Parafangs preparats amb productes naturals

Nostre cos s’ha programat per ser atesos de manera natural, per això, ha d’evitar tot el que danyar el nostre sistema immunològic si volem que les nostres defenses a la badia. Hi ha certes plantes medicinals, així com fruites que contribuir-hi, proporcionant les vitamines i minerals que el nostre cos necessita. Sempre porten en el te o infusió és una bona idea.

Infusió de prendre diàriament

Ja que l’home és home, això ha utilitzat plantes per preparar infusions que us ajudaran a millorar la seva salut. Alguns han desaparegut i, no obstant això, hi ha altres infusions d’herbes com la camamilla, menta de menta PONIOL, tila o rooibos que formen part de cases i establiments de restauració degut a que vostè pot prendre cada dia i ajuda a millorar la nostra salut, així com oferint-nos moments de benestar

Menopausa: tes, infusions i plantes naturals

El proper 18 d’octubre es celebra el Mundial del dia de la menopausa. En homenatge a aquelles dones que coneixen bé el que són la seva símptomes i conseqüències, de les aromes de te que hem volgut fer un petit esment de les tes, infusions i plantes que ajuden a reduir els símptomes temuts de salut de la dona.