Te Gyokuro: una Delicatessen japonès

Avui, aromes de te, viatgem al Japó per parlar d’una de les varietats de te més exquisits del Japó. Te Gyokuro o també conegut com«gotes de rosada de«o»gotes de jade»és considerat un dels tes verdes de major qualitat i car del món.

El nom gyokuro es refereix tant al color verd pàl • lid de infusió. Disposa d’un procés de producció molt peculiar. Abans de fer la col·lecció (2 o 3 setmanes) plantes estan coberts amb xarxes de manera que donem el sol. D’aquesta manera, l’absència de llum fa que full anima més clorofil·la, augmenta els nivells de proteïnes i baixa la de nivell, que han de donar l’amargor al te.

És curiós que pot els primers brots que es recullen a mà, són més tendres i de major qualitat. Res més arreplegue es vaporitzen i les seves fulles s’enrotllen per deixar assecar. D’aquesta manera adquireixen un color verd fosc.

Després de parlar del procés de producció, hauríem de parlar sobre algunes característiques d’aquesta varietat.

Característiques de gyokuro te

Gràcies a l’elaboració i altres característiques que citem a continuació, aquesta varietat és una de les més apreciades del país asiàtic.

  • Te gyokuro prové de l’especialitat de asahi, okumidori, yamakai i saemidori d’arbustos. És considerada una sencha, una varietat de te verd que prové de les mates de yabukita i per tant es pot considerar no pròpiament una sencha.

  • La infusió preparada amb gyokuro té un sabor lleugerament dolç i refrescant. Amb molts matisos aromàtics que el fan únic.

  • Té un alt preu de mercat, a causa del seu procés productiu exigents.

  • En primer lloc les dades de producció són del segle 19 i japonès Uiji, Yame i Asahina regions són on es produeix aquest cultiu.

A la nostra botiga en línia poden gaudir d’aquesta exquisida varietat, ja que tenim el te verd Gyokuro japonesa Asahi . a causa de la gran quantitat de cafeïna, és l’inici ideal pel dia i alguns experts és un dels verds amb la màxima qualitat en el món.

Beneficis de salut

Com altres te verd, aquesta varietat ajuda a perdre pes. Però no només això, té altres propietats que són beneficiosos per a la nostra salut.

  • Té propietats antioxidants que estimulen el sistema immunològic, accelerar el metabolisme i per tant cremar greixos i excés de calories.

  • A causa de l’ alt nivell de proteïna que porta aquesta varietat fa un poderós estimulant i millora concentració.

  • Gràcies al seus nivells d’antioxidants, minerals i nutrients gyokuro és molt beneficiós per a la reducció en la malaltia cardiovascular. Redueix el nivell de colesterol en sang i regula els nivells de sucre en la sang.

  • Com hem esmentat anteriorment i gràcies a l’elaboració clorofil·la nivell és més gran que en altres tes verdes i per tant prendre’l evita les infeccions a la boca i proporciona un alè fresc.

Com preparar

Després de parlar de les seves propietats i beneficis de salut, quina és la manera millor per gaudir d’aquesta exquisida varietat?

El japonès portar-lo a una temperatura no molt alt, per fer-ho amb altres varietats de te verd. La temperatura és d’uns 50 o 60 graus i el gyokuro d’alta qualitat són sovint infondre a 40 graus. La clau és beure poc a poc per apreciar tots els seus aromes i sabors.

És, sens dubte, una de les varietats més exquisits del món i que reuneix nombrosos avantatges per a la nostra salut. ¿Te animas a provar-ho?

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario