Viatge a la Índia a una tassa de te Chai

Viajar a la India en una taza de Té Chai

Te Chai és nativa de l’Índia, que va començar sent un remei natural medicina ayurveda per esdevenir, avui, un dels més apreciats i conegut dins i fora del país asiàtic natural beu. Segons la tradició hindú, la Masala Chai té els seus orígens en els regnes emergents del sud d’Àsia, que avui coneixem com l’Índia, aproximadament fa quatre mil anys, quan un rei creada aquesta beguda purificació com remei en la medicina tradicional Ayurvèdica.

Saludable i particular sabor, aquesta beguda està formada per una barreja de te negre amb espècies. La versió tradicional de Masala Chai utilitza el següent: el cardamom, clau, pebre, anís estrellat, gingebre i canyella; Mentre que no existeix una recepta fixa en la seva elaboració i moltes famílies fer la seva pròpia versió del te, depenent de la zona on ens trobem. A l’oest del país, per exemple, no utilitzen pebre negre o anís, fet amb te verd en lloc de negres i afegits ametlles, cardamom, canyella, clau i de vegades safrà.

Ell te chai és molt consumit, avui, per les classes populars i pot adquirir és per aquests carrers a través de venedors anomenats chai wallahs. En els darrers anys ha crescut sorprenentment gust en aquesta beguda ple amb aromes, sabors intensos, amb propietats beneficioses i estimulants.

Preparació

El mètode més simple de preparació Masala Chai és bullir una barreja de llet i aigua amb les fulles de te, sucre i espècies. Després tot ha bullit, vostè ha d’eliminar tots els fulls i espècies abans de servir tan allà són cap petites quantitats i només és líquid. El mètode poden variar amb cada persona i els seus gustos. Per exemple, en algunes cases poden combinar tots els ingredients junts al principi, després bullir la barreja i servir immediatament. Altres permeten la barreja ja cuinar o afegir espècies després en el procés. És aconsellable deixar-ho bullir massa llarg perquè crea un sabor molt amarg. Normalment es consumeix amb ¼ part de llet o de vegades ½ part de llet.

Beneficis

Com esmentava al començament, al seu país d’origen i les propietats dels ingredients amb què es fa, aquest te està associat com una beguda medicinal i la data de consum fa 4.000 anys.
La història d’aquesta beguda està relacionat amb Ayurveda, medicina tradicional hindú sostenint que les herbes tenen propietats curatives. De fet, els nadius, considerat com a medicina en lloc de barreja de delícia. Sabem perquè els seus múltiples beneficis:

  • Estimulant poderós: dotat d’untuositat que porta la barreja d’espècies i te negre estimula la concentració de sistema i augment nerviós. Utilitzat per a la seva elaboració – considerat com picants – barreja d’espècies, ajuden a estimular l’organisme d’una manera totalment natural. De fet, és adequat quan hem de mantenir-nos actius i ens fa falta en energia.
  • Digestiu: diversos estudis confirmen que el cardamom, la canyella i el pebre tenen propietats beneficioses de l’aparell digestiu procés, activant el metabolisme. Així, actua com un tònic del sistema digestiu, indicada en el cas de la digestió pesada o lent. Alleuja el mal de panxa, nàusees, diarrea, estimula la digestió i elimina la flatulència. Les ungles, d’altra banda, pot ajudar a totes aquelles persones que tenen les úlceres d’estómac per alleujar els símptomes.
  • Cardioprotector: te negre és una font de flavonoides i catequines, poderosos antioxidants que ajuden a reduir el colesterol i protegir els nostres cors. Si a més a més, juntament amb les espècies de Chai, contingut d’antioxidants és encara més gran. Aquestes substàncies ajuden a cuidar el nostre sistema cardiovascular, millorar la circulació i prevenir l’envelliment. En particular, pebre negre ajuda el metabolisme dels greixos, evitant la seva acumulació i pertinença a les artèries i canyella regula els nivells de sucre i el colesterol en el cos.
  • Anticancerous: ser una beguda molt rica en antioxidants naturals, ajuda a reduir el risc de desenvolupar càncer, al seu torn actua com un preventiu natural fantàstic.
  • Evita els refredats: millorar la nostra resposta immune antioxidants en el te i espècies. Entre les propietats de la canyella (ric en vitamina a, magnesi, vitamines complex B i zenc) alleuja les infeccions de la boca i ajuda’ls símptomes de congestió i grip. Per la seva banda, gingebre, adverteix contra els símptomes de grip, refredats i sinusitis.

Chai, també en aromes de te

A l’inici de l’article detallábamos les diferents versions del te Chai, segons el lloc on es desenvoluparà. Curiosament aquesta beguda originalment no incloure fulles de te i va ser al voltant de 1830 quan el te negre Masala Chai fulles van ser inclosos.

Avui hem trobat dues variacions més: un amb te verd, que ve de Caixmir i un altre amb te vermell o te rooibos. Aromes de te, hem creat un autèntic i deliciós te negre de Chai, així com les variants de te Chai verd i Te blanc Pai Mu Tan Chai Rooibos Chai, jugant amb la intensitat de sabors per crear noves i diferents sensacions que et sorprendran, però sempre es basa en la recepta tradicional.

Nostres te negre de Chai, s’ha preparat amb espècies típiques d’aquesta beguda hindú. Sabor autèntic i fort.
Te Chai negre orgànic, conté uns matisos diferents, amb un toc de sal una mica més i és ideal per esmorzar o després dels àpats.

Chai verd es basa en la recepta tradicional que es fa amb te negre i està feta amb aigua, però en aquest cas ens volia preparar de te verd. El seu sabor és una mica més suau.

Te blanc Pai Mu Tan Chai és similar al verd i negre chai, però té un molt més suau de sabor, prioritzant els sabors dels ingredients que s’ha desenvolupat, especialment la canyella i anís per ser el més dominant.

El Rooibos Chai és similar a la del te negre de Chai, però el principal avantatge d’aquesta infusió és que vostè pot prendre en qualsevol moment, que no contenen theine. A més, portant dóna pebre que un interessant punt de picant predefinit, que fa diferents de la resta, amb un agradable sabor.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario