Te matcha, el súper

Ells mateixos es pregunta d’ell i no falten raons. Els matcha-fulles de te en pols de te verd d’excel·lent qualitat-és una forta beguda amb múltiples beneficis per a la salut: té antioxidants de grans propietats, ajuda a aprimar, redueix el colesterol, aporta vitalitat, així com gran quantitat de vitamines, aminoàcids i minerals, a més de reforçar les defenses de l’organisme. En definitiva, una beguda valuós que han volgut dedicar un espai en el nostre blog i que et conviden a provar amb aromes de te, on pot trobar te matcha més orientat a prendre com a beguda, però també altres més indicat per al seu ús a la cuina, mentre, tant es pot utilitzar per a tals propòsits.

Avui tot el te matcha verd produïda és d’origen japonès, la història ens diu que, en realitat, aquest te prové de Xina i que era un monjo budista que va portar al Japó, que va ser coneguda. Així, el te matcha és que s’utilitza en la famosa cerimònia del te al Japó, és des d’aleshores és d’un te molt especial, ja que el seu procés de desenvolupament és més complicat que la resta.

La preparació de matcha comença setmanes abans de la seva collita. Primeres plantes te estan coberts per amagar-los del sol. D’aquesta manera, el seu creixement es retarda i crea un color verd més fosc en les fulles. Després de la collita, es col·loquen les fulles en una superfície plana que s’assequi. El resultat s’anomena «tencha». Retira-les cèl i venes abans de moldre-les fins a una textura de pols fina com talc, un color verd brillant, coneguda com «matcha».

Abans de servir, matcha és passat per un colador molt fi per treure els grumolls, usant una espàtula de fusta.
En la cerimònia japonesa del te, el matcha cervesa es diposita primer en un bol. Amb una especial bambú raspall posar una mesura en el bol de te. Afegir una mica d’aigua molt calenta. Llavors, la barreja s’agita ràpidament amb el pinzell de bambú una consistència cremosa amb escuma a la superfície. Poden elaborar-lo jugant la famosa cerimònia japonesa amb aquest conjunt de te Matcha, que compta amb tots els accessoris imprescindibles i elaborats artesanals.

Propietats

A més de tenir un alt contingut d’antioxidants, te verd matcha té múltiples beneficis que farà que el seu cos en una sòlida base contra malalties.  Segueix-los:

  • Antioxidant: matcha és coronat com el més poderós, superant qualsevol fruita o verdura.  A la ser molt rica en flavonoides, es converteix en una beguda antioxidant enormement, especialment per la presència d’ells conegut com catequines del te.
    Aquestes catequines tenen una gran capacitat per neutralitzar la mala acció dels radicals lliures, ajudant a reduir els efectes que exercir en el nostre cos. Per tant, ajuda contra l’envelliment així com ser un potent escut contra les malalties.
    Els antioxidants són un polifenol anomenat EGCG, que està relacionada amb la salut cardiovascular i metabolisme; i que ajuda a reduir el creixement de les cèl·lules canceroses.
  • Desintoxicació: matcha també és famosa per les competències neteja del cos i contenen clorofil·la per ajudar a netejar la sang i ajuda al seu cos per eliminar les toxines. D’altra banda, té un alt contingut de tanins, que actuen com a laxants suaus, que significa que es converteix en una selecció de tes ideal millorar el trànsit intestinal, totalment natural i simple.
  • Ajuda a perdre pes: augmenta més ràpid metabolisme i, per tant, la crema de calories pel nostre cos.
  • Aporta vitalitat: és capaç de millorar la resistència de qui ho consumeixen amb regularitat, fins a un 25% més segons estudis recents. També proporciona una gran quantitat de vitamines, aminoàcids i minerals, enfortiment de les defenses del cos.
  • Redueix el colesterol i el sucre en sang: és una beguda ideal reduir els nivells alts de greixos a la sang. D’altra banda, han demostrat que un consum regular de te matcha ajuda a reduir els nivells de sucre a la sang, que al mateix temps adequat per a persones amb diabetis no elevar els nivells d’insulina.
  • Energia: verd matcha ha L-teanina, aminoàcid que es troba exclusivament en aquesta planta i s’encarrega de la relaxació de la ment, mentre que fomenta l’energia i activa el metabolisme. No es recomana beure en les sis hores abans de la nit de la resta.

Servir a la cuina

Per a la seva presentació com te de sòl és molt comú no solament l’ús per a l’elaboració del te propi beu en si mateix, però és l’ús a la cuina, ja sigui en l’elaboració de postres, gel crema o pastís. Molts xefs de prestigi ja incloure en els seus plats i també es pot fer simples receptes a casa amb te matcha per cuinar 65 grs. En pols manipulin és molt més fàcil i dóna els plats un gust molt especial i suau.
També podeu gaudir i tractar de te matcha en forma de caramel, molt saludable, delicat i natural amb un gust molt característic. Una explosió de te a la boca que no t’encantarà!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario