Regalèssia: una planta molt saludable

Beneficios del regaliz para la salud

Quan parles de regalèssia, molta gent pensa caramels o el pal de regalèssia pres com un aperitiu saludable, tant com una infusió. És precisament sobre aquest últim ús, el de prendre’l planta de regalèssia en infusió en què avui volem centrar-se en aquesta nova entrada del nostre bloc de te.

I és que si bé sabeu nostre en línia botiga i segueix-nos d’una manera regular a les xarxes socials, estem convençuts que vostè saben perfectament que aquesta planta és part d’un bon nombre dels nostres tes i infusions. Una cosa que no és una coincidència, però que té a veure amb tots els beneficis que aquesta planta perenne porta a la nostra salut diària. No en va, l’ús de la regalèssia en medicina natural ha estat utilitzat a la pràctica, ja que l’home és home i avui vull centrar-se en els seus principals beneficis.

Però abans tractarà de definir què és la regalèssia i quines són les principals propietats dels mateixos, a continuació pas parlar d’ells esmentades beneficis. Uniu-vos a llegir? Recomanem, per descomptat, una infusió de regalèssia, per començar aquesta bella gira pel món d’aquesta planta comuna en el món.

Què és la regalèssia?

També han comentat des de la casa d’aquest article, la regalèssia és una planta perennede la família de les papilonaceas i que pot arribar a créixer al voltant del metro i mig d’alçada. Bella blau o porpra florsemergeixen de la mateixa. Regalèssia ell que ens coneixem i que és procedent d’Europa i Àsia menor, tot i que avui es cultiva en molts llocs del món, es caracteritza, entre altres propietats, per ser ric en: vitamina C, que ens ajuden a incrementar les defenses de nostre immune sistema de forma natural, a més en minerals com el calci, per protegir els nostres ossos i pròtesi , fòsfor, ferro, magnesi, potassi o sodi, sense oblidar que és rica en flavonoides.

Beneficis de regalèssia

Tenint en compte les propietats abans esmentades, no és sorprenent que regalèssia s’utilitza en medicina natural , sobre una base regular, per descomptat, sempre sense abusar i que amb això es fabricaven diferents medicaments o infusions i tes com el que es pot trobar en aromes de te clicant aquí.

Alguns dels usos per als quals s’utilitza regalèssia, inclouen els següents:

  • Digestives: i és que l’arrel de regalèssia és antiespasmòdic i antiinflamatòria, així es recomana per alleujar els problemes digestius com gastritis, indigestió i flatulència. A més, ajuda a contrarestar l’ estómac d’acidesa o en el dolor d’estómac. Alguns estudis associat també a prendre regalèssia per reduir estrenyiment.
  • Protector del fetge: gràcies a glycyrrhizin que conté l’arrel de la regalèssia, el mateix ajuda a protegir el fetge de tòxics de substàncies i per això és recomanable per a persones que pateixen B d’hepatitis o cirrosi, a més de ser molt apte per a dietes de neteja, a l’eliminar les toxines del nostre organisme de forma natural. Pel que és recomanable prendre 2-3 tasses al dia d’infusió de regalèssia, sempre nostre metge de família digui el contrari, per qualsevol altra condició mèdica que patim.
  • La grip i refredats: en aquests casos i per curar aquestes patologies, símptomes com gola, tos o moc, la veritat és que tenir regalèssia infusió ajuda a millorar l’estat de salut de la persona de manera notable i natural. Pel seu alt contingut en minerals i vitamina C, ajuda a millorar les nostres defenses, així també ens ajuden curemos abans, per ser un potent antiviral natural.
  • Millora la condició física i psíquica: minerals i vitamines que contenen regalèssia arrel també fer es recomana en casos de fatiga crònica o quan estem cansats. A més, també ens ajuda a relaxar-se, així que si arriben a casa molt cansat, res millor que prendre una infusió de regalèssia que ens treu l’estrès acumulat del dia i descansar-nos, amb una bona nit, ideal per recuperar forces i lliurament el dia següent. Alguns psicòlegs també ho recomano per a casos de depressió lleu o, simplement, per aixecar l’ànim en dies en què estem una mica desanimat.
  • Altres usos: algunes de les més comunes són per millorar la fertilitat del sòl, reduir el risc de càncer de pròstata, ajuda a centrar-se en estudis o quan tenim llargament hores de treball, ajudar a gent que vol per deixar de fumar en la seva lluita o reduir rampes musculars , entre d’altres.

Tes i infusions de regalèssia

Com ja hem dit abans, són diferents tes i infusions que es poden trobar en aromes de te elaborat amb aquesta planta. A més a més propi d’infusió de regalèssia, també assessorem per tractar aquests altres tes on regalèssia és un dels sabors predominants: te verd regalèssia, te negre regalèssiao infusió menta, regalèssia, anís o regalèssia i menta.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario