Te groc, un gran desconegut propietats

Te groc prové de la mateixa planta com la més famoses tes consumit arreu del món (Camelia Sinensis), però és una de les menys conegudes. Malgrat la baixa popularitat, és cada dia és descobrir més sobre aquesta beguda amb múltiples propietats i beneficis per a la salut. Fixeu-vos!

Font i referències

També anomenat el te de les cinc dinasties, te groc té el seu origen a la Xina – actualment, únic país habitualment – i el seu consum només preveia la família imperial i les classes socials més altes.

Tractament és similar a la del verd i blanc te, però amb una curta fase assecat, on deixa la humida els es deixa reposar i coloració groguenca, que determina el color i la textura de te groc. El fet de ser tan poc fermentat fa seu color i olor és suau i delicat.

Beneficis del te groc

És un bon aliat per a la salut. Seves propietats inclouen: augmentant la capacitat de concentració, protegeix contra la càries dental pel seu alt contingut en fluor, sent diürètic i antioxidant. Conèixer en detall totes les propietats del te groc:

  • Digestiu: ja que el procés d’oxidació que està subjecte fa que activen enzims que són beneficiosos per ajudar a aquells processos gàstrics.
  • Diürètics: promou l’eliminació de líquids del cos. En aquest sentit es considera bo per la pèrdua de pes. Diversos estudis han demostrat que ajuda a cremar ràpidament l’excés de greix i augmenta l’energia necessària per a la digestió, absorció i el metabolisme dels aliments.
  • Antioxidant: millora l’estat de la nostra pell, rejoveniment de les cèl lules del nostre cos.
  • Posseeix propietats contra el càncer: i te verd, antioxidants i catequina romanen intactes durant el període de fermentació, que fa ser molt ric en polifenols i que tenen com a pròpia capacitat preventiva de te.
  • Colesterol: un dels grans beneficis de te groc és que ha estat demostrar que pot reduir el colesterol dolent efectivament, mentre que augmenta el colesterol «bo» en el nostre cos.
  • Càries: seu contingut en fluor alta fa que sigui el millor aliat natural per cuidar els nostre oral salut, evitant la formació de cavitats i eliminar els bacteris que poden danyar la boca.
  • Excel·lent cardioprotector: s’estima que el consum de te groc podria ajudar qüestions com la sang més suau, ajuda a reduir els nivells de colesterol dolent i també reduir la pressió arterial alta.
  • Prevenir la diabetis: conté similar al te verd, groc Epigallocatechin gallate o EGCG, una substància que counteracts l’assimilació de molècules de glucosa a la sang i estimula la producció de hormona insulina indirectament.

On vostè pot aconseguir te groc? Nosaltres ho tenim! Entrar a la nostra web i si voleu provar, en 24/48 hores per tenir-lo a casa.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario