Tes i infusions per tenir cura del teu cabell

Tés e infusiones para cuidar tu cabello

Ets femení o masculí, la cura del cabell sempre ens preocupa, sobretot en certs moments o quan vam arribar a una certa edat.  I és que que hi ha moments en la vida en la qual cabell es debilita, és més seca del normal o oliosa i cau sense cap raó aparent. Experts recomanen dur a terme certes pautes per gaudir d’un cabell sa i bonic entre ells que, per descomptat, no hi ha escassetat d’ una higiene adequada del cuir cabellut, que cal utilitzar un xampú segons les característiques del teu cabell.

A més d’aquests productes industrials d’aromes de te, que estem compromesos en tot moment a l’ús i consum de productes naturals, avui volem parlar dels tes i infusions, que, d’una manera o altra, que l’ajudaran a tenir cura del teu cabell, sense efectes secundaris i, per descomptat, completament natural.

Consells bàsics per a la cura del teu cabell

Abans de passar a parlar de les tes i infusions, ens agradaria oferir alguns consells bàsics a mirar sa i bonic pèl diàriament:

  • Raspallat diari: especialment en el cas de les nenes. Experts recomanen raspallar-lo tres vegades al dia, especialment abans que és mentida, ja que permet estimular la sang de la circulació del cuir cabellut cuir i que els cabells creixen més ràpidament.
  • Ús de l’aire condicionat: i a diferència de què vostè ens han ensenyat, utilitzar aquesta primera i deixar que el segon rentat de xampú. I és que segons els experts, aquest canvi permetria que els cabells per a ser més hidratat i que les cutícules del cabell, tancat així això sembla més brillant i suau.
  • Fora de calor: recomana experts in care of el cabell, d’una banda, que no aclarir els cabells amb aigua calenta, ja que fa malbé el cabell, però fer amb aigua freda o calenta, per estimular la sang de la circulació del cuir cabellut cuir, aconseguint així més brillantor al cabell i que creixen més ràpid. També assessora contra l’ús indegut o excessiu de planxes i assecadors. De fet, diuen que una de les teràpies més aconsellables per a la recuperació de la qualitat del cabell és deixar-lo assecar a l’aire lliure (com a mínim sempre que sigui possible) i només treure la humitat amb una tovallola o l’assecadora. Que sí, no anar a dormir mai amb el cabell mullat!.
  • No rentar els cabells cada dia: encara que no estan d’acord sobre la freqüència amb la qual caldrà rentar-lo, la veritat és que no és recomanable fer així cada dia, ja que si té cabells secs això es desvia encara més, i si té pèl oliós, en depengui el rentat diari per fer-ho bé.
  • Consells de tall cada vegada: per tal que el cabell pot aconseguir una mica d’aire fresc. I parlant de l’oxigenació, també recomana l’abús de colorants, ja que aquests poden danyar o debilitar el cabell.
  • Saludable i dieta equilibrada: una dieta rica en vitamines i minerals és essencial per al creixement del cabell i ungles adequada. Per aquesta raó, això és també important si voleu gaudir d’un cabell sa i bonic.

Tes i infusions per la cura del cabell

Com ja hem dit al principi d’aquest article hi ha tes i infusions que ens ajuden a tenir cura de naturalment nostre cabell, especialment en aquesta època de l’any en què el fred i el vent ens acompanyen gairebé cada dia, però també serveixen per implementar la resta de l’any. Tes i infusions d’herbes com el següent:

  • Te verd: són conegudes propietats antioxidants del te verd. I no és que dir-ho, és que hi ha nombrosos estudis que demostrat també. Així, avui no és estrany veure productes per la cura del cabell que inclouen te verd i fa ús del mateix per millorar la condició del cuir cabellut. Per aquest motiu, experts en la cura del cabell recomana abocar una tassa de càlid de te verd en el moment de la rentada, especialment en el cas dels cabells grassos. Repetiu aquest pas sempre anar a rentar-se els cabells i veurà com millora la salut de les mateixes.
  • Camamilla: normalment ús camamilla per rentat del cabell s’ha associat i, de fet, aquest és un dels usos més comuns d’aquesta infusió quan es tracta de cuidar el cabell natural. Per aconseguir-ho ha de fer el següent punt: 2 cullerades de camamilla, 3 de sabó per al cabell i mitja una tassa d’aigua. Posteriorment hi bullir tres productes junts, colar-ho una ampolla de vidre i deixar refredar. La solució s’aplicarà durant el rentat del cabell. En aquest sentit, hem d’afegir una breu nota: és millor realitzar aquesta acció a les mateixes, com l’hivern o a l’estiu.

Però, com hem dit, l’ús de la camamilla és recomanable no només per aclarir el cabell, però també serveix per donar lleugeresa, perfum i brillantor al cabell. Per aconseguir això, el procés seria el mateix que l’anterior. Això sí, hi ha diferents versions en aquest sentit: alguns experts aconsellen utilitzar Sabó neutre, com hem esmentat abans, i altres, al contrari, només utilitzar aigua i camamilla. Vostè pot intentar veure quin dels dos és millor anar al teu cabell.

D’altra banda, la camamilla, combinat amb la cúrcuma, ajuden a ocultar-los gris de forma natural en el cas que el teu cabell és rossa. Per això caldrà realitzar una preparació de 4 cullerades de la camamilla per cada mig litre d’aigua i repetir l’operació amb cúrcuma. Si s’aplica sempre que es renti el seu cap, Camamilla et porta subratlla cabells d’or i la cúrcuma, per la seva banda, li donarà un tipus clau a mel, el seu semblant a un to rossa molt natural.

  • Te negre, rooibosi te vermell : per tenyir el cabell de forma natural. Com en el te s’ha utilitzat com a remei casolà per tenyir roba, té el mateix efecte sobre el cabell. Així que Si vostè té el cabell negre o vermell, te negre i el vermell pel primer cas te i rooibos per segon pot ajudar a aconseguir això natural que el seu tint per al cabell. Pel que es recomana utilitzar la tetera a granel, i trobareu a la nostra botiga. Només has de preparar una infusió de ben concentrat en un d’aquests tes i peu. Alguns experts recomanen afegir una cullerada de vinagre de sidra de Poma per cada tassa de te que es prepari, perquè la mateixa condició i intensificar el color. Posteriorment, anem a aplicar-lo sobre el cabell i deixar-lo durant 20 minuts. Llavors il. lumina i Fixeu-vos com es tenyeix els cabells en el seu color natural.
  • Cua de cavall: això ajudarà a reduir la caiguda de cabell naturalment. Es pot utilitzar en tres aspectes, per aconseguir l’efecte més gran possible. Podeu utilitzar només un d’ells o combinar les tres:
    1. Prendre una infusió diàries de cua de cavall ajudarà a estimular el creixement del cabell, gràcies a nutrients que posseeixen, sent una de les més riques en silici orgànic fonts naturals, que fa donar elasticitat, fermesa i força al cabell, així com millorar la circulació, reduir la pèrdua de cabell.
    2. Ús amb xampú: això hauria de fer una preparació basada en Sabó neutre per al cabell i afegir mitja una tassa d’aigua bullint i tres cullerades cua de cavall. Un cop freda la fórmula, aplicar-lo sobre el cabell i deixar actuar.
    3. Utilitzar com un tònic: una vegada que ens han rentat el cabell com ho fem sobre una base regular, després del xampú podeu utilitzar Horseweed com un tònic. Només caldrà aplicar-lo en la infusió de cabell i deixar a aclarir.

Aquests són només alguns consells per tenir cura del teu cabell naturalment amb tes i infusions.

I tu, saps més? m’encantaria saber els seus trucs!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario