Tes i infusions: Saps com distingir-los, infusionarlos i quant a prendre?

Seu color i tipus de fulles són les principals característiques de la Visual de les diferents varietats de te. Productes que, per les seves qualitats, ha de ser infusió a una temperatura i un temps concrets si voleu sortir el màxim sabor d’ells i la presa ha de fer és en major o menor mesura

És cert que el vermell i el verd es coneixen més en els tipus d’instal·lacions de món. No obstant això i tal i com tu, amant del te la saps, hi ha moltes més varietats, cadascuna d’elles amb propietats i característiques. Tipus de te que, poc a poc, hem anat recopilant en aromes de te i produir amb molta cura per tal que vostè pot provar-los a casa i quedar-se amb que més vulgui o millor us convingui, segons el seu estat d’ànim, la salut o el temps que vas.

A la nostra botiga en línia sempre trobarà la varietat a la qual pertany el producte que compra, així com les seves propietats més importants, ja que vull que vostè estigui sempre informat, però això no és una cosa que vostè pot trobar a tot arreu. Per aquest motiu i perquè pugui distingir també el tipus de te tenen davant, hem preparat una petita llista de varietats de te i les seves principals característiques visuals.

A més i així que no dubti moltes tasses pot prendre el dia del te, així com el seu temps d’infusió, hem preparat aquest post.

tiempos_infusion_te

Te blanc

te_blanco_pai_mutan

Fet amb el primers brots del te. Una vegada que vegi blanc o plat d’infusió
Pressionant perquè els fulles sense ebullició, que només han estat assecat amb cura per tal que no és el descans i és mantenir grans, així que no perdre ni un àpex de la seva qualitat. Te blanc ha infondre entre 1 i 5 minuts, a una temperatura de 65/70 ° C. No es recomana prendre més de 3 tasses al dia.

Te vermell Pu Erh
te_rojo_pu_erhvisualment destaca perquè sembla un color vermellós i fosc, fulles, una cosa que és aquest tipus de te és perquè fermentat, rovellat. Aquest tipus de te, que trobareu una gran varietat d’aromes de sabors de te, hauria de ser infós de 2 a 10 minuts a una temperatura entre 95 / 100 ° C. No es recomana prendre més de quatre tasses al dia.

Te negre
te_negro_breackfast_ecoés un tipus de te molt fermentat i així és tan fosc i això arrugada la
llençol, encara que quan hidrats full és més gran. Té molta cafeïna i es caracteritza per astringent i tonificant, així més de 3 tasses no és recomanable per dia que vostè ha infusionar durant 2-5 minuts, 95 / 100 ° C.

Rooibos
rooibos_ecoaquest tipus de begudes sense cafeïna aconsegueix tallar finament, una escorça d’arbust africà que posteriorment s’asseca. Visualment, es distingeix per tenir un color vermellós, marró, amb peces molt prims i petits escorça citat. En principi i tenint sense cafeïna, cap problema quan es pren el nombre de tasses que vulguis, sempre que això no és insultat en excés del mateix. Quan infusionarla cal tenir en compte que ha de fer de 7 a 10 minuts, a una temperatura de 100 ° C.

Te verd
te_verde_ecoaquest tipus de te és secs acabats de collir, per tant, no adquireixen colors foscos. Visualment la seva fulla és allargat i verd, generalment no molt fosc, encara que això pot variar basat en la resta dels materials amb els quals es combina. Per aconseguir el millor possible el gust del te verd és necessari infusionarlo de 1 a 4 minuts a una temperatura de 75 ° c a 85 ° C i es recomana no prendre més de 4/5 copes un dia, així com la no tan immediatament abans o després dels àpats, ja que impedeix la correcta assimilació del ferro pel nostre cos.

Te groc
te_amarillo_yellow_tea Fulles d’aquest te són com te verd però el procés secado-fermentacion és diferent, es converteix en el primer assecat com de la blanc tes i després es fermenta amb humitat, donant-los forma de agulla, principal característica visual. És per això que els diu que són post-fermentats tes. Per aconseguir el millor possible el gust del te verd és necessari infusionarlo de 1 a 4 minuts a una temperatura de 75 ° c a 85 ° C i es recomana no prendre més de 4/5 copes un dia, així com la no tan immediatament abans o després dels àpats.

Kukicha
kukichasón els pals de te verd japonès, a la foto que ens acompanyen s’aprecia que trobareu a olors de te és fresc, ja que, normalment, vols ser torrats i és de menys qualitat (marró). Aquesta varietat és coneguda com «la única te verd sense teína» i ofereix grans propietats saludables. També es poden donar dues vegades la mateixa dosi, tenint les mateixes propietats en ambdós infusió. Aquest te ha infusionarlo durant 3 a 5 minuts a 80 º C i no més de 3 o 4 gots al dia es recomana.

Company
Emate_infusionl que utilitzem amb aromes de te és una parella brasilera, ja que té un munt de qualitat i l’herba és menys aixafat. Per portar-lo és necessari infusionarlo 7 minuts a 100 º C.

Bancha te_bancha Com Kukicha, te bancha és també fulles de te verd japonès. Visualment la seva fulla és verd, sec i llarg. Aquest te ha infusionarlo durant 3 a 5 minuts a 80 º C i no més de 3 o 4 gots al dia es recomana.

Te oloong o te blau
te oolong brillo01aquest tipus de te està compost per les grans fulles de te blanc fermentat (primers brots), entre el verd i el negre. Per tant, és d’un te amb cafeïna, però amb propietats antioxidants, molt complets i preferits en dietes on és vulgui perdre pes. Visualment, les seves fulles són verd fosc, sec i allargada. Hi ha que infusionarlo durant 2 o 3 minuts, a una temperatura de 75 ° C.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?