Arc de Sant Martí verd: donar alegria i sabor els dies

té-verde-arcoiris-oferta

Ningú es sorprendrà Si diem que el te verd i salut són sinònims. I és que molts són els beneficis d’aquesta varietat de te l’ésser humà que, juntament amb el te negre, ha esdevingut un dels més consumits en el món, a més de ser el tipus de te utilitzat en la cèlebre cerimònia del te.

Però a més de la salut, el te verd també és sinònim de benestar, des de quan una persona consumeix una tassa d’aquest tipus de te, es pot comprovar com el seu estat psíquic i físic millora ràpidament. Per descomptat, és no abusar d’aquesta beguda durant el dia, menjar 3 o 4 gots al dia és suficient, però quan es prenen, ha de gaudir cada un d’aquests glops. A tots ells descobriràs noves sensacions, un gust, un record, una imatge… en definitiva, pot viatjar on vulguis, sense haver de moure el seu lloc i arribar al punt que volem: trobar-lo en un millor humor, se centren en el treball, sentirà més relaxat, oblidar el mal de panxa, etc.

Són molts els beneficis del te verd que tots junts no podria cabre en aquest article, menys encara, si per al te vostè afegir ingredients tan sans com la closca de taronja, la canyella, el cardamom o el pebre rosa, que són alguns d’ells productes amb què s’ha fet la arc de Sant Martí te verd d’aromes de te, un d’ells favorit de la nostra clientela.

Arc de Sant Martí verd: el te de dia cada

Hi ha tes que, fins i tot encara que els anys i les modes, com generació rere generació. Tes que conté una gran varietat d’ingredients, donant-li un sabor i els aromes inconfusibles i realment agradables que fa que t’agrada, en general, tota mena de gustos, de les més inexperts en el camp de te, pels més entesos. És el cas de la verd de l’arc de Sant Martí, es poden menjar tot l’any, tan freds com calents.

Composta de trossos de Poma, rodanxes de taronja, canyella, coriandre, cardamom, clau i pebre rosa te, igual que la resta de les que trobaràs a www.aromasdete.com, no contenen gluten. Ens agrada tenir cura de tot el món i que ens prenem massa cura durant tot el nostre procés de desenvolupament, utilitzant exclusivament a productes naturals i, en la mesura possible, de l’agricultura ecològica.

Arc de Sant Martí verd és una barreja de sabors dolços i àcids, combinar correctament. En cada un d’ells glops que prendre avís sabors de fruites, un petit toc àcid produït per la rosa de pebre i una dolçor agradable que sense embafar i aquesta contribució la canyella, que també le da aromes a aquest verd te.

També és ideal per consumeixen en parella, des del seu contingut en canyella fa formar part de la llista d’afrodisíac de productes. Però més enllà d’aquesta anècdota, Rainbow verd és, principalment, una font de salut i benestar, gràcies a la qual aconseguirà:

  • Regular els nivells de sucre, colesterol dolent i triglicèridsen sang, factors que són aconseguit gràcies a la canyella.
  • Millorar l’estat del seu tracte digestiu: que ajudarà a facilitar la digestió, parades, vòmits i diarrea. A més, gràcies a la canyella i cardamom especialment, vostè aconseguir allò la gana quan els nervis o l’ansietat afecten a vostè i vostè pot oblidar la flatulència i els dolors d’estómac que poden causar.
  • Dolors menstruals: perquè canyella, els dolors patits per algunes dones en el moment de la menstruació desapareixerà, sense menjar qualsevol tipus de la píndola que pot tenir efectes adversos.
  • Ajuda a combatre els refredats, bronquitis i la grip: actua com un antibiòtic natural.
  • Combatre halitosi: ja que el cardamom actua com un antisèptic natural.
  • Mantenir els nervis a la badia: si estàs nerviós o hi ha alguna cosa que us preocupa i pateixen estrès o ansietat, aquest te l’ajudarà a calmar-se i centrar-se en les tasques tenen pendents, així que és ideal tenir-lo a l’oficina o per a estudiants a temps d’examen
  • Redueix el risc de desenvolupar determinats tipus de càncer i malalties cardiovasculars: especialment de Colom, en el cas dels càncers.
  • Gran contribució vitamínics: que ajudarà a millorar el seu estat físic i psíquic.

Arc de Sant Martí verd: te del mes

Sí, has llegit bé. Aromes de «Te del mes» arc de Sant Martí verd de te i, per això, vostè pot comprar el 50%. Una veritable ganga! No et perdis aquesta oportunitat i fer ja el seu ordre del Rainbow verd aquí i gaudir el seu sabor i beneficis durant l’any.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario