Planta digestiu Nadal: aliat contra els excessos

Plantas digesivas en Navidad- tus aliadas contra los excesos

Segur que dins d’una setmana, a aquesta hora, vostè està prenent al voltant d’una taula amb la seva família i amics per celebrar la nit de Nadal o estan a punt de fer-ho. Acostarem algunes dates que combinen sentiments trobats, moments bonics i, per descomptat, el menjar. Lots d’aliments. Tant, que és el moment de l’any on es produeixen més excessos i indigestió més es produeixen durant l’any.

Així que aquells moments entranyables amb la família i els amics no és entelament de l’acidesa d’estómac, acidesa, pesadesa o males digestions, en definitiva, d’aromes de te, et proposem que tenen digestiu de les plantes de mà que li ajuden a controlar els excessos inevitables o augments d’aliments. Pres en te o infusió, són el millor aliat per tenir cura de la salut al Nadal. I, precisament, d’ells vull parlar avui: planta digestiu per Nadal, així com alguns consells per experts en nutrició i salut recomana per aquestes dates. Feliç lectura!

Consells per evitar els excessos de Nadal

Les idees que experts en salut i nutrició ens per tenir cura d’oferir, tant com sigui possible, nostra salut durant aquesta temporada de vacances són molt nombrosos i variats. Essències de te han volgut recollir algunes de les més interessants:

  • Intenta menjar llum per als dies abans i després, així com beure molt líquid. I vam menjar prou els dies assenyalats del calendari, així que si els dies anteriors mengem llum i saludable, molt millor. L’aigua, o si ho prefereix, sucs naturals, infusions o infusió no hauries de perdre aquells dies.
  • Intenta menjar amb moderació. És clar que els plats que es mengen en Nadal, rarament menjat la resta de l’any, però l’important és no afartament i evitar menjar quan no té gana, especialment quan estem parlant de persones nens o gent gran, del qual la digestió és encara més complicat.
  • Moderada compres. Si aquest any toca cuinar, millor és que es compra-ho fer amb el màxim responsable i no amb el cor. Sabem que voleu entretenir els seus convidats, però res millor per a la salut que donar-los menjar correctament i, si és possible, estils de vida saludable que pot ser.
  • Pla de l’horari d’àpats. Cal evitar l’acte de sopar i anar directament al llit o fer la migdiada. Fer que sou família sortir caminant junts o entretenir-se jugant a les cartes o altres jocs tradicionals. Si és necessari, horaris cap endavant. Per exemple, cap del any que no és necessari esperar fins les 11 del matí per sopar. Que es pot fer abans i després s’entretenen amb jocs o conversa agradable. Finalment i després de tot, no cada dia es reuneix la família.
  • Comencen els àpats amb brou, sopes o amanides tèbies. Són digestives i llum, així com molt reconfortant. Això farà que l’evitació d’altres plats amb més greix i més perjudicial per a la nostra salut.
  • Menjar lentament i mastegar bé. D’aquesta manera facilitem la digestió dels aliments que fem. No hi ha cap pressa. És un temps per a la família, així que fer-ho!
  • Si perdem per ells dolços de Nadal, tractant de menjar-los en l’esmorzar o no abusar d’ells, després els àpats. Si optem per la primera opció, passarem totes les calories que tenen durant tot el dia i, per tant, afecten a la nostra salut i pes.
  • Begudes digestives després dels àpats. Tes i infusions naturals, per fer digestió millor.

Plantes digestives per Nadal

Al·ludint a l’última nutrició Consell experts en oferir evitar els excessos de Nadal i se centren en el tema principal d’aquest post, us deixem els noms d’algunes plantes digestives i fruits que són ideals per a una millor digestió després dels àpats aquesta temporada de vacances. Pren nota d’ells i mantenir-los a mà:

  • Fonoll: és una planta digestiu per excel·lència i que pot ser consumit en infusió, com que hi trobaràs en aromes de te, o incloure’l a algun dels seus plats, fent-los més lleuger i més saludable. Sabor suau, evita el gas excessiva, espasmes intestinals o rampes i és adequat per a estómacs delicats. A més de la infusió de fonoll esmentat en si, també tenim altres que inclouen aquesta planta i que serà gran. Vostè pot trobar aquí.
  • Gingebre: com l’anterior, pot ser utilitzat tant en la cuina o prendre en te després del dinar. El seu sabor és una mica més àcid i picant que abans, però és molt bonic. A més, us ajudarà a reduir o evitar vòmits i nàusees, redueix la flatulència, còlics i és ideal millorar el trànsit intestinal. Proveu nostre infusió de gingebre, així com altres que contenen aquest ingredient gran.
  • Menta o la menta: a més de reduir els sabors de boca dolent que també pot causar certs ingredients dels àpats d’aquestes dates és molt refrescant i altament digestiu, que ofereixen una agradable sensació de benestar gairebé instantàniament. Aromes de te tenen diferents tes i infusions que contenen i que es pot trobar fent clic aquí, destacant, Menta PONIOL menta, te verd morisc o chai verd, entre d’altres.
  • Camamilla: el seu sabor dolç i la família pot prendre a qualsevol hora del dia, Camamilla també és la planta digestiu per excel·lència, deixant un gust agradable i una sensació realment agradable en el nostre cos. Vostè pot prendre naturals de camamilla , granel, amb aromes de te.
  • Regalèssia: que a més de deixar un bon sabor, alleuja els símptomes de indigestió, acidesa o la gastritis. Podeu trobar els aromes d’infusió de regalèssia de te o provar els nostres combinacions de regalèssia i verd menta o regalèssia, anís i menta, ideal per a tota la família. De la mateixa manera, pot prendre amb te verd o te negre.

Això és només una petita mostra de com tenir cura aquestes festes de manera natural i senzilla. Però, també podeu fer qualsevol verd o te blanc, així com la combinació de les dues (proporcionada, per descomptat, no abusen d’ells) o qualsevol dels nostres infusió digestiva especialment, com el rooibos digestiv, entre d’altres.

BONES FESTES!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario