Te vermell: el secret està en la seva fermentació

TÉ ROJO- el secreto está en laSi fos a preguntar algú no és el consum de varietats regular te d’aquest producte que es coneix, és probable que la primera resposta va ser: «te vermell». I és que aquest te és, juntament amb el negre i el verd, el més consumit en el món. Per tant, la seva fama. Una reputació que té ben merescut, si tenim en compte que és una veritable font de la salut, sabors i aromes que enamoren a tots els que provar-ho, especialment si està disponible, incloent-hi el que es pot trobar en www.aromasdete.com per tant, perquè és un te molt especial, hem volgut dedicar el post del avui, en el qual ens centrarem en les seves propietats , beneficis, però també en el qual, sens dubte, és el secret del seu èxit: fermentació, molt diferent de la resta de tes i pot durar fins i tot anys, en el cas tes vermells o Pu Erh de major qualitat. Comencem!

Te vermell i fermentació

Com hem dit abans, el secret de te vermell rau en la seva fermentació. Una fermentació que no té res a veure amb la resta de tes, fins i tot amb el te verd, amb el qual comparteix moltes propietats i beneficis de salut. De fet, els experts d’assegurar que, en realitat, el te vermell és un te verd amb una fermentació molt més llarg i el procés de fermentació, després de la seva elaboració, és fa en un barril en que s’introdueix un tipus de bacteris. Aquestes s’encarregarà que ebullició te durant molt de temps. Després d’aquest procés, el color de te serà vermell (de vegades negre, però no cal confondre amb la varietat de te negre), que és que dóna nom a la tetera.

Un altre fet curiós és que, en contrast amb la fermentació d’altres tes, que es fan un o pocs dies, te vermell pot passar fins i tot anys en bótes. Com més temps passa, de millor qualitat, serà tetera. Un bon exemple de tes d’excel·lent qualitat, dignes dels paladars més exigents, els nostres pastissos de Pu erh (15 anys), amb una aroma i el sabor inconfusible. no provat un te vermell millor!

Propietats i beneficis del te vermell

Si una de les peculiaritats del te vermell és la fermentació, no menys són les seves propietats i beneficis que tenen dos o tres tasses al dia de te vermell portar a la nostra salut. No pararem tant en les seves propietats, però cal destacar que, encara que abans deia que te vermell i verd tenen molts punts en comú, la veritat és que el nostre protagonista avui conté un major nombre d’estatines, que ajuden a reduir el nostre nivell de colesterol dolent en la sang, així com un major percentatge de GABA , que contribueix a la reducció de la sang, pressió. Finalment, cal destacar que es manté el mateix nivell de polifenols que el te verd.
Però ens centrem en els beneficis de vermell te contribueix a la nostra salut. Te, per cert, pot prendre tant fred i calent, encara que es recomana prendre una mica més quantitat de te si volem prendre fred, sobretot si la idea és afegir gel, ja que afegien més aigua a la preparació i, per tant, la quantitat de te han de ser coherent.

Els beneficis del te vermell són nombroses, però inclouen les següents:

  • Antioxidant: gràcies a polifenols que hem esmentat anteriorment. Per tant, te vermell ens ajudarà a mantenir les cèl·lules jove la pell i el cor. Diversos estudis han demostrat que és molt beneficiós per a la gent que ve de fum, ja que te vermell contraresta el vigor dels efectes nocius del tabac en a l’empitjorament de la pell. http://www.aromasdete.com/blog/te-Rojo-el-Secreto-esta-en-su-fermentacion/Tambi http://www.aromasdete.com/blog/te-rojo-el-secreto-esta-en-su-fermentacion/ http://www.aromasdete.com/blog/te-rojo-el-secreto-esta-en-su-fermentacion/ http://www.aromasdete.com/blog/te-rojo-el-secreto-esta-en-su-fermentacion/ http://www.aromasdete.com/blog/te-rojo-el-secreto-esta-en-su-fermentacion/ en està indicat per a persones que fan exercici físic intens i a persones subjecte a grans dosis d’estrès, ja que el protegirà cèl·lules de corrosió que contribueixen tant dur esport com l’estrès a la nostra vida.
  • D’aprimament: aquest és un dels més reconeguts aquest tipus de característiques de tetera i és a causa del seu alt contingut de catequines, així com el te verd, així el producte és dietes estrella relacionats amb la pèrdua de pes, però també amb dietes depuratives. De la mateixa manera, ajuda a augmentar el metabolisme, així que si vostè pateix de te vermell el restrenyiment, serà un bon aliat
  • Triglicèrids i colesterol: ajuda a posar-los en línia.
  • Protegir el fetge: consumits en petites dosis (no més de 3 gots al dia) te és bo per a protegir el fetge, com demostrat per estudis científics.

Ara que vostè sap alguns dels més importants beneficis de te vermell, us convidem a provar els sabors purs, afruitats o picants de nostre en línia botiga i vostè pot tenir a casa en 24/48 hores, només fer clic aquí.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario