15 de desembre: dia internacional de te

Cada 15 de desembre es commemora el dia internacional de la tetera, una Efemèrides que establir-los productors principals països del te-Nepal, Índia, Bangladesh, Viet Nam, Kenya, Uganda, Indonèsia, Tanzània i Sri Lanka-de comú acord amb les agències internacionals per dir-los drets de els treballadors de les plantacions de te i els petits productors, promoure el comerç del te, donar a conèixer els múltiples beneficis i propietats terapèutiques que ofereix i revalorar el te. O va dir en un altre mode, recordar i pensar en les persones que estan darrere d’aquesta beguda amb tanta màgia.

D’aromes de te, com embarcacions de productors, vol llançar un missatge de suport a tots els treballadors i petits productors que treballen dia a dia en aquesta indústria i lluitar pels seus drets.

Cert és que cada vegada més persones opten pel te com a beguda més saludable els seus múltiples beneficis per al cos, a més de l’existència de varietats i sabors del món a l’abast de la mà.

Tal és les seves arrels que formen part de les cultures de milers de pobles i de la vida quotidiana en països com el Japó o la Xina, presa en una beguda ancestral que es cultura asiàtica ha utilitzat durant segles com revitalizer físic i espiritual o països com Regne Unit, on la «te temps» és un d’ells tradicions britàniques més celebrat.

Econòmicament el te també representa una potent indústria, especialment en països i àrees de desenvolupament, com són les àrees rurals de la Xina, Índia, resta d’Àsia i Àfrica, on juga un paper fonamental en l’economia de les comunitats.

Si és una part bàsica de les seves cultures o en molts casos que un important interpretats mitjançant cerimònies complexes, cada racó del món salvat amb cura les tradicions per poder continuar gaudint avui aquesta beguda que ofereix els dos.

Entre les seves propietats, la tetera ajuda a prevenir l’obesitat, perquè inhibeix el creixement de greix de cèl lules noves; estimula el sistema nerviós i proporciona una important font d’energia; ajuda a controlar el colesterol dolent; és un antioxidant; millora l’aspecte de la pell i tons cap amunt del cos; És diürètica i ajuda a hidratar l’organisme, entre altres molts beneficis per al nostre cos i ment.

En aquest dia, els sindicats, les organitzacions de treballadors i altres organitzacions de la societat civil organitza seminaris, diàlegs, esdeveniments públics i presentar les seves demandes als governs d’ells. El que pot fer per celebrar? Es proposa unir-se a aquest dia per prendre el te, descobrint a cada GLOP el que hi ha darrere de cada tassa. També podeu gaudir-lo en la vostra intimitat; Serà la millor abraçada del dia.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario