis realitzats al respecte en els últims anys. Alimentació sana i equilibrada, sense excessos i alguns exercici és la clau per mantenir el nostre pes, però també la nostra salut i si aquesta dieta saludable s’afegeix a tes i infusions en diferents punts del dia, el resultat serà excel·lent i gaudir, no només els beneficis que aporten a la nostra salut, però moments ja que des de l’infusió que consumim és qualitat el seu sabor ens transportaran a móns i moments irrepetibles.

Aromes de te, que ens especialitzem en la preparació d’infusions i tes naturals i de qualitat. Per aquesta raó us convidem a seguir llegint aquest article en el qual anem a explicar el que tes són millors per baixar de pes, així com altres propietats que s’associen amb ells, però també quin tipus d’ingredients com fruita o espècies són millor que acompanyar aquests tes tenint en compte l’objectiu que perseguim ara mateix: la famosa «desintoxicació» operació. Que acompanyin el repte amb nosaltres? Comencem!

Tes i infusions per aprimar

Tots els tes i infusions són diürètics, però no tots tenen el mateix grau. Heus aquí el que més es recomanen com a experts en nutrició:

  1. Verd. Seves múltiples propietats saludables que han esdevingut en el tipus de te més consumides del món i la més preferida per a ells les dietes, arribant a expulsar pel te vermell, la crema de greix natural per excel • lència. I igual que redueix el greix que s’acumula al fetge i et fa cremar greix més ràpidament. A més, és molt digestiva i se sent molt bé en qualsevol moment del dia. No obstant això, no es recomana prendre l immediatament abans i després els menjars. És millor deixar interval d’una hora.
  2. Te vermell (pu erh). Es crema greix per excel·lència, com hem esmentat abans. Seu efecte és eficaç, donen 3 a quatre tasses al dia, un amb cada àpat i un matí o mitjana. a la nit. Per esmorzar, hi ha tes vermells que pot infondre perfectament amb llet, com és el cas de les aromes de te, te vermell Pu erh cirera que, després de prendre-la, deixar una sensació de sacietat i un sabor agradable al paladar agradable.
  3. Te blau. A poc a poc s’introdueix en el mercat i experts amb amplis coneixements en nutrició inclouen a la dieta per als seus pacients perquè saben el seu poder netejador gran. De fet, és que millor depuració nostre fetge i, per tant, no permeten el greix que s’acumulen en si mateix, mala ajudar a perdre pes. Agrada molt perquè té un sabor molt suau i proteïnes de baixa, per què es pot consumir en qualsevol moment del dia. No et perdis la nostra última incorporació: – te oolong de calç ! Fresc i molt saludable.
  4. Te blanc. Amb aquest tipus de te ho fa aquell blau: coneix poc, però és una veritable font de la salut, conté proteïnes poc i és molt suau. A més d’ajudar a perdre pes, també es tindrà cura de la pell i els seus ossos. Sa dins i per fora. Vostè pot demanar més?
  5. Rooibos. Perquè no tothom pot beure te, infusions també pot ajudar a perdre pes i el rooibos són la varietat més adequat per a això, des de, a més, diürètic és una gran font de minerals i antioxidants. El rooibos per excel·lència per a l’aroma de te per aprimar és Rooibos Esbeltés nunestro que, a més, sap molt bé. Arreu del món, fins i tot els nadons poden consumir-lo quan es pateix de còlics. A més, durant el mes de gener, la majoria són en promoció. Visita la nostra secció de venda!

Fruites i tes que ajuden a perdre pes

No només el te en la seva essència més pura ajuda’ns a perdre pes, però també tenir èxit o incrementarà l’efecte de certs tipus de fruita i espècies. Ingredients inclosos en molts tes trobareu aromes de te, perquè sempre ens assegurem el seu salut i benestar. La llista és molt llarga, però cal destacar els següents:

  • Fruits vermells: com nabius, gerds i mores, que són alts en fibra i fomentar l’assimilació del greix. És recomanable portar-los de mig matí o mitja tarda. Mai després de menjar, si no és perquè s’inclouen en un te o infusió, ja que pot ser el cas dels nostres fruits de te vermell Pu Erh del bosc, te negre baies o rooibos bosc encantat, ara a la venda.
  • Llimona o calç:, així com proporcionar vitamina C i deixa un sabor fresc i agradable a la boca, aquesta fruita és també una crema de greix natural. Per a aquells que no són compatibles amb la seva acidesa, aromes de te té diversos tes que encantarà-los i només es volen repetir, com és el cas, per exemple, te verd i blanc sorbet de llimona, rooibos eco del Carib o rooibos fred que, a més, ara que estem a l’hivern i, per tant, durant els refredats, es protegirà els no desitjats virus.
  • Canyella: gràcies a substàncies que posseeixen, canyella compte amb diürètic propietats, així com ajudar a millorar la nostra digestió i acabar amb la flatulència. Hi ha experts que diuen que es calma l’ansietat en algunes persones, a més de satisfer-los en alguns moments del dia. Per tant, seguint tes pot ser un bon aliat a mig matí o mitjans de comunicació, per un berenar: te vermell pu erh canyella, negre te turc o antiestrès infusió, per acabar el dia amb bon peu.
  • Ginger: és el producte de moda últimament, ja que cada vegada més estan descobrint més propietats d’aquesta espècie que ajuda a velocitat cap amunt de metabolisme i cremar el greix de cos dolent, ajudar a perdre pes. Aromes de te té diversos infusions amb aquesta espècie, com ara: la infusió el carpe diem, que pot ser utilitzat per tothom i l’amor als nens, Buenas Noches infusió o pakistanesos, te negre ideal començar el dia.
    El seu «desintoxicació» operació amb tes i infusions d’aromes de te!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario