Menú de Sant Valentin basat te: romàntic i afrodisíac

cena-romántica-san-valentín-afrodisíaca-recetas-con-té

Ja som a Sant Valentí i com podria ser altrament hem preparat un -basada en ingredients afrodisíacs i carta de tes. La combinació perfecta, al nostre parer, així de Sant Valentí és únic i diferent. Ets dels que celebrar-ho o no, estem tan segurs que us agradarà tant les receptes, segurament aviat veiem «amb les mans a la massa» i gaudir-ne tant o més que nosaltres.

Pot ser l’excusa perfecta per sorprendre la teva parella o compartir molt de temps a la cuina, amb definitiu premi gastronòmic. La carta presenta amb un Entremès, dos segons (pollastre i peix) i unes postres, més un Gin tònic digestiu i la culminació d’aquest menú espectacular. Totes les receptes són poden ajuntar amb ells tes o infusions que proposo al seu costat. Bon profit!

Menú de Sant Valentí amb ingredients afrodisíacs

Així dit, en aquest menú complet per al dia d’ells en l’amor tenen empleat o ingredients que són qualificats com afrodisíacs o tes que els contenen. En qualsevol cas, el resultat és espectacular. Nosaltres, però, ens estan xuclant els dits!

Per fer aquest menú, els ingredients afrodisíacs que ens utilitzats van ser els següents:

  • Gambes: tot el marisc es considera un aliment afrodisíac i gambes en particular. A mode de curiositat, val la pena destacar que el famós Casanova, donava de menjar d’ostres amants i altres tipus de peix i marisc, directament a la boca, augmentant així la seva excitació sexual.
  • Pollastre: ja que conté molt zinc i vitamina B6, importants per a la producció d’esperma, evitar impotència i regular la libido.
  • Salmó: com pollastre, conté el zinc. Algunes persones diuen que el seu efecte és immediat.
  • Arròs integral: ja que conté molta vitamina B i el magnesi, que fa que els dos homes i dones tenen millor resistència i són menys predisposada a això i cansat per l’acte sexual.
  • Fruits vermells / forest: com BlackBerry o cirera, etc, gràcies al seu contingut de sucre.

Pel que fa a tes, per a aquest menú hem utilitzat els següents:

Receptes amb te per San Valentin

L’objectiu d’aquest article no és tan molt donar el pas a pas les receptes, però ofereixen un menú complet, afrodisíac i saludable basat en diferents tes i ingredients que augmentar el desig sexual i la libido, per passar un Sant Valentí gastronòmic i sexual inoblidable. Al menú, com hem esmentat al començament d’aquest post consta d’un Entremès, dos segons, postres, combinat final com un digestiu.

En el futur articles del bloc que explicarem en detall cada un de les receptes per tal que, si voleu, podeu fer-los a casa i dir-nos com va ser el resultat o si té algun suggeriment sobre això, que pot millorar la recepta o dubtes sobre la seva preparació. Nosaltres s’espera per escoltar els seus comentaris!

Ceviche de llagostins i te negre set meravelles, aparellat amb un còctel de ROM i te verd


ceviche-té-helado

És cert que aquests dies no són el més calent de l’any, però per començar amb bon peu i no «escalfar» també l’atmosfera des del principi, pensàvem que el millor era preparar una entrada freda i llum. Per què hem escollit el ceviche, un plat que és part de la tradició culinària de la llatina costes de la Pacífic, com Colòmbia, Costa Rica, Xile, Equador, El Salvador, , de Guatemala Hondures, Mèxic, Nicaragua Panamà Perú i Puerto Rico, , . Encara que no sé exactament en el lloc on va començar a desenvolupar, els historiadors diuen que és probable que sigui un plat d’origen peruà.
Principalment afrodisíac ingredient d’aquest entrant els gambetes, així com te negre set meravelles gira-sol llavors, que també serà utilitzat per preparar aquesta recepta.
Per maridar aquest plat pensat en un còctel de vodka i te verd moruno menta, que és molt digestiu i intens aroma a menta us despertaran els sentits i la de la persona amb la qual va compartir.

Aparellat de salmó amb te verd sencha i basmati arròs amb te verd amb Pai Mu Tan Eco Rainbow

salmón

Ara que hem acabat nostres Entremès, giram a la segona. En primer lloc que vaig a parlar sobre aquest salmó recepta que es caracteritza per l’abundància de verdures que hem utilitzat, així deixant de banda la recepta més tradicional d’aquest peix, que és un que es fa de puré de patata. Salmó ja és afrodisíac de si mateix, de fet, hi ha persones que afirmen que l’efecte, prendre, és immediata: se senten més fort i millora el sentit d’humor. Per cuinar, també hem utilitzat el te verd conté de Rainbow, així vostè sap canyella, pebre rosa i ungles, conegut per les seves espècies afrodisíacs, especialment el primer.

Aquest parells plat perfectament amb un te verd Pai Mu Tan Eco que va ser concedit un sabor suau floral i voluntat alleugerir la ingesta d’aquest peix que no és tan clar com podrien ser altres varietats de peix blanc.

Pollastre per al te negre Earl Grey, emparellat amb el te negre Anglès esmorzar

Pot ser que més d’un @ han vist sorpresos quan afegim el pollastre com a ingredient afrodisíac, però la veritat és que el seu alt contingut en Zinc i vitamina B6 són especialment recomanat per als homes que són una mica més degradat per recuperar el «humor». A més, és llum i només conté greix, per què llavors no et sentiràs pesat.
A mode d’aparellament, acompanyarà aquest plat amb un esmorzar de te negre, des de la ser neutrals i pur de gust acompanya bé, sense restar-li importància al plat.
Iogurt de Pu Erh cirera amb Jammy BlackBerry i sorbet de Granada de te verd i blanc
aparellat amb rooibos digestiv o infusió del sexe
yogur
Postres impressionant abans d’acabar aquest aliment romàntic i «picant» al mateix temps. En ella, i com podia ser altrament, s’han emprat un bon nombre de fruita conegut com afrodisíac com ara el cirerer te Pu Erh te verd i blanc Pai Mu Tan magrana, magrana cirera sorbet i mermelada, tots ells dintre de les baies o bosc.
Aquestes postres s’ajunta perfectament amb rooibos digestiv o infusió de sexe, segons el seu desig o circumstàncies. A més, ajudaran a aconseguir el menjar.
Gin tònic de te blanc
gin tonic de té blanco
Però el que realment ajudarà a baixar el menjar és això combinat. I és que no hi ha res més digestiu que un bon gintònic que, per a aquest menú del dia de Sant Valentí, hem elaborat sobre la base de diferents tipus de tes blancs que van perfectament amb aquesta beguda tradicional per seu lleu floral de sabor i al qual hem afegit uns quants glaçons de gel feta amb Pai Mu Tan cirera, que li donen un toc de beguda amb gust de fruita.
Per menjar i gaudir d’aquell dia ho mereix!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario