Infusió per al sistema digestiu

Infusiones para el sistema digestivo

Mantenir el sistema digestiu en «bon estat» és essencial per al nostre benestar. Irregular uns hàbits alimentaris, prenent certs medicaments, o la mateixa tensió, pot desencadenar una varietat de símptomes que poden afectar el nostre sistema digestiu: flatulència, estómac, inflades l’estómac, estrenyiment mals de cap… I aquí és on vénen en infusió digestiva. Per les propietats d’algunes plantes, com la regalèssia, camamilla o tarongina, pot ajudar a regular el sistema digestiu i per les seves qualitats terapèutiques, són ideals quan pateix algun tipus de trastorn gastrointestinal lleu, gasos o tendència a mala digestió.

Com sempre recordem d’aromes de te, l’ús d’aquestes plantes poden proporcionar beneficis i millora, ajudant a regular el sistema digestiu, mentre que aquestes decisió infusió no substitueix tractament on qualsevol metge o buscar ajuda professional si els símptomes empitjoren, que pot emmascarar alguna malaltia important.

Benestar digestiu

Té una bona digestió és la Fundació per sentir-se sa i fort. Quan mengem aliments, transforma en molècules més petites de nutrients abans de ser absorbits per la sang i transportats a les cèl·lules per tot el cos. La digestió, per tant, és el procés per que els aliments i les begudes és pausa avall en les seves parts més petites perquè el cos pot utilitzar-los com a font d’energia.

Preparar el menjar, ja que podem empassar-los fins que nodreixen la vida o eliminar-los, és llarg i complicat. Però, de quina manera ens pot ajudar en aquest procés tan complex? Seguir una sèrie de consells pràctics que ens ajudarà a mantenir un bon equilibri i benestar aparell digestiu.

La transformació dels aliments comença a la boca: és la porta del sistema digestiu i la funció de la masticació és fonamental. Aconseguir petits fragments dels aliments és essencial fer una bona digestió més. Persones que empassar grans trossos d’aliment sense mastegar correctament pateixen amb més freqüència ardor d’estómac i la digestió. A més, evitar menjar a corre-cuita; tractar d’estar relaxat quan es tracta de menjar, ja que els nervis són companys de males digestions bona; evitar beure alcohol durant els àpats i no prendre llargues migdiades. Si prenem aquests hàbits de pràctica, aconseguim lliurar del molestos símptomes de mala digestió, és a dir, gastroesophageal, pesadesa a l’estómac, cansament excessiu, estómac inflat o flatulència.

A més d’aquestes directrius, la naturalesa ens ofereix una sèrie de molt beneficiós per a les nostres plantes d’aparell digestiu.

  • Camamilla: infusió de camamilla un recurrent per alleujar els símptomes d’una digestió pesada és. Per les seves propietats antiinflamatòries, la camamilla és un dels principals remeis contra aquells estómacs delicats. La infusió de camamilla ajudarà a reduir l’estómac irritat, alleujar les nàusees, vòmits, rampes i expulsar els gasos que produeixen la sensació d’inflor.
  • Melisa: litzar estómac nerviós i reduir inflamatòria intestinal, promovent així la digestió, podem utilitzar el tarongina. Nostres infusió Athena ecològica, així com les fulles de tarongina conté fonoll, que ajudarà a millorar el seu sistema digestiu i acabar amb la digestió. Si vas a tenir un dinar o sopar copiós, res millor oblidar el dolor o ardor d’estómac que esmentat infusió. Altres opcions inclouen infusions: alquímia ecològic o corrector d’herbes.
  • Fonoll: És coneguda per la tractament de còlics, trastorns gastrointestinals i flatulències. Fonoll es caracteritza per ser antiespasmòdic, promoure la digestió i reduir la inflamació. Fonoll és molt present en moltes de les nostres infusions pels seus enormes beneficis en la salut, com el Rooibos Digestiv ideal alleujar la digestió infusió i secrets d’infusió de temps ecològic, amb flors de camamilla, fonoll, menta, flors de la Calèndula, aromàtica i molt digestiu i tipus.
  • Regalèssia: regalèssia propietats medicinals són tan alts, que és una de les espècies més antic, utilitzats en la medicina natural. S’utilitza, entre altres coses, per alleujar diverses malalties del sistema digestiu, incloent-hi les úlceres d’estómac, gastritis, acidesa o rampes. També és el condiment més preferit per a gent sofriment restrenyiment. A més de la pròpia infusió de regalèssia, te verd per regalèssia li proporcionarà un bon funcionament del sistema digestiu acompanyat d’una sensació de frescor i sabor intens de regalèssia.
  • Menta: és una de les herbes més populars, utilitzats per alleujar l’acidesa, nàusees, vòmits, digestions pesades, diarrea, a reduir la inflamació i calmar els dolors d’estómac. L’ús de menta, també és recomanable quan tenim gas sobrant. Si vostè pateix algun d’aquests símptomes, la infusió de menta, regalèssia i anís ajudar a alleujar-los.
  • Ginger: s’utilitza per al tractament de diversos tipus de problemes d’estómac, incloent el nàusea, malestar estomacal, flatulència o diarrea. També és antisèptic i antiinflamatori, així que és beneficiós per a les infeccions gastrointestinals. Molts d’ells són tes i infusions que pots trobar essències de te que porten aquest ingredient, com el gingebre te verd ecològic, amb aroma natural de llimona.

I ara que saps tot això, què espera cura que vostè i gaudir d’un agradable infusió o te natural?

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario