Llest tornar a la rutina amb infusions i tes naturals

laptop-1478822_1280Setembre tendeix a ser el mes on, després d’un o dos mesos de treball a mig regulador i vacances per a la majoria de persones, tot és torna a normal. Un procés que hem d’estar acostumats i no obstant això, el retorn a la rutina no és fàcil per a molta gent i parlar a nens i adults.

El famós síndrome post-vacacional afecta igualment als homes que a dones de diferents edats. Aquest retorn a la rutina té conseqüències com ara tristesa, insomni, estrès, mals de cap, indigestió, manca de concentració, l’apatia o ansietat.

Afortunadament, hi ha diferents tècniques i mètodes que aquest retorn a la rutina és que fem no és tan difícil i que els experts recomanen molt al final del mes d’agost:

  • Recuperar lentament horaris. Nostres cossos pateixen menys si uns dies abans, mentre estem de vacances, vam començar a matinar i menjar a l’hora habitual.
  • Tornar uns dies abans. A tothom li encanta esprémer fins l’últim segon de les vacances, no obstant això, atenció primària metges i psicòlegs recomanen no tornar el dia abans de començar el treball, ja que crea encara més l’estrès i el seu cos pateix un xoc sobtat si demà hem de començar de nou, amb la rutina diària.
  • Esport. Per l’estrès. No és d’objectiu és la primera de canvi al gimnàs. 30 minuts al dia d’esport lleuger, com ara caminar o nedar, també són bones per a la salut. D’aquesta manera, així com millorar el nostre estat d’ànim, també podem alliberar la tensió.
  • Alimentació saludable. L’estiu i les vacances, són sol ser sinònim de menjar. Així que el millor és que tornareu, tan aviat com sigui possible, al menjar segur i saludable. Un pla de desintoxicació, per la qual cosa pot incloure tes i infusions, també serà molt gran.

A més d’aquestes idees, per intentar resoldre els problemes abans esmentats, també són bones plantes medicinals poden prendre te i infusions. Algunes de les més recomanables són els següents:

Contra l’estrès

  • Infusió antiestrès: és l’estrella d’aromes de te per a aquells que necessiten relaxar-se. A més de tenir un sabor agradable, també és molt digestiu, així si l’estrès et dóna l’acidesa estomacal, aquesta infusió complirà una doble funció.
  • Rooibos verd brillantor del sol: flors del gira-sol que s’ha produït aquest te i que donen un gust dolç i amelocotanado a la mateixa són el soci perfecte per reduir l’estrès diari. A més, per que no contenen theine, vostè pot prendre a qualsevol hora del dia.
  • Infusió Carpe Diem: ideal per nens i adults. Conté el gingebre, aquest producte redueix els nivells d’estrès. El gust de la infusió és realment bonic i conté molts minerals, pel que també augmentarà les nostres defenses. Res com portar-lo a l’esmorzar, en família, per calmar els nervis del primer dia d’escola.

CONTRA L’INSOMNI

  • Dolços somnis: aquesta infusió, juntament amb la infusió de son els que requereixen més nostres clients a treure abans d’anar a dormir; una cosa normal si podem considerar que, també ens ajuda a relaxar-se i per tant poder adormir-se, també tenen ambdós un sabor molt agradable i es pot consumir per tota la família.
  • Acompanyant l’anterior dos tenim el rooibos secrets d’Orientper als amants de canyella. A més per deixar un bon sabor de boca, es relaxa i ajudar a dormir.

CONTRA LA MALES DIGESTIONS

  • Infusió rooibos digestiv: el seu nom indica tot. Elaborada segons tila, fonoll, menta i Calèndula, entre altres ingredients, aquest rooibos proporciona una agradable sensació de lleugeresa a l’estómac, eliminant-los l’acidesa típic de l’estrès o ells mala digestió.
  • Infusió de fonoll: a més per ser utilitzat per preparar moltes menjars, aquesta planta típicament mediterrani és ideal per a calmar-los mala digestió. És refrescant i eficaç.
  • Sen: de la medicina natural, aquestes fulles sempre s’utilitzarà com a remei digestiu. Si aquest és el seu problema, us proposem que triga a comprovar els seus efectes positius.

CONCENTRAR millor

Si l’estrès i els nervis no deixes se centren, és la millor que pot fer és prendre qualsevol dels nostres tes vermells o negre, ja que ajudarà a se centren en les seves tasques, distància que d’altres problemes que poden tenir. Prendre una copa a l’esmorzar i un altre després dels àpats. Res es resisteixi!

Però, a més, el ginseng també és un bon aliat per alleujar l’estrès i enfocar el seu treball, així que us recomanem la passió de ginseng de te verd. Suau i refrescant.

I conèixer altres remeis o prendre altres tipus de tes i infusions? Podem sentir!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario