Nova imatge, nous productes, però la mateixa qualitat i servei

 Amb aquests petits canvis buscar una imatge més renovat i segons els nostres amics, que ens tenen avui en dia, la nostra filosofia amb tu, tota la força i vitalitat que necessitem per oferir-li els millors productes amb el servei més adient

El primer va ser el canvi de Web. Volíem una pàgina més moderna, més intuïtiu i fàcil d’utilitzar i corrent amb un estil més d’acord amb els temps, perquè la tecnologia canvia i millora, i no volem seure, simplement perquè pretenen donar sempre el millor, més còmode, ràpid i simple pas possible, però sempre amb la màxima qualitat.

logo_nuevo_aromas_de_te

Ara, el pas següent va ser el canvi de logotip, però això no significa que tenen o volen perdre la nostra essència: res més lluny de la veritat! Aquest nou logotip reflecteix perfectament què hem estat, qui som i què volem seguir sent en el futur: som naturals, salut, benestar, som qualitat i a prop. Elaborats tes i infusions que només trobaràs a les nostres botigues i que només són possibles perquè vostè, nostre client i amic, ens transmeten què és el que li agradaria provar, el que les preocupacions de la seva salut, què és el que no hi són en el mercat i que li agradaria que olors de te li va donar.

En definitiva, som el resultat de la nostra passió per productes naturals que ens donen, per una banda, moments especials de plaer intens i, de l’altra, ens proporcionen salut. Per que som molt sensibilitzar amb la natura, amb cura per a ella i oferir productes diferents.

Per tant, nostre dissenyador es reflecteix en els colors nou logotip que representa la natura, te i infusions.

Espero que que us agradi el resultat!

Aviat es pot veure el nostre canvi d’imatge en bosses de tes i infusions a granel, així com en els casos de piràmides. Amb ells, també us presentem novetats que s’han incorporat al nostre catàleg de botiga en línia, i que són el resultat de llargues cerques i proves de les millors matèries, però també de nous productes que, encara que no ens fan directament, que han estat seleccionats per nosaltres amb molta cura, pensant única i exclusivament en vostè.

Esperem les seves qualificacions i que continuï a confiar en nosaltres com han fet fins ara!

Fins el pròxim post!

Ser molt feliços i celebra les teves ocasions de te i infusió!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario