15 de desembre: dia internacional de te

Cada 15 de desembre es commemora el dia internacional de la tetera, una Efemèrides que establir-los productors principals països del te-Nepal, Índia, Bangladesh, Viet Nam, Kenya, Uganda, Indonèsia, Tanzània i Sri Lanka-de comú acord amb les agències internacionals per dir-los drets de els treballadors de les plantacions de te i els petits productors, promoure el … Leer más

Aromes d’aquests instal·lacions especials a la cerimònia del te del xef japonès, Yui Ishizuka

S’executa, al costat del seu pare, un restaurant de cuina tradicionals japonès que compta amb més de 270 anys de vida i per la qual, al llarg de la seva història, té darrera de senyors feudals fins actuals dirigents i personatges destacats de la Nippon país. Però a més, Yui Ishizuka coneix perfectament la disciplina de la cerimònia del te. Aromes de te, han tingut el privilegi de fer un per a nosaltres, saber els seus passos i referències, a més de gust dos dels nostres varietats de te. El seu Consell? «Qualitat, aroma i gust agradable. M’encanten!»

Celebrar Sant Valentí compartir instal·lacions

Cada vegada que vostè pren un GLOP de la tassa de te, favorit saps no només per a la glòria, però experimenta sentiments molt agradables i satisfactoris que et porten a sentir un veritable amor per la tetera. I precisament això és el que tots tracten de donar a la gent que volem: satisfacció, amor, afecte… Llavors, per què no compartir una tassa de te amb la gent que vol més?