Te negre: propietats i beneficis

te-negroQui anava a dir a l’anglès avui en dia, aquest te un dia va portar de les colònies de l’Índia que avui es un dels més famosos i consumit pels amants del te. I és que, juntament amb el te vermell, aquest te negre és un dels més acusats i no és d’estranyar tenint en compte totes les seves propietats i beneficis per a la salut, per a l’esperit i l’ànima.

Avui dediquem un espai especial per aquest te la varietat trobarà un llistat complet a la nostra botiga en línia, només fer clic aquí. Tes negre purs, però també barrejat amb altres ingredients naturals, com fruites i flors, que et transporta a moments de plaer únic, tan singulars són els productes naturals, fets amb material prima de primera qualitat, sense gluten i, per descomptat, amb molt amor, sens dubte, la clau de l’ingredient de l’èxit d’ells mateixos.

En aquesta nova entrada parlarem sobre les propietats i beneficis que caracteritzen aquesta selecció de tes. Us convidem que, mentre llegiu aquest post, gaudir d’un dels nostre negre tes, per sentir de primera mà totes les sensacions que avui van per ocupar aquest lloc.

Com suggeriments?  Us proposem alguns dels més reeixits tenen en la nostra botiga i alguns dels més coneguts en el mercat de tes, com: te negre Pakistan, te negre de Earl Grey, Eco de esmorzar te negre o el turc te negre. En aquest sentit, s’ajusta esmentar que, mentre que alguns d’ells els pot trobar en altres tendes de tes, els nostres, a més de l’excel·lent qualitat que ells es diferencia clarament dels altres, també és diferent de la resta pel toc especial que he donat, com per exemple l’aroma natural a bergamota de l’Earl Grey o perquè l’esmorzar és de varietat ecològica. Feliç lectura!

Propietats del te negre

Negre, així com altres varietats de te te coneguts està fet amb te, és a dir, la planta de Camelia Sinensis. Per descomptat, com tots els tes, negre també té les seves peculiaritats, el primer d’ells i gràcies parlat que la resta, és el seu procés d’oxidació de llarga durada. Gràcies a la mateixa rep aquell color negre que dóna nom a les pròpies instal·lacions.

El procés es divideix en les següents fases: pansits, que es deshidraten completament fulles; laminats, així que finalment tenen l’aparença que els usuaris veure quan van veure assecar; projecció, moment en el qual és separar les mides de les partícules; l’oxidació, aquest procés dura dues hores i, finalment, assecat, que serà el que alenteix l’oxidació. En aquest sentit, es mereix que te negre, a diferència d’altres infusions, com vermell, no està sotmès a la fermentació, però com esmentat, una oxidació o aireació i durant aquest procés no implica cap tipus de microorganisme, alguna cosa que passa durant la fermentació, com en el cas de te vermell.

De la mateixa manera, te negre es distingeix dels altres per ser que conté més varietats de proteïnes en el mercat. Gràcies a això, te negre és una de les millors estimulants naturals que existeixen i, per tant, és ideal per començar el dia o despertar després d’un àpat o als mitjans de comunicació tardà.

Beneficis del te negre

Fins ara hem esmentat les propietats del te negre, ara s’aturaria als beneficis que té per a la salut física i mental de qui ho consumeixen. La llista és llarga, però hem fet una selecció dels més importants.

  • Estimulant: ja he dit anteriorment que és el te amb més quantitat de proteïna de les varietats que es coneixen, així que no és sorprenent que és un natural beguda estimulant. En aquest sentit, és important esmentar que una tassa de te té el mateix efecte que mediatitza cafè, però sense els efectes nocius de la mateixa.
  • Colesterol i circulació: i tot el sistema cardiovascular, en general. I és que te negre de prendre, a més d’alegrar l’esperit, i per tant el cor, també redueix els nivells de colesterol dolent en la sang, així com ajudar a prevenir la mala circulació. Per a aquest últim cas, es recomana no agafar-lo amb sucre. I si voleu endolcir, utilitzar edulcorants naturals.
  • De marees: aquells persones que tenen baixa pressió i cap gir és per tant, pot utilitzar el te negre com un remei natural. Per descomptat, d’aromes de te sempre recomanem que aquestes mesures consultar el metge si té greus problemes de salut o es troben en una momentània o especial salut diferent, com per exemple, un embaràs.
  • Antioxidant: és una de les infusions que conté de més alt nivell de polifenols i, per tant, és un potent antioxidant.

Tes negre per no perdre de vista

Ara que saps les propietats i beneficis de te negre i que vostè sap alguns d’aquells més èxit tenen en la nostra línia a botiga, vols proposar una llista de quatre tes que no tenen les proves, cal fer-ho, ja que són únics: te negre baies, elaborat basat en Gers i aranyons, no només pot tenir a les mans un sabor d’aromàtiques i agradable de beure , però també serà una infusió que permeten viatjar a llocs exòtics i benvinguda i sentir com una onada de benestar omple el teu cos a cada GLOP; Les set meravelles te negre, barreja de te negre i verd amb brots de gira-sol donar-li un sabor agradable préssec. No li he demostrat res com; complement de te negre praliné, que pot infondre amb aigua o llet, és ideal per esmorzar o berenar i té un sabor i aroma inconfusible de xocolata, amb un petit toc àcid atorga de pètals de Rosa, que es converteix en una beguda només; te negre africà somriure, com l’anterior, també es poden fusionar amb aigua o llet. La combinació de te negre, amb plàtan i coco converteixen aquest te una de les més especials i dolces que trobaràs a la nostra botiga en línia. http://www.aromasdete.com/blog/te-Negro-Propiedades-y-beneficios/ http://www.aromasdete.com/blog/te-negro-propiedades-y-beneficios/ http://www.aromasdete.com/blog/te-negro-propiedades-y-beneficios/ http://www.aromasdete.com/blog/te-negro-propiedades-y-beneficios/ http://www.aromasdete.com/blog/te-negro-propiedades-y-beneficios/Quienes provat, no deixen de repetir. Alguna cosa serà!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario