Herbes i plantes medicinals de la tardor, en tes i infusions

Plantas y hierbas de otoño en tés e infusiones (3)La tardor deixa bucòlic bells gravats en els nostres camps i jardins. Estan coberts amb una natura que combina a la perfecció el vermell intens, de color marró i colors verds, entre els quals podem trobar plantes, flors i herbes que pràcticament des de l’home és home, s’han utilitzat en medicina natural per curar els símptomes més comuns d’aquesta època, com ara refredats, bronquial o moc problemes , però també altres malalties que no tenen data i que aquests productes curar o millorar els seus símptomes de forma natural i sense costat efectes.

I com sabeu, essències de te que estem especialitzats, precisament, «esprémer» tots els avantatges que ofereix la naturalesa ens de ser capaç de transformar-los en una àmplia gamma de tes i infusions que a més de ser molt aromàtic i rica en gust, ens ajuden a tenir cura de la nostra salut diària.

Precisament aquí volem centrar càrrec actual: herbes i plantes de tardor que preses en infusió, millorar la nostra salut durant aquest temps, però també la resta de l’any. Li recomanem que llegeixi aquest article, mentre gaudeix d’alguns d’aquests productes naturals. Feliç lectura!

Herbes i plantes medicinals de la tardor

La llista d’herbes i plantes medicinals que es poden recollir a la tardor és molt àmplia, però nosaltres ens han estimat limitar-los més populars i, en concret, en els que, posteriorment, es pot consumir de forma agradable en un te o una infusió. Plantes i herbes com:

  • Menta: aquesta herba que es pot trobar de forma senzilla en qualsevol part del món, pertany a la família de les Labiatae i flors durant l’estiu i la tardor. S’ha utilitzat en medicina natural per a les finalitats següents: millorar el sistema digestiu, com per exemple, resoldre l’estómac després d’un dinar pesada, evitar vòmits, tractar els problemes de dolors indigestió o estómac. De la mateixa manera, s’utilitza per expulsar els gasos excessives del cos o halitosi combatre. En cas de refredats o grip, ajuda a reduir la febre, obre la via aèria i eliminar la mucositat. Vostè pot trobar menta en els següents productes: Menta PONIOL menta; Infusió de menta, regalèssia, anís; en verd morisc; en la te chai verd o en els nostres dolços somnis d’infusió.
  • Coriandre: de la família de les umbel • líferes, aquesta aromàtica gespa ha estat emprada tant en cuina, com en medicina natural des de fa segles. Pel que fa a la segona, estan associats amb els següents beneficis: reforça les nostres defenses, ja que conté molta vitamina C, així com proporcionar una gran quantitat d’ antioxidants, així, millorar la nostra salut cardiovascular i fent disminuir el risc de certs tipus de càncer. Com passa amb la menta, també s’utilitza per combatre el mal alè i millorar-les digestions pesades. En alguns països també s’utilitza per calmar els nervis i l’ansietat, així com a posar fi a la fatiga o febre. Hi trobareu coriandre en nostre famós verd Rainbow, així com en la nostra vitalitat femenina d’infusió.
  • Fonoll: com coriandre, pertany a la família de les umbel • líferes i propietats molt similars, per exemple, que pot proporcionar una gran quantitat de vitamina C, augmentar les nostres defenses, a més de fibra per millorar el trànsit intestinal o minerals com calci o ferro, també millorant així els problemes d’anèmia associada amb ella o els ossos o relacionats amb la salut oral. Així totes aquestes característiques, el fonoll s’utilitza per millorar malalties relacionades amb el sistema digestiu, com per exemple, rampes abdominals, així com els nervis a la boca de l’estómac. És, a més, una herba que millora la condició de nostres bronquis i ajudar a combatre la tos i el refredat, en general. D’altra banda, redueix els nivells de colesterol i és molt estimulant. Vostè pot prendre fonoll en els següents productes: infusió antiestrès, rooibos digestiv o els dolços somnis infusió.
  • Sàlvia: considerat un dels millors antibiòtics naturals, és ideal per a la lluita contra les infeccions respiratòries, així com per curar ferides, com ara úlceres de boca o com un remei natural per a curar butllofes dels peus i les mans. Pel que fa a l’estómac, la sàlvia és antidiarreics i anti emètic. Trobaràs savi en nostres deliciosos dolços somnis infusió.
  • Farigola: aquesta planta perenne contribueix a humans vitamina C i minerals com el ferro o calci, tots ells ideals per tenir cura dels nostres general i cardiovascular i òssia salut, en general. A més d’aquestes qualitats, també la seva propietats soci per estimular les propietats digestiu per reduir l’anèmia o com a antibiòtic natural. En casos de mal de coll o amigdalitis, també es recomanen infusions de farigola. Vostè pot prendre una infusió de farigola deliciós en nostres rooibos fred.

Ara que ja sabeu algunes de les herbes i plantes medicinals de la tardor, només que és portar-los a te o infusió a través dels productes de la nostra botiga en línia. D’aquesta manera, no només gaudiràs seus aromes i sabor, ens ocupem de la seva salut en general.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario