Parafangs preparats amb productes naturals

Aumenta tus defensas con tés e infusiones naturalesAssegura la Naturopatia Josep Masdeu, com el sistema immunològic «és defensa natural del cos per tractar les infeccions». Un termini, el «sistema immunològic», diu, prové de la romana «ser lliure», és a dir, la capacitat que té humana no pateixen malalties causades per microorganismes. Per aquesta raó, tenir cura és essencial des que naixem, fins l’últim dia de les nostres vides. En aquest sentit, defenses juguen un paper molt important i ha de ser presents en el nostre cos en la seva justa mesura, ja que la manca o excés d’ells són bons per a la salut.

Les vitamines i minerals, és a dir, nutrients que ajuden a posar la nostra immune per posar junts i, per tant, que nostre cos té defenses necessaris per al seu correcte desenvolupament i funcionament des que naixem són es troba, principalment, en els aliments que mengem. Sa i aliments naturals ha de prendre de forma equilibrada i entre que el no pot faltar fruites, verdures, cereals, peix i carn, principalment blanc. A més, en el cas de fruites, molts d’ells contenen fibra, que són essencials per al bon funcionament del sistema digestiu. A aquests productes i com a suplement diari, per descomptat, és afegir bona plantes naturals i espècies que li proporcionarà, naturalment, minerals i vitamines que necessitem en el nostre dia a dia.

Així que ara volem centrar en les plantes, espècies i fruites que ajuden a millorar les nostres defenses, especialment en els temps més difícils, ja que tendeixen a ser l’hivern i primavera, sinó també per la resta de l’any. Productes naturals que, si ho desitja, vostè pot consumir en deliciós tes i infusions que fan, a mà, essències de te.

Augmenta el seu defenses

Com ja he dit, avui ens centrarem en esmentar alguns d’ells plantes, fruites i espècies més rellevant e indicat per augment, de forma natural, les defenses del nostre organisme, per la qual cosa posava punt a punt, curs, sense abusar d’ells i, en cas de dubte consultar al nostre metge de capçalera o especialista en naturopatia, que serà qui millor ens coneix i ens pot donar indicacions del nostre cas concret.

  • Regalèssia:infusió de regalèssia s’utilitza en medicina natural per inhibir el creixement de microorganismes ells (ja sigui virus, bacteris o fongs). En aquest sentit, cal destacar que és una planta anti-spasmodic, anti-inflamatoris i és considerat com un dels millors medicaments naturals tos que es coneixen avui.
  • Ginseng: un dels ingredients d’herbolari xarops molts que volen incrementar les nostres defenses. Ajuda a combat la fatiga, estrès, fatiga o el baix estat d’ànim que fan les nostres defenses podria veure disminuïda. Es pot menjar ginseng en nostra suau passió ginseng de te verd.
  • Te verd: amb un alt contingut de vitamina C i els antioxidants, te verd ajuda a prevenir moltes malalties. Malalties infeccioses pròpies d’aquesta època de l’any, com la grip, amb la qual, prendre de 2 a 3 tasses al dia d’aquest te, pot comprovar com millores més ràpidament. Entrar la nostra secció de te verd i triar el que més que li agradi.
  • Ginger: el mateix ajuda a prevenir la grip, dolors musculars i les infeccions, contribuint, de la mateixa manera, per millorar la salut cel·lular gràcies a la seva acció antioxidant de propietats. Comprovar amb el nostre infusió de gingebre, el rooibos gingebre i llimona ecològic , aquest últim, a més, amb vitamina doble contribució a la llimona continguen, que conté molta vitamina C, vital per a la salut. En el cas dels nens, segur que estimen la infusió de fruita de nens que, a més dels beneficis de gingebre, també es realitzaran amb la fruita amb que es fa com aquesta beguda molt i que pot infondre amb aigua o llet, com un batut, per exemple, o com a complement d’un bon esmorzar. Per descomptat, tenim més opcions de te amb gingebre. El pot comprovar aquí.
  • Wakame d’algues: s’utilitza al Japó des de fa centenars d’anys, el mateix ha amb importants dosis de vitamina C, a, B1, B2 i B3, pel que contribueix a la cel·la de regeneració i protegeix a l’Agència davant agents infecciosos. De la mateixa manera, ajuda a regular els nervis, que són tan perjudicials per a la nostra salut i per ser rica en minerals com el ferro, potassi, calci i iode és remineralitzant i ajuda a tenir cura dels nostres ossos i dents. Vostè pot consumir-lo en el nostre te verd amb algues.
  • Llimona: com esmentat a dalt, la llimona és ric en vitamina C i ideal per a curar els refredats o símptomes de grip. A més, vostè pot prendre diàriament en infusió com el nostre te negre amb llimona ecològic, sorbet de llimona verds i blancs te, te oolong llima-llimona o rooibos fred, entre d’altres.
  • Maduixes: que contenen vitamina C i B i es carreguen amb antioxidants per regenerar el nostre sistema cel·lular. A més, són baixos en calories, antiinflamatoris, que contenen magnesi i el potassi per millorar la salut òssia. A més de menjar-los per a les parts, també trobareu en el nostre te verd i blanc sorbet de maduixa, paradís ecològic afruitat te negre o rooibos bosc encantat que també conté altres fruites que aporten grans dosis de vitamines, minerals, com la grosella, panses i cireres.

La Gelea Reial, pròpolis, mel, boldo i Equinàcia, també són plantes que són ideals millorar les nostres defenses, així que si vostè pot incorporar-los en la seva vida quotidiana, el seu cos t’ho agrairà. A més, els experts recomanen també les hores son 8 o 10 requerits pel nostre cos a descansar (això varia segons l’edat), evitar l’estrès, ansietat o situacions que poden reduir el nostre estat d’ànim, ja que això ajuda a reduir les nostres defenses. D’altra banda, la vida sedentària no és bo, però massa exercici o massa ni són agressiu,, ho prendre amb calma.

Gaudir de la vida i tenir cura de la seva salut de forma natural!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario