Cua de cavall, beneficis-propietats

coladecaballo

És és d’una de les plantes medicinals més consumits en el món per propi múltiples propietats terapèutiques i estètics, encara que és és d’un producte estrella principalment per les seves propietats regeneratives ells teixit cel·lular, els seus efectes de purificació i de grans efectes per a la bellesa i la salut de la pell.

Parlar de la cua de cavall, una espècie riques en minerals, com el silici, potassi, tanins, flavonoides, saponidos i alcaloides, per la qual cobreix un ampli i extens camp d’acció sobre el cos.

Revisar les principals propietats de la cua de cavall:

 • Diürètic: les infusions de cua de cavall es coneixen principalment els tenen propietats d’aprimament, encara que realment això és hauria més aviat a la seva diürètic efecte, fent eliminar líquids i toxines acumulades en el cos. De fet, pot augmentar un 30% la quantitat d’orina, per què és recomanable per a la retenció de líquids, edemes, reumatitis, ronyó càlculs, infeccions urinàries, entre altres.
 • D’aprimament: precisament per la seva diürètic propietats, això ens planta ajuda a perdre pes, però cal tenir cura amb eliminar l’excés de líquids.
 • Depurativa: permet per a purificar cos d’elements tòxics.
 • Control hemorràgies: gràcies a les seves propietats astringents, la cua de cavall pot ser controlat o fins i tot curar sagnat. Es recomana en el cas d’hemorràgia ferides, nosebleeds, úlceres de la pell o menstruations abundants.
 • Millora la flexibilitat dels tendons: actes sobre la flexibilitat dels tendons i les parets vasculars. És un bon tonificant per a esportistes o persones que els lligaments se sotmeten dur proves, com les tennistes, ciclistes, ballarins, etc.
 • Pell: si per alguna cosa és lloat aquesta planta és els seus grans beneficis que aporta a la pell. Seu alt contingut silicona ajuda a mantenir i recuperar la salut de la conjuntiu teixit que formen la pell. També prevé les arrugues, atenua les estries i regenera els teixits danyats per ells variacions de pes.
 • Cabell: infusió de cua de cavall són molt bons per al cabell. Evita problemes de caiguda i de l’aparició de gris. Això és ha de ser principalment a que aquesta infusió és molt rica en silici.
 • La cel lulitis: Moltes cremes anticel. lul ític utilitza la cua de cavall per reduir els nòduls de greix acumulat a les diferents parts del cos. És una de les millors aliades abans i després de l’estiu.

Com hem vist, la infusió de cua de cavall tenen moltes propietats de la qual pot beneficiar-se sempre que no superen el seu consum o el consum de prolongues amb el temps.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

6 comentarios en «Cua de cavall, beneficis-propietats»

 1. Hola, Montserrat.
  Tomando una o dos infusiones de cola de caballo al día no hay motivo para tener diarrea, salvo que sea por algún motivo concreto y particular de salud, pero, en principio, no debería de darle.
  Un saludo y gracias por escribirnos

Deja un comentario