Tes i infusions durant l’embaràs i la lactància

Ell ha parlat llarg i estirat sobre aquest tema i molts dels nostres clients ens faci aquesta pregunta. Per aquest motiu, des d’aquesta nova entrada Intentarem respondre, en la forma humils possible, per això, encara que sempre és recomanable consultar un especialista, prèviament

tés e infusiones durante el embarazo y la lactancia

Cada vegada és més el nombre de dones que prenen te i infusions de forma cada dia, amb una mitjana de 3 i 4 tasses al dia. Aromes de te, sempre defensem les virtuts de te, però també podem explicar que no tothom pot ser consumit per tothom, especialment quan es pateixen de certs tipus de malalties (crònica o no), i en particular, quan estan embarassades.

És precisament en aquest punt en el qual hem estimat centrar-se en aquesta nova entrada. Volem oferir-vos informació sobre quins tipus d’herbes, tes o infusions pot ser pres en l’embaràs, que és millor evitar o reduir considerablement el seu consum i el que no es recomanen en cap cas, segons els experts.

Però no volem parar en aquest punt i anem a anar a la següent etapa, la de la lactància materna. És durant aquest període, encara que la ingesta de certes herbes i aliments és més ampli, cal prendre precaucions i incloure altres que no només augmenta la quantitat de llet que produeix la mama en període de lactància, però que també millorarà seu sabor i qualitat, proporcionant més nutrients al nadó i propietats saludables com còlic calma, comú en els primers mesos de vida.

Hem trobat molt àmplia informació sobre aquest tema i no tots d’acord, per tant, també aplicarem la nostra experiència i coneixement en aquest article. En qualsevol cas, si vostè té alguna pregunta, sempre et recomanem assistir a l’expert, és a dir, el ginecòleg, la infermera o el metge de família, fora de dubte.

Comencem!

Tes i infusions d’herbes que vostè pot prendre durant l’embaràs

 embarazo, tés e infusiones que puedes o no tomar

Si aquest és el teu cas, primer de tot, moltes Felicitats. Si és la primera, segur que ja comences a saber quina felicitat real i quan vostè té el seu nadó en braços, aquest significat serà complet. I és que res més bonic que hi ha en aquest món de maternitat. Per descomptat, no tot és color de Rosa, però el resultat és totalment positiva. Si és el segon o tercer nen, segur que vostè d’acord amb nosaltres en tot el tenia.

Però no han arribat a parlar de la felicitat, sinó d’un altre tipus de felicitat o, més aviat, dels petits plaers d’aquesta vida, com és prendre una tassa de te o infusió calenta o freda. Realment bonic! I, tanmateix, no podreu gaudir totes les varietats de te que vol durant l’embaràs. Però tranquil: són només nou mesos i anar volant!

En lloc de parlar de tes o infusions, en concret, seria més correcte parlar de quin tipus d’herbes pot consumir durant el període de gestació, encara que també hi ha que especifiquen que hi ha alguns tes, com els verds o negres, que contenen herbes que llavors els anava a esmentar, però del que és millor no abusar (similars a del cafè en aquest període). Que no experts, recomanar, en cap cas és el te vermell, si bé és cert que és un dels millors remeis naturals per aturar vomita, en altres circumstàncies.

  • Gingebre: vostè pot consumir durant tot el període de gestació. A més, en els primers mesos, ajuda per frenar la nàusea.
  • Rooibos: te les dones embarassades per excel·lència. No contenen theine, hi ha problemes quan es tracta de portar-lo. A més, enforteix les dents, alguna cosa que pateixen moltes dones durant el seu embaràs, ja que debiliten. Ser diürètic, ajudarà a no acumular una gran quantitat de líquids en el seu cos.
  • Fulla de gerds: aquesta gran font de ferro ajuda a tonificar l’úter en el part, afavoreix l’expansió d’això i postpart, prevé el sagnat excessiu.
  • Menta: també es poden prendre durant l’embaràs i ser el millor remei natural per a l’acidesa que causa l’embaràs en algunes dones oblidarà.
  • Fonoll: normalment normalment recomanem evitar còlics menstruals, però en aquest cas et portem el ferro que necessita, especialment en les dones que pateixen d’anèmia durant l’embaràs i facilitar la digestió, també reduir la possible gas has.
  • Malva: durant l’embaràs, hi ha moltes dones que són capturats refredats, refredats o mal de coll. Quan això passa, no normalment recomanem agafar qualsevol tipus de medicament, no obstant això, una infusió que contenen Malva, no només ajudarà a recuperar el seu estat d’ànim, sinó l’ajudarà a evitar-los.

I no oblidem les gavarreres, farigola i flor de taronger, que també poden ser consumits durant aquest període segura, com a partit practicants d’obstetrícia.

Tes i infusions que no són recomanables o està desaconsellat durant l’embaràs

prohibido tomar durante el embarazo o lactancia

Arribem a la part que com mínim com els amants del te: la necessitat de limitar o deixar de prendre certs tipus d’instal·lacions perquè són perillosos en aquesta etapa de la vida de la dona.

Abans de passar a esmentar-los ingredients que ha d’evitar en les teves infusions (en aromes de te sempre especificar de què són compostos de productes), volem aturar-nos en tres tipus d’instal·lacions: el verd, el negre i el vermell. Aquesta última és sovint descoratjar per complet. No obstant aixòel te verd i el te negre, si només es consumeix una tassa de te per dia o és fa de tant en tant durant l’embaràs, experts assegurar-se que no hi ha problema, no hi ha problema en consumir cafè amb cafeïna, una vegada al dia, durant aquest període.

Pel que fa els tipus d’herbes o ingredients que ha de no ser prendre (o només molt ocasionalment) es troba el següent:

  • Tila
  • Valeriana
  • Camamilla
  • Melissa
  • Pròpolis
  • Revetlla
  • Arrel de regalèssia
  • Romero (sí en amanides)

Al contrari, entre les herbes que mai ha de ser presa durant l’embaràs són les següents:

  • Sàlvia
  • Herba de Sant Joan
  • Ruibarbre (fa les contraccions uterines que pot fer l’avortament)
  • Poliol de MENTA (segons alguns estudis, pot produir anomalies en el fetus)

Tots d’aquestes herbes o tipus d’instal·lacions són també descoratjats en la lactància, ja que passen a la llet i, per tant, el nadó, també danyar la salut.

Tes i infusions d’Infermeria

lactancia, tés e infusiones

Ara sí, té el seu nadó amb vostè! Quina felicitat, bé? Res més bonic! Però deixi ns centrem en nostre article i explicar quin tipus de tes i infusions pot prendre durant aquest període i quines herbes o ingredients millorar la qualitat de la llet. Com pel que fa que no es pot prendre, com ja he esmentat més a dalt, són ells mateixos que durant l’embaràs i això mateix passa amb els tipus de te que pot prendre: te verd i negre, sí, però amb moderació, te vermell, millor no tenir-lo i te blanc, te blau o rooibos, que ells pot prendre sense problema, ells des dos primer contenen theine i l’última és completament lliure d’ella.

Nosaltres, a continuació, centrar-se en els ingredients o herbes que millorar la qualitat de la llet i que també fan la seva producció més:

  • comí de Prat
  • Revetlla
  • anís verd
  • ortiga
  • l’ordi (a ser possible, sense alcohol, si es pren en una cervesa)

Aromes de recomanacions de te

Si voleu saber quin infusió o tes que tenim a la nostra botiga en línia que vostè pot prendre durant l’embaràs o alletament, recomanem el següent:

  • Rooibos: tot, però si vostè va a utilitzar el digestiv, millor que només prendre una tassa al dia, ja que conté tila i és una de les herbes que, tot i que no és perjudicial, és millor reduir el seu consum.
  • Infusions: tots, excepte els dolços somnis, que conté la camamilla tarongina i sàlvia
  • Te blanc: qualsevol d’ells
  • Oolong te (samarreta blava): qualsevol d’ells

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario