Bubble Tea, què és?

Bubble blog

(Foto: Dave Walker/iStock/Getty Images)

Un te amb llet o fruita batut. Fins que aquesta beguda no sembla tenir cap misteri. Però i si afegeix boles tapioca? Bombolla te o bola de te, un «invent» que va néixer a Taiwan a finals dels anys 80 es diu quan una teteria es va atrevir a afegir tapioca perles als seus productes. Des d’aleshores, ha esdevingut amplament popular amb gran èxit, primer a Noreteamerica i després a Europa. Ciutats com Madrid i Barcelona ja han sumat a la moda, oferint noves experiències gustos més «a».

Dolç i tocs afruitats, la beguda continua sent curiós. Tot i que amb el temps s’ha convertit en diferents formats, l’origen de bombolla te és un te verd, te vermell o te negre base per la qual s’afegeix llet o iogurt. Una vegada que escull la base, afegit el fruit: pinya, mango, nabius, hibisc… i, finalment, afegir l ‘bubas’ o boles de tapioca – extret de la yuca-similar a una gelea.

Aquestes petites perles la mida d’un marbre consistència gelatinosa dipositen en el fons de vidre i gràcies a un més ample que normal palla, condueixen a una explosió de sabors a la boca. El resultat és un batut molt energètic, ric en calci, ferro i potassi, no és només greix.

Si no he tastat, us animem a preparar aquesta deliciosa recepta:

Ingredients:

Te verd, te negre o te vermell (al gust de cadascú)

-Tapioca perles. (Probablement trobar en un supermercat o botiga asiàtica). Es ven crua i l’aparença és similar a petites verdures o caramel blanc.

-Àmplia beure canyes

-Sucre

-Llet

-L’aigua i gel

Preparació:

  1. Portar a ebullició la tetera, com que normalment es produeixen de forma regular. Una vegada preparat, emmagatzemar-lo a la nevera.
  2. Preparar perles tapioca. Ha de bullir en aigua suficient per cobrir-los. Prendre una tassa de Perla i no remenar durant 15 minuts. Aquest procés és molt important per midó no s’hi i es fa un pastís. Després d’aquell moment, vostè pot mossegar un per assegurar-se que es fa correctament.
  3. Es gira la calor i cobrir l’olla. Deixar reposar durant 15 minuts més.
  4. Escórrer les perles de tapioca amb un colador i rentat en el tap.
  5. Posar gel en vasos on et serveixin la beguda, preferentment transparent per fer que es vegi perles de tapioca en el fons.
  6. Afegir 1 o 2 cullerades de perles a cada got i afegir sucre.
  7. A continuació, afegir te parts iguals i llet.
  8. Servir amb una palla molt àmplia per fer tapioca boles anar per ella.
  9. El te de la bombolla està llest per prendre!

Deja un comentario