Celebrar Sant Valentí compartir instal·lacions

Embracing couple using mobile phone in cafeAmor, amor, sentir afecte… són sentiments que té, no només per la parella, sinó també per als pares, germans o amics. Amb ells, volem viure sempre bon temps i donar el millor de nosaltres mateixos. En definitiva, mostrar el nostre afecte de maneres diferents i fer-los sentir còmodes, facilitar les coses… Mimar-los sempre que sigui possible! I una de les millors maneres de fer-los sentir bé per dins i per fora, passar una bona estona junts i mimam és per compartir una tassa de te amb ells. Una forma senzilla i econòmica per passar moments de felicitat junts.

Sens dubte, una bona i original idea per mostrar quant amor aquella persona o persones, el dia de Sant Valentí. I és que, que pugui planificar o no, aquest és el dia de l’amor per excel • lència. I encara que l’amor ha demostrar-ho cada dia amb fets i paraules (especialment la primera), és força aquest dia per donar-li una mica més d’èmfasi als seus sentiments.

Història de Sant Valentin

Saps el molt que ens agrada a olors de curiositats de te, i així és la història del dia de Sant Valentí. Lluny d’haver esdevingut actualment una data bastant important per al consum, aquest dia que va ser creat per l’església catòlica i de fet, al temps, va esdevenir fins i tot vacances.

La festa de Sant Valentí ve en 494 DC., quan el llavors Papa Gelasio volia acabar amb una festa pagana que tenia gran impacte i és que es va celebrar des del moment de l’Imperi romà: el Festival de les Lupercalia, en honor de Lupercus (protector dels pastors i ramats), així com en honor a va-Wolf qui, alletats Ròmul i rem.

Així les coses, Gelasi decidia convertir en un dia de festa catòlica el 14 de febrer i es diu dia de Sant Valentin, en honor a Valentin, un metge cal romà que es va convertir en el sacerdot i va passar a la història per casar-se per parelles enamorades del mateix temps, sent condemnat a mort per aquest mateix fet, des de la Roma antiga no era tan simple que els soldats podien casar-se és i va ser possible. Valentin fou assassinat el 14 de febrer, l’any 270 A.d., sota les ordres de l’emperador Claudio II, esdevinguent així, no només el màrtir, però símbol d’amants.

Durant segles, el 14 de febrer, com es va esmentar anteriorment, ha estat el dia festiu fins el 1969 i amb Pablo VI al capdavant, deixi de ser-ho, passa per ser, simplement, un dia més que els Sants, però sense cap tipus de celebració.

Comercialment parlant, comercial d’ocupació de les primeres dades d’aquesta data dia de 1840, quan Esther a. Howland va començar a vendre targetes de regal amb motius dissenyats per a ells en l’amor.

Idees per Sant Valentí amb la teva parella

Com veure que estan disposats a fer alguna cosa diferent per mostrar quant li importa que la persona en el dia de Sant Valentin, la nostra proposta d’aquell dia i no podria ser d’una altra forma, és que fer compartir una tassa de te. Una idea original i diferent i que li permetrà viure una única i íntima instants per dirigir en una direcció o una altra, el que vulguis.

Però no ens va complir només amb donar-li la idea, també volem orientar-li i per a això es proposen les següents eleccions:

CITES Blanca amb la teva parella: està clar que qualsevol dia pot ser bo per a la intimitat, però Valentí pot ser encara més especial, si compartiu un bon te, aconsegueix el resultat és doblement bo. I essències de te tenim diversos tipus d’infusió que, a causa dels ingredients que s’han preparat, veureu com el libido i augment de la seva parella. … Deixem el resultat a la seva intimitat! Entre els tes són les que contenen: 

  1. 1. xocolata: com te negre i praliné de rooibos complement o te vermell Pu Erh xocolata.

           3. Damiana: sexe planta per excel • lència i vostè pot trobar en nostres infusió de sexe.
infusion-del-sexo 4. ginseng o maduixa: tots dos estan revitalitzant i servir com afrodisíac. Vostè pot trobar aquests ingredients en vitalitat femenina infusió; Te de gessamí verdi verd ginseng passió .

Cita a casa o al carrer: fa girar qualsevol dia en un dia diferent, i com hem dit, el te pot ser el seu millor aliat per a això. Però està clar que per agafar-lo necessita una tassa de te, una infusió i si surts al carrer, un termos. I és que la persona que desitja sense feina o al carrer sorpresa no ha preu, però aquests dies són freds, així que no oblidis portar a casa de te calent i ben preparats, en un termos.

Olors de Sant Valentí de secció especial de te

No podrà negar: que vol i apreciar! Per aquest motiu i per fer aquest dia encara més especial, a la nostra botiga en línia hi trobareu una secció especial de Sant Valentí en la qual cap escassetat o tes segons parell, o tasses i termos amb un 25% de descompte.

Descuentos en tés por San Valentín Utilitzar-lo i celebrar de Sant Valentí com has fet!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario