Desintoxicació operació saludable, després del Nadal

operación_detox

El Nadal és un d’aquests períodes en els quals, per molt que tracten de tenir cura de tu, és inevitable bloat alguns grams o quilos. Ens més del què hem de menjar, dormir menys i, a més, consumir més alcohol i dolços que durant la resta de l’any. Per aquest motiu, és important, després d’aquest període, tornar a la normalitat en tots els sentits, també en el menjar, però en aquesta àrea anem a haver de fer un petit esforç i intenta cura una mica més del que ho fem regularment, per recuperar el nostre pes normal.

No obstant això, no val la pena la bogeries, miraculoses, les dietes o inassequible marcada: l’important és prendre-ho fàcil, però l’evidència de dur-lo a terme. Bé, s’imposa la desintoxicació famosa operació després d’aquests dies.

Experts recomanen beure molta aigua, fer exercici amb moderació i menjar productes sans i lliures de greix saturas, tot combinat amb una dieta equilibrada, amb 5 àpats al dia i com les pautes bàsiques com el bon esmorzar i sopar, així com un temps de descans, ja que vam menjar fins que ens posen. A mitjan matí i a mitja tarda, un aperitiu saludable ens ajudarà a no picar entre hores.

Per descomptat, entre totes aquestes recomanacions, la inclouen instal·lacions per preparar te i infusions saludables, també estan preparats a base de plantes i que siguin el més natural possible, com els nostres productes artesanals. És precisament en aquests tes i infusions ideals per desintoxicació d’operació en què avui volem centrar el nostre article. Comencem!

Què és l’operació de desintoxicació?

La paraula «desintoxicació» és l’abreviatura en anglès, de desintoxicació. Això no vol dir que ens ha enverinat, ni molt menys, però que el nostre cos ha consumit una certa quantitat de productes poc beneficiós per al seu correcte desenvolupament. Per aquesta raó, la base de tots els desintoxicació operació es centra en eliminar de la nostra dieta tots aquells agents que contaminen el nostre cos. A la dieta de desintoxicació, rica en verdures, els aliments crus i zero sucres d’operació o d’evitar tant com sigui possible. Per descomptat, els aliments rics en fibra com fruites (que també són riques en minerals i vitamina C), verdures o cereals integrals, també ha de ser part d’aquesta dieta. Inclou potassi que es poden trobar en vegetals (com la carxofa i bròquil) o verdures o reduir el consum de sal, també formen part de la desintoxicació.

Sovint es combina amb disciplines com el ioga o de tai-txi i, per descomptat, també inclou la presa de tes i infusions, així com deliciosos i ens porta moments de benestar, també ens ajuda a perdre pes.

Tes i infusions per desintoxicació d’operació

Primer començarem per tes. En aquest cas, els experts recomanen per a la desintoxicació famosa operació, dos tipus d’instal·lacions:

  • Te verd: ja és d’una purificació natural que, a través de l’orina, ajuda a eliminar toxines i greixos. Dos o tres gots al dia d’aquesta deliciosa beguda ens ajudarà a aconseguir els nostres objectius. Per esmorzar, mig matí o mitjans de comunicació els últims temps és un company excel·lent.
  • Te blanc: sent una de les infusions més processats, conté molts més nutrients que la resta, així com tenir menys cafeïna, així que vostè pot prendre, pràcticament, a qualsevol hora del dia. A més, el nivell de catequines i polifenols ajuda a reduir el colesterol dolent en la sang, cosa que també ve gran després d’aquests dies d’excessos.

Per descomptat, la combinació de dos tes, també és una bona opció. Per aquesta raó, aromes de te tenim una variada selecció de barreja perfecta, on trobareu tes naturals i altres ecològic. Només has de fer clic aquí i consultar-los.

  • Rooibos: aprimament propietats són ben coneguts, però és, a més, aquesta beguda natural que es fa amb la planta del arbre te africà, ideal per a la desintoxicació de l’operació, ja que aporta un gran nombre de vitamines i minerals, així com ajudar a millorar digestiu i metabolisme de la cèl lula. De la mateixa manera, s’ajudarà a eliminar la retenció de líquids, rebalances el seu estat d’ansietat, també li permet relaxar-se i dormir millor de nit. No contenen theine, vostè pot prendre a qualsevol hora del dia.

Te vermell, te oolong o herba mate, també cauen dins la llista de tes la crema de greix, que proporcionen també els antioxidants nostres cossos, així que ens ajudarà a tenir cura de nosaltres durant la nostra desintoxicació de l’operació.

Però a més aquests tes, també tenim a la nostra disposició natural plantes i altres espècies que ens ajuden a preparar infusions que es pot ingerir en qualsevol moment del dia i ens porta tots els nutrients i minerals que el nostre cos necessita per al correcte funcionament. Tes d’herbes que es poden incloure en el seu funcionament de desintoxicació i tenen els següents ingredients:

  • Fonoll: aquesta poderosa diürètic natural, que ajuda a eliminar líquids. També ajuda a reduir la panxa inflada i contribueix a millorar la digestió. A més, aquelles persones que pateixen de còlics, ells poden reduir presa de fonoll. A la nostra botiga en línia, trobareu una agradable i refrescant infusió de fonoll, però també altres infusions que contenen-com l’ Eco Zen Rooibos, rooibos digestiv o la llibertat orgànica infusió, el toc picant no et deixarà indiferent.
  • Gingebre: és una de les infusions que vostè sempre hauria estretament ja que porta nombrosos beneficis com el cremagreixos natural, ja que facilita la lipòlisi i accelera el metabolisme. Aquest desintoxicació natural també ajuda a disminuir els nivells de colesterol en sang. Vostè pot prendre avantatge d’aquest i altres beneficis prenent nostra infusió de gingebre o prendre altres medicaments que també contenen, com ara la infusió el Carpe Diem, que també conté vitamines i minerals, Buenas Noches infusió o te chai verd.
  • Cua de cavall: és un dels locals més de moda quan es tracta de begudes d’aprimament i com podria ser altrament, també inclòs en l’operació de desintoxicació. A més propietats diürètiques, també afavoreix la digestió, així serà molt gran per recuperar el seu intestí després excessos. Pot aconseguir aquest te a la nostra botiga, clicant aquí.
  • Elder: aquesta planta té propietats depuratiu i la suor, així que és ideal per a la nostra operació de desintoxicació. Per tant, també el trobareu en algunes de les nostres herbes infusions i tes com: bosc encantat rooibos, la infusió de fruita de nens o te blanc Pai Mu Tan primavera

Esperem que vostè ha estat útil i que la seva operació de desintoxicació és més agradable possible. Fins la setmana que ve!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario