Fred? Herbes medicinals en tes i infusions

Tardor i hivern són els moments en què persones són més propenses a patir de refredats, refredats, tos o grip. Afortunadament, a la natura podem trobar una gran quantitat de plantes que tenim a l’abast i amb tenint-los en infusió, ens ajuden a reduir els símptomes de les patologies esmentades, fins i tot per prevenir-los. Per a la conveniència afegida, aromes te han convertit en ells infusions i tes els Té e infusiones para resfriados, tos o gripe

Amb l’arribada del fred també obtenir els refredats, la tos i la grip. Malalties que ens fan sentir molt molestes, especialment si tenim un gran congestió. Medicina tradicional convida a prendre pastilles, però no sempre se senten bé al nostre cos.

Tanmateix, hi ha altres fórmules naturals que tenim al nostre abast i que ens ajuden a combatre els símptomes de les malalties esmentades, fins i tot per prevenir-los i, millor de tot, és que tenen efectes secundaris i nens i adults poden prendre’ls. D’edat o malalties que té cada depèn de triar una o altra per combatre aquests símptomes.

Fórmules natural que es basa en la ingesta de plantes medicinals que es poden preparar a mode d’infusió i que a més per ajudar-nos a entrar en calor, també ens faran ser fenomenal. Són totes les plantes que fàcilment podem trobar a la botiga o a les nostres sortides cada dia al camp.

No obstant això, per fer-te la vida més fàcil, aromes de te tenir un bon nombre de tes i infusions que sereu fenomenal quan vostè pateix aquests símptomes.

Llavors podràs aprendre quines són les plantes més comunes per a combatre el refredat, tos o grip i quin tipus d’infusions i tes que trobareu a la nostra botiga en línia per a això.

Plantes medicinals

regaliz contra el resfriado

Llistat dels mateixos és molt ampli i en quines àrees viva Espanya, serà més fàcil trobar-ne un o l’altre o un tipus de planta que en altres punts de la geografia de l’estat no són utilitzats o conegut s’utilitza. Hem volgut fer una petita llista de les més comunes:

-Gessamí: els experts aconsellen fer gàrgares amb una infusió d’aquesta planta, que no només ajuda a combatre el refredat o la grip, però també, agafant-lo de forma comuna, ens pot ajudar a evitar-los.
-Regalèssia: és antiinflamatori i expectorant, tant a natural la medicina xinesa com un europeu s’ha utilitzat sempre per combatre la tos, refredats o infeccions respiratòries,
-Farigola: és una herba antisèptiques que beneficia el nostre sistema respiratori, així com un expectorant, que és de gran interès per combatre tos, bronquitis o pit infeccions, així com la pleura o tos ferina.
-Eucaliptus: s’utilitza generalment per combatre els refredats, faringitis o grip, tan comú en aquesta època de l’any.
-Elder: suor i febrífugo, fulles tan acostumats a lluitar contra els refredats, així com calmar la tos.
-Rosa de bardissa: un dels grans desconeguts i, tanmateix, conté una proporció elevada de vitamina C, 5 vegades més que la llimona, així que és ideal per combatre els refredats, tos. A més, teniu astringent, antiinflamatori, curació propietats, així com un suau efecte laxant i diürètic.

Tes i infusions contra els refredats, tos o grip

Com ja hem dit anteriorment, encara que és cert que aquestes plantes són fàcilment en el mercat o en l’àmbit, la veritat és que no sempre tenen temps per anar a buscar-los o preparar-los adequadament. Per aquest motiu, aromes de te tenim algunes infusions i tes preparats, vostè només haurà de infondre i gaudir:

-Fred Rooibos: el sabor és molt suau i es caracteritza per l’alt contingut de vitamins, especialment de vitamina C (per taronja i llimona). També conté farigola, tan és ideal pel fred, sinó també per combatre tos, infeccions de pit o bronquitis.

rooibos-resfriado

-Gessamí te verd: que com hem dit abans, la Jasmine és molt bona per combatre el refredat i la grip. En aquest cas, es pot gaudir aquesta infusió, a granel o en piràmides.

te-verde-jazmin

-Nens de fruita d’infusió: perquè conté Saüc i gavarreres (fruita amb més vitamina C en tota la península Ibèrica) i per tant és ideal per combatre els símptomes que hem estat parlant tot el text complet. A més, com el seu nom indica, pot ser consumida segura pels nens, l’amor que pel seu sabor suau, dolç i afruitat.

children-fruit

-Rooibos bosc encantat: tant el Saüc i baies que han estat elaborades són molt adequats combatre la fred. Tenir sense cafeïna, es pot consumir en qualsevol moment del dia i tant nens i adults.

rooibos-bosque-encantado

-Regalèssia: hi ha diversos infusions o infusions tenim amb regalèssia. Si fas clic en aquest enllaç, podràs veure totes les variants. Tria el que més que li agradi!

regaliz

Avantatges de consumir productes naturals

Les principals una és que té efectes secundaris quan es tracta d’una planta i no una droga. A més i amb poques excepcions, es pot consumir per tothom, si bé és cert que hauria de ser més curosos amb els nens, que ja hem indicat que també hi ha diversos tipus de tes que poden prendre.

Així, ja saps, si vostè té un refredat, tos o grip o vol prevenir-los, prendre la tes i infusions que he recomanat. Gaudir i cuidar!

beber-té-contra-resfriado

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario