Tes i infusions amb fruits de tardor

untitled-design

Dir adéu a la tardor de l’estiu i llançat, una estació que ens ofereix delicioses fruites de temporada. Raïm, pomes, mandarines… són alguns d’ells, rics en antioxidants i alt contingut en vitamina C, que ens ajudarà a tenir-los defenses, per gaudir de sabors deliciós i curs de naturals.

Aromes de te, som conscients dels múltiples beneficis de la fruita per a la salut, pel que és present en molts dels nostres tes i infusions. Et conviden a conèixer quins són els protagonistes de fruites dels prestatges aquesta tardor. També recordo que la temporada tardor-hivern presenta casos més de grip, tos i al·lèrgies, així el consum d’aquestes fruites són clau per a la salut.

  • El raïm: són rics en antioxidants, a més a més els tanins, que ens ajuda a aconseguir una cel·la de la màxima protecció. Per això hi ha que s’afegeix la fibra que contenen i que ens ajudarà a mantenir el cos lliure de toxines.
  • PEAR: és una bona font de vitamina C, fibra, potassi i vitamina e. Fibra ajuda a nivells de colesterol i sucre en la sang de control.
  • Poma: és una de les fruites baixes en calories i conté pectina, una mena de fibra en la pell de la Poma i que es eliminar toxines del cos i obtenir un intestí en perfecte estat.
  • Cítrics: taronja o tangerine són també fruites típiques d’aquesta època de l’any. Ambdues espècies tenen alt contingut en vitamina C, necessària, per reforçar les defenses i fer-los davant el temps propi d’aquesta època de l’any. A això cal afegir les grans dosis de fibra que millorin els processos digestius.
  • Papaya: és un fruit ric en vitamina C, ideal per combatre la grip i refredats. A més, no és hem d’oblidar que té alguns digestiu excel·lents propietats.
  • Pinya: és un altre fruit d’aquest període. Seu alt poder diürètic ens ajudaran a eliminar de l’organisme que els residus que tant mal ens pot fer. El seu vitamina d’aportació de fibra també és notable.
  • La granada: Una altra fruita típica de tardor. Es poden adquirir del setembre al desembre. És un aliment digestius, diürètic, astringent i purificació que contribueix a neteja l’organisme.

– El Te verd Rainbow amb trossos de Poma, taronja i canyella ajudar a perfeccionar la seva salut. La Poma contribueix, no només per equilibrar-los sabors cítrics i dolços d’ells ingredients amb què s’ha fet aquesta infusió, però també millora l’aspecte de la nostra pell i enforteix els nostres ossos, a més de proporcionar fibra al nostre cos.

-Si vostè necessita carregar el seu defenses recomanem nostres Macedònia-orgànica te verd , un fruiter, diürètic i carregades de vitamines, begudes, elaborats amb una selecció de fruites variades, tots ells són molt beneficiosos per a la salut. Peleu la Poma i llimona proporcionen moltes vitamines, que afegeix a les propietats de la fa menta una beguda ideal per prendre quan hem d’augmentar les nostres defenses aquesta infusió

-Ideal per combatre la tos i els refredats bronquial peli Te verd Flor dels Tarongers, amb taronja que a més de tenir les vitamines essencials per a la nostra salut, també és bo per a la digestió i millorar la condició de la nostra pell.

-El gust de la papaia és molt present en les nostres te verd i blanc Ryo, una fruita rica en fibra, molt nutritiva i digestiu, també sent una font de vitamina c natural i antioxidants, utilitzat per prevenir el càncer de mama, còlon, bufeta i cèrvix, així com ajudar a protegir el nostre cor.

-Com si fos un suc multifruit, Rooibos brisa del mar Carib t’encantarà, ja que això li cobrarà bateries. És una beguda, d’altra banda, molt diürètic i per venir grans persones que volen perdre pes, així com els que fan esport, a hidratar.

Te vermell Pu Erh Aloe Vera, amb trossos de pinya, iogurt i aloe vera, és una beguda molt diürètic, que ajudarà a reduir els nivells de colesterol dolent en la sang, també millora la digestió i ajuda que concentrar-se i activar la seva ment.

-A molt recomanable tenir cura del nostre higiene dental beguda és nostre Rooibos Alhambra, sense oblidar que aquesta és una molt digestiu infusió i amb un alt nivell de fibra, panses i magrana que conté, que milloraran el trànsit intestinal.

-Les peces de color taronja, pastanaga, aranja gelada assecada, càrtam de Rooibos Sahel magrana fer per excel·lència d’aromes del te rooibos cítrics, carreguen amb vitamina C i D. de la mateixa manera, la magrana és bo eliminar paràsits intestinals, com ara cucs. A més, és una fruita amb alt contingut de fibra contingut, així que és convenient millorar el nostre trànsit intestinal i acabar les fases restrenyiment

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario