Per emportar te: gaudir de les piràmides de te amb aquesta nova oferta

Aquesta tardor, aromes te preparat una oferta que no pot resistir: la tes en piràmide a un preu d’escàndol. Pren-lo que com allà on vagis!

piramides-de-te

Hi ha diversos factors que caracteritzen els nostres tes. Un d’ells és l’elecció de les matèries primeres amb les quals podem preparar-los. Matèries primeres de primera qualitat i que seleccionem acuradament. Per què? Perquè vol donar-li-ho millor a vostè, els nostres clients, que són qui ens inspiráis i ens ajuden a créixer.

El segon factor és la preservació o exposició del mateix. És a dir, el format en el qual podem presentar-los jo. Hi ha moltes persones que ens van demanar per què no te exposar de forma massiva en els mercats i la resposta és molt simple: no volem que el nostre producte per perdre cap de la qualitat que té i per això ha d’evitar, en la mesura que sigui possible, contacte amb pols o el temps. És per això que nosaltres sempre venen en paquets de 50 i 100 grams (hi ha també una altra opció de 45 i 75 grams). Alguns paquets produïda en dos tipus de paper i una capa prima de paper d’alumini per mantenir-lo tot l’aroma i les propietats de te o infusió.

Però a més d’aquests paquets, també oferim nostres te piràmides. per què? Per dues raons principals: a prendre el te, ves per on volem , i que això no ocupi cap espai així, perquè en aquestes piràmides és la mesura de la quantitat de te que cal preparar una deliciosa tassa de te, per què no us farà perdre fins i tot un gram de la teva compra.

Pràctica i fàcil de preparar
Això és el que volem per a tu: que gaudeix amb cada GLOP de te la infusió e preferit d’ aromes de te; que es pot preparar de la mateixa manera més senzilla i còmoda possible, però on vol. En definitiva, li oferim un te de portar.

Així, aquesta tardor, hem preparat una oferta que no pot negar-se i que tots els seus familiars es pot voler copiar: una caixa de 20 piràmides de te o infusió a un preu increïble de 4,80 euros.

Pensar en els diners que li estalviarà amb aquesta oferta! Una tassa de te en qualsevol bar o cafeteria no costa menys de 1, 20 d’euros i amb aquest quadre es pot prendre fins a 20! I no només això: gaudir el te que realment t’agrada i on vulguis. Es pot demanar més a un te de prendre?

Sí, també pot portar preparats de casa o obtenir aigua calenta en els pràctics vasos termals que trobareu a la nostra botiga en línia!

Així no pensar més i t’amb el te de portar!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario