Oolong te, probablement, una de les millors tes del món

te-azul-oolong

Te blau o Oolong és una de les gran desconegut de la cultura europea, que està donant a conèixer els grans progressos en el nostre continent entre els amants del te, però que encara té poca presència en les superfícies comercials. Per descomptat, a les botigues especialitzades, com el nostre en línia botiga www.aromasdete.com, que es pot trobar el tipus de te esmentat en diferents variants i combinada amb diferents sabors, donant-li un encara més especial de tacte que ja fa no és el mateix. Aquest tipus de te no es recomana infusionarlo amb llet, o agafar-lo amb sucre o saccharin. On podria trobar fort sabor, el més recomanable seria afegir una mica de mel o atzavara.

El seu sabor, color i aroma, així com seus nombrosos beneficis de salut, fer aquest te essencial en qualsevol amant de la casa de te. De fet, és considerat per ells que sibarita del te com una de les millors tes del món, per aquest equilibri perfecte que és clar del mateix. En els darrers anys, aquest te és ha relacionades amb les dietes, per ser un gran crema de greix, similar a la xarxa d’instal·lacions. Però el te blava és molt més que això i ens agradaria poder parlar-ne en aquest nou bloc d’entrada. Comencem!

Característiques del te Oolong

Molt apreciat pels seus beneficis sabor, aroma i salut a la Xina i Taiwan (on es produeix la majoria del te Oolong) i mig camí entre verd i negre, de que forma semiautomàtica te fermentat, que es fa amb el te, la planta de Camelia Sinensis i d’això hi ha dues variants que es distingeixen a la vista per cert assecar , després de la seva tramitació:

  • Te Jade oolong: fulles de te rodat tipus en forma de bola a la pólvora, però a diferència d’aquests, no es troben el te verd. El nivell d’oxidació és més baix que altres tipus de te i el color de les seves fulles tenen un verd blavós to, per tant, el nom d’aquest especial te. El seu sabor és suau i afruitat. Tes blaus millors d’aquesta branca es produeixen a Taiwan, com diuen els experts i vostè pot trobar en aromes de te
  • Amber Oolong: en aquest cas i a diferència que els Jade Oolong, ells Amber Oolong tenen les fulles allargades i el nivell d’oxidació és una mica més alt que el citat anteriorment, però no arriba a tenir el nivell de te negre o te verd. El seu color és groguenc, gairebé transparent, i el seu sabor és molt suau i agradable. El més famós de tots ells és la Fantasia Oolong, que també es pot trobar a la nostra botiga en línia d’instal·lacions.

Propietats del te Oolong

Com esmentat a l’inici d’aquest post, si per alguna cosa s’aprecia aquest te, a més de pel seu sabor suau i afruitat en algunes de les seves varietats alguna cosa, també és per ells múltiples beneficis que el mateix té per a la salut. Com la llista és extensíssima, volem esmentar més importants:

  • Digestives: gràcies a les catequines que conté, ells mateixos permeten posar a nostre digestiu sistema, evitant les fortes digestions molest. De fet, es recomana prendre després del dinar per aquest motiu i perquè a la ser lleugerament estimulant, li permetrà cara millor la resta de la tarda. T’oblides de l’ensopiment quan tornar a la feina! També s’utilitza per tallar la diarrea i vòmits lleu, tot i que no té les mateixes propietats que podria tenir un te vermell, especialment en aquests casos.
  • Estimulant: no conté tant cafeïna com el te negre, així pot prendre fins a la tarda, però si ets de cafeïna que afecta, no es recomana prendre l de 7 o 8 pm. A més, li permet centrar-se en les tasques que teniu pendents, eliminant el nivell de nerviosisme que produeix de vegades el nivell de vida que tenim.
  • Antioxidant: evitant l’envelliment prematur de la pell. Degut a aquesta característica i com altres tipus de te, també associat amb el mateix avantatge d’evitar que certs tipus de càncer, especialment les relacionades amb el dispositiu intestinal o pell.
  • Diürètic: ajudant a prevenir la retenció de líquids. Ajudar a perdre pes en el cas d’obesitat, sent una de les millor combustió greixos naturals que són coneguts. Per descomptat, no hauria de prendre més de dos o tres copes d’aquest tipus de te un dia i és necessària per combinar-lo amb una vida sana i equilibrada i mica d’exercici. Prendre te no és miraculós, però ajuda a eliminar el líquid sobrant del cos.
  • Reforça les defenses: ajudarà a armar el seu sistema immunològic.
  • Colesterol: ajuda a eliminar el nivell de colesterol dolent en la sang i el manté a ratlla.

Comprar en te Oolong d’Espanya

Com ja hem esmentat anteriorment, es poden trobar algunes de les millors varietats de te blau o te Oolong a la nostra botiga en línia, www.aromasdete.com, simplement feu clic en aquest enllaç: http://www.aromasdete.com/es/14-te-azul-oolong i en els mercats que visitem. A més, també, hem creat les pròpies versions de te Oolong, prenent la matèria primera de gran qualitat, com aquesta infusió i afegint productes i aromes que fan de les perles. No quedar amb les ganes de provar-los!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario