Blanc te: suau, elegant i ple de salut

propiedades y beneficios del té blanco pai mu tan

Uns dies enrere, en les nostres xarxes socials, fan ens va demanar que ens recordáramos les característiques de les diferents tes que existeixen actualment en el mercat i pot trobar a www.aromasdete.com. Així en les pròximes setmanes, combinem la descripció de les característiques d’aquests productes, juntament amb altres entrades relacionades amb salut, cures naturals i altres temes d’interès que considerem d’interès general.

En aquest cas ens parlarà sobre el te Pai Mu Tan blanc, també conegut com Bai Mudan i que es caracteritza per la tetera de sabor suau i agradable, que conté proteïnes molt poc i que és molt poc rovellat , tanmateix, encara un del te amb el màxim nivell d’antioxidants de tots els tes que es coneixen i es produeixen. En definitiva, una bona font de salut natural. Ho ha tastat ja? Potser que després de conèixer totes les seves propietats, t’animes a fer-ho. Però li adverteixen: si ho fas, no puc deixar portar-lo! És increïblement deliciós!

Característiques del te blanc

És, sens dubte, una de les infusions més especials del mercat. I és perquè s’elabora amb els brots de la planta del te, Camelia Sinensis, però la varietat Khenghe Bai Haoo. La seva producció no és tan abundants, com podria ser-los varietats de te verd, te vermell o te negre, per exemple i el seu preu és alguna cosa més alta, però que realment mereix la pena, per totes les propietats que el mateix porta a l’ésser humà. -90% d’aquest te es produeix a la província xinesa de Fujian, per tant, també és que vostè coneix amb el nom de te blanc de Fujian o te blanc xinès.

El seu color, com el seu nom indica, és molt clar, floral aroma, sabor suau i que fa una beguda molt agradable. «Difícil de resistir és, un temps de que prova», tots ells assegurar que els clients d’aromes de te que va demostrar per primera vegada. Fins i tot aquells que els agrada el sabor que l’oxidació dóna el te verd, vermell o negre, apreciem la suavitat del te blanc.

Un te que és perfecte per combinar amb fruites o altres herbes aromàtiques, ja que dóna protagonisme a la mateixa, però estova-los de tal manera que els resultats són excel·lents.

Una altra característica d’aquest te és la poca proteïna que conté, així es poden prendre en qualsevol moment del dia, sense problemes, insomni o nerviosisme. Al contrari, és un te que ajuda a centrar-se i relaxar-se, de manera que podem centrar en la tasca de tenir pendents, ja sigui obra o el dormir.

Altament antioxidant (molt més que verd, o te vermell), aquest te s’ha recomanat en més d’una ocasió i amb moderació, per a les persones que tenen problemes de cor. Una cosa que no passa amb altres varietats de te, degut al seu contingut de cafeïna.

A la vista, precedits d altres varietats de te, per tenir algunes fulles allargades i que conserva el seu color verd natural, en no tenir que passen per un procés d’oxidació. Un te que podria ser classificat com gurmet i guardada dins les cases de la Xina com un tresor real, ja que ajuda a millorar la salut física i mental.

Beneficis del te blanc

Aquest tipus de te és una veritable font de la salut i la llista de beneficis és molt àmplia, però m’agradaria esmentar alguns dels més importants:

-Atenció oral: te blanc l’ajudarà a tenir cura de les genives i les dents, ja que conté una quantitat important de calci i fluor. Són diferents estudis que han demostrat també que elimina el mal alè i lluita contra el bacteri que causa la placa i cavitats. Hi ha molts odontòlegs que recomanem agafar aquest tipus de te dues a tres tasses al dia ja que, a més, s’han confirmat que el te no tacar les dents.

-Tenir cura del seu cor: com hem esmentat anteriorment, te blanc és un poderós antioxidant, que també ens ajuda a tenir cura del cor, a més de reduir el colesterol i la pressió arterial.

-Tenir cura dels seus ossos: calci no només enforteix les dents, però també els ossos del cos. Així que és un bon te per a les dones, passant per la menopausa, a més de ser el millor esmorzar i dinar per la lactosa intolerants o aquells que simplement no agrada la llet ni sentir malament.

-De virus!: te blanc és un Reial natural anti viral, així que si vostè pren de forma natural, veurà com les seves defenses són molt més forta. Si vostè té la grip o refredat comú, portar-lo i veureu com millores.

-La pell més jove: a ser un potent antioxidant, també té cura de la nostra pell, evitant d’envelliment ràpid i fer que podem mirar cara més jove i brillant.

-Prevenir alguns tipus de càncer: que és una altra de les seves propietats importants. especialment si parlem de càncer de pròstata, estómac o còlon, gràcies als flavonoids que conté aquest tipus de te, que inhibeixen el creixement de les cèl·lules canceroses i el desenvolupament de nous.

Primer te blanc de qualitat

Saps quant que ens agrada per favor a vostè, per tant, a la nostra botiga sempre trobarà els millors productes del mercat. Tes de qualitat, la matèria seleccionada amb cura per oferir el millor sabor i conservar totes les seves propietats. Una cosa que és encara un estrictament durant tot el procés d’artesania que realitzem a les nostres instal·lacions a Sonseca (Toledo).

Si com als seus resultats de prova, només tenir que entrar a la nostra secció de tes blanc i deixar que delectarà per ells blanc pur tes, com són la te blanc Pai Mu tan Eco o te blanc Pai Mu tan 1r grau. Dins d’ells, que es mereix una menció especial te blanc d’agulla de plata, blanc te tipus més especial i tots, i la producció és realment especial. Però és un te que és tan bo, que les famílies que es produeixen sempre mantenir un grapat dels mateixos a casa, per a tots els beneficis té salut.

A més de blanc tes pur, també tenen tes blanques que combinen a la perfecció la suavitat d’aquesta selecció de tes i el sabor agradable d’ells fruita, com per exemple, el Pai Mu tan nits blanques, Pai Mu tan cirera o Pai Mu tan primavera. En aquest sentit, cal destacar la combinació del blanc, la base de la preparació del te chai. Si ho has provat amb te verd o negre, això també t’agradarà.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario