Bubble Tea, què és?

Bubble blog

(Foto: Dave Walker/iStock/Getty Images)

Un te amb llet o fruita batut. Fins que aquesta beguda no sembla tenir cap misteri. Però i si afegeix boles tapioca? Bombolla te o bola de te, un «invent» que va néixer a Taiwan a finals dels anys 80 es diu quan una teteria es va atrevir a afegir tapioca perles als seus productes. Des d’aleshores, ha esdevingut amplament popular amb gran èxit, primer a Noreteamerica i després a Europa. Ciutats com Madrid i Barcelona ja han sumat a la moda, oferint noves experiències gustos més «a».

Dolç i tocs afruitats, la beguda continua sent curiós. Tot i que amb el temps s’ha convertit en diferents formats, l’origen de bombolla te és un te verd, te vermell o te negre base per la qual s’afegeix llet o iogurt. Una vegada que escull la base, afegit el fruit: pinya, mango, nabius, hibisc… i, finalment, afegir l ‘bubas’ o boles de tapioca – extret de la yuca-similar a una gelea.

Aquestes petites perles la mida d’un marbre consistència gelatinosa dipositen en el fons de vidre i gràcies a un més ample que normal palla, condueixen a una explosió de sabors a la boca. El resultat és un batut molt energètic, ric en calci, ferro i potassi, no és només greix.

Si no he tastat, us animem a preparar aquesta deliciosa recepta:

Ingredients:

Te verd, te negre o te vermell (al gust de cadascú)

-Tapioca perles. (Probablement trobar en un supermercat o botiga asiàtica). Es ven crua i l’aparença és similar a petites verdures o caramel blanc.

-Àmplia beure canyes

-Sucre

-Llet

-L’aigua i gel

Preparació:

  1. Portar a ebullició la tetera, com que normalment es produeixen de forma regular. Una vegada preparat, emmagatzemar-lo a la nevera.
  2. Preparar perles tapioca. Ha de bullir en aigua suficient per cobrir-los. Prendre una tassa de Perla i no remenar durant 15 minuts. Aquest procés és molt important per midó no s’hi i es fa un pastís. Després d’aquell moment, vostè pot mossegar un per assegurar-se que es fa correctament.
  3. Es gira la calor i cobrir l’olla. Deixar reposar durant 15 minuts més.
  4. Escórrer les perles de tapioca amb un colador i rentat en el tap.
  5. Posar gel en vasos on et serveixin la beguda, preferentment transparent per fer que es vegi perles de tapioca en el fons.
  6. Afegir 1 o 2 cullerades de perles a cada got i afegir sucre.
  7. A continuació, afegir te parts iguals i llet.
  8. Servir amb una palla molt àmplia per fer tapioca boles anar per ella.
  9. El te de la bombolla està llest per prendre!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario