Beneficis de cardamom, tots els aromes i sabor

Cardamom és una planta originària de la Índia comunament utilitzat com a espècia intens per afegir aroma i sabor als aliments i begudes, perquè té un sabor propi i aroma. No obstant això, vell conegut en medicina natural, ja que ha estat utilitzat des de centenars d’anys les finalitats medicinals per mantenir la salut digestiva o alleujar certs condicions que detallem a continuació:

  • Sistema digestiu: cardamom és la planta digestiu per excel·lència. Funciona com un tònic natural, neutralitzar l’àcid excés en l’estómac, promou la bona digestió dels aliments, evita la flatulència i alleuja el dolor en l’estómac. També funciona com un bon estimulant de la gana.
  • Antisèptics: també conegut per ser capaç d’impedir el desenvolupament de malalties causades per virus, bacteris i fongs, com que ajudi a inhibir creixement impedint les infeccions.
  • Expectorant i: Aquesta planta és conegut per les seves propietats expectorant i. L’ús que en casos de grip, refredats, tos o bronquitis serà de gran ajuda a alleujar els símptomes, especialment l’ajuda a l’expulsió de flegma, neteja de les vies respiratòries. També alleuja la irritació de la gola i la ronquera associats amb problemes respiratoris. Fer gàrgares amb cardamom i te de canyella pot alleujar aquests símptomes.
  • Tonificant: És un estimulant espècies gràcies a la presència d’una substància anomenada cineol, capaç d’actuar sobre el sistema nerviós central.
  • Antioxidant: sens dubte, incloure aliments, plantes i llavors que tenen propietats antioxidants, sempre serà una bona font de salut per al cos i el cardamom és un d’ells. Aquestes substàncies ajuden a contrarestar el dany causat pels radicals lliures, així, ajudant a prevenir l’envelliment prematur i el desenvolupament de malalties.
  • Salut bucodental: sabia vostè que els antics egipcis emmascara llavors de cardamom per netejar les dents? És conegut que elimina els gèrmens de la boca i en conseqüència, la mal alè. Promou la higiene de les dents i genives.

Ara que vostè sap alguns dels múltiples beneficis d’aquesta espècie, com aromàtiques com nodrir, us convidem a provar una selecció dels nostres tes amb aquest ingredient especial.

Pakistan te negre: Cardamom, juntament amb la canyella, són els sabors dominants d’aquest te, que, malgrat això, és molt suau i agradable de prendre. Una de les principals característiques del te negre del Pakistan és el seu poder estimulant, per tant, recomanem que es pren al matí.

Verd arc de Sant Martí: Ideal per a qualsevol època de l’any, pot ser tan freds com calents. Fresc i amb un sabor i aroma alguna cosa dolça, ajudarà a afinar la teva salut.

Rooibos Chai: és molt adequat per a persones que pateixen problemes gastrointestinals, així com la salut dental. Pebre portar predefinit li dóna un punt interessant a picant.

Negre te Chai orgànica: Picant i aromàtic, és ideal per esmorzar o després dels àpats. Aquest te orgànic, l’ajudarà a despertar la seva ment i els sentits, així com regular el sistema gastrointestinal.

Rooibos orgànica tardor fantasia: Sense proteïna i el gluten ajudarà vostè recarregar les bateries amb minerals i vitamines que el cos necessita. És bo durant o després de l’exercici, recuperar.

Blanc de te Pai Mu Tan nits blanques: Fet amb trossos de Poma, taronja, peça de color taronja, canyella, cardamom, clau d’olor i xips aromes naturals és un te molt relaxant, digestiu i que és molt bonics paladars diversos.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario