Infusió de prendre diàriament

Infusiones para tomar a diario

Estem segurs que en més d’una ocasió t’has preguntat per què hi ha tes que sempre ens podem trobar a tot arreu: cases privades, venda al detall o l’hospitalitat. La resposta és simple: hi ha tants beneficis que ofereixen que, generació rere generació, éssers humans han tingut molt a prop, així que podria tenir cura de la nostra salut de forma natural, sense efectes secundaris i d’altra banda, ens proporciona moments de benestar molt agradable.

Tant per tal que l’alimentació i salut experts recomanen sempre té a mà i portar-los diàriament per enfortir les nostres defenses, sistema digestiu o begudes naturals i diürètics, entre altres beneficis que proporcionen la infusió. En definitiva, que hi ha certs infusions comuns i esmentar llavors, que contenen substàncies que ajuden no només a mals de cap calma comú, sinó també per a ells i infinitat de principis actius processos habituals de l’obra humana de cos de manera regular.

Avui que volem centrar-se en aquells, excepte per prescripció, pot prendre sobre una base diària. L’ideal és combinar-los, però si ho prefereix, pot prendre 2-3 tasses al dia del que més t’agradi. A més, per que no contenen theine es pot agafar-los en qualsevol moment. Parlem de camamilla, menta de menta PONIOL, Linden, infusions de fruita i rooibos i avui que ens centrarem en els beneficis.

Camamilla

manzanillaDe la Margarida familiar i molt aromàtic, camamilla és la planta per excel. lència digestiu utilitzat durant segles en la medicina natural per alleugerir tot tipus de símptomes relacionats amb aquesta part del nostre cos, especialment per a vòmits i nàusees, calma stomachaches, ajudar a fer la digestió després dels àpats pesades, etc.

Però, a més, és bo per a reduir els mals de cap, calmar els nervis o tensió, reduir el dolor o espasmes que produeixen PMS en dones o la menstruació propi camamilla.

D’altra banda, aquesta planta, en infusió, redueix els nivells de colesterol significa en sang, a més d’ajudar-nos a combatre la retenció d’aigua. En aquest sentit, la camamilla és recomanable per a dietes d’aprimament.

Menta PONIOL menta

poleo-mentaDe la família Labiatae, perenne Claviceps menta olors molt fresc i intens. Com la camamilla, pren en infusió, la menta Claviceps té propietats carminatives, ajudant a suprimir-los molestant gas i, per conseqüència, seus dolors. En aquest sentit, alleuja el dolor d’estómac i ajuda en el procés digestiu.

D’altra banda, la menta PONIOL menta és ric en mentol, que fa que sigui bo per, naturalment, per alleujar els símptomes de grip i refredat. També, ajuda a la persona que consumeix propietats expectorant i es respira molt millor.

Menta PONIOL Mint conté àcid salicílic i el timol són recomanables per calmar el dolor de les articulacions, perquè si vostè pateix d’artritis, prendre 2 a 3 tasses per dia d’aquesta infusió ajudarà alleujar el dolor.

Com a curiositat i com a remei casolà, infusió de menta PONIOL Mint també s’utilitza per reduir la inflamació de les picades d’insectes com mosquits, abelles, els polls o paparres, entre d’altres. També alleuja la picor de la pell.

Tila

tilaA diferència de les dues anteriors, la tila és un arbre caducifoli que flors entre els mesos de juny i juliol. Una planta molt forta, des perdura molt bé la contaminació, per què es troba, en moltes ocasions, a les ciutats.

L’ús que se li ha donat, per excel·lència, és el reduir els problemes del sistema nerviós, com ara insomni, estrès o dolors d’estómac que els nervis poden produir. Si ens adonem taquicàrdia a causa de nervis, una infusió de tila també ajudar-nos a eliminar-los, a més a més per relaxar els nostres músculs i evitar, a la mesura del possible, estómac les úlceres.

Però el que poca gent sap, és que Linden és una planta natural per augmentar la sudoració, així que és ideal per a reduir la febre naturalment o eliminar toxines del cos, que podria perjudicar la nostra salut. En aquest sentit, es millora notablement les vides de persones que pateixen reuma, atès que la sudoració redueix les molèsties que produeix aquesta malaltia.

D’altra banda, les propietats antiespasmòdiques i sedants fan que, en cas de grip o refredats, tos s’esvaneix de manera natural, a més de reduir atacs d’asma.

Finalment, cal destacar que la infusió de Linden ajuda a reduir els mals de cap, així com les musculars, actuant com a analgèsic, però sense els efectes secundaris que medicines tradicionals podria tenir en el nostre cos.

Rooibos

comprar-te-rooibos-eco-onlineOriginalment de Sud-àfrica i pertanyent a la família Leguminosae, el rooibos es caracteritza per no contenir proteïna i, per tant, poden fer també persones amb hipertensió arterial, les dones embarassades o les persones que són sensibles als efectes de la cafeïna, així com, per descomptat, els nens.

Hi ha dos tipus de infusió: vermell i verd, però el primer és més conegut, però té un sabor més fort que el verd, que és més suau, però és una beguda de sabor molt agradable. Un poderós antioxidant que ajuda a millorar el seu sistema digestiu, a més de problemes d’insomni combatre, per la qual cosa és ideal per anar a dormir.

Seu alt contingut de minerals, fa que la beguda natural per excel·lència d’ esportistes, ja que és ideal recuperar la quantitat de minerals que es perden durant esports i, per tant, vostè pot prendre tant llavors i més tard, evitant així els cordons famós.

Els experts en atenció oral, també parlen del rooibos com una beguda que ajuda a combatre-la càries, especialment en el cas dels nens, pel seu contingut en calci. Una cosa que també millora la condició dels nostres ossos i és bo per a les dones que estan a l’escenari ple de l’osteoporosi.

Infusions de fruita

comprar-infusion-frutas-del-eden-ecologicaEn aquest sentit, la gamma és molt àmplia, hi ha una condició sine qua non que haurà de ser respectat: aquell fruites utilitzats són naturals, sense conservants ni colorants que podria donar-li aroma o sabor que no és natural. I és que ells reduiria propietats que s’espera d’una fruita d’infusió de qualitat. Per tant, aromes de te que tenir en compte que aquest detall i tots els nostres infusions de fruites es fan amb ingredients i sabors naturals, molts d’ells també són d’origen ecològic.

Per descomptat, si la infusió de fruita diària recomanada és per la gran quantitat de vitamines que porten, el que fa que el nostre sistema immunològic millora, especialment en temps com el d’hivern o la primavera, quan aquestes són més ressentit. Proveu nostre i tenir cura!

FELIÇ ANY 2016!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario