Atreveix-te a provar oolong te o te blau

Menys coneguts que te blanc, te oolong o te blau és un excel·lent aliat per a la salut, que es caracteritza pel seu sabor suau. Molt diferent dels altres, però com els amants del te negre o vermell fort o sabors terrossos, tant els amants de la més suau, com te blanc o rooibos sabors

te-oolong-brillo

Quan va visitar els mercats o quan ells nous clients visita la nostra botiga en línia, els molts que és sorpresa a la tenen coneixement que a més el verd te tradicional, negre de tetera i te vermell, així com nostres infusió o te rooibos, també existeix la oolong te o més conegut com te blau.

És cert que no és un producte de masses a Europa, però en els últims anys és cada vegada més comú i, per descomptat, aromes te no podia faltar, principalment per dues raons: d’una banda, perquè ens agrada ser capaç d’oferir una major tipus de tes possibles als nostres clients, de manera que pot no només compren el tradicional , però també noves varietats i, d’altra banda, perquè ens agrada oferir productes que vostè proporciona salut, benestar i una experiència agradable.

Aquest te, te oolong (que en xinès significa el te homenatge) o te blau compleix tots aquests objectius que, cada dia, ens fixem en te olors.

D’origen
Similar a la gran majoria de tes, te blau també ve de la Xina, a ser cultivada, principalment en el nord de Fujian i les muntanyes de Taiwan central, que s’extreu de la planta Camellia Sinensis.

Propietats saludables

te-oolong-brillo (1)Aquest tipus de te comparteix moltes propietats amb te verd i te vermell, però afegeix altres que no tenen i fer un te molt especial i ha faltar mai en una casa on hi ha un amant del bon te.

Una de les principals característiques i diferències amb la resta d’ells tes és la propietat depuratiu, molt superior a la que ells altres, facilitant que l’operació del nostre fetge és la dreta i permetent bones digestions, si aneu a fer un menjar copiós o rics en greix, te blau serà el seu millor aliat. Una funció que també permet, al mateix temps, control del nivell de colesterol dolent i reduir el nombre de triglicèrids en el cos, també perjudicial per a la nostra salut.

En aquest sentit, podem no pot deixar d’esmentar la crema de greix, formant part d’un bon nombre de dietes feta per experts en nutrició.

Similar a la Casa Blanca de te, conté menys quantitat de proteïnes que la resta del te i per això també és apreciada per les seves propietats cardiotonic.

No hi ha que oblidar d’ antioxidants propietats, el que fa que per diarrea o problemes gàstrics que també ens pot ajudar, a més d’alentir el procés d’envelliment de la pell i, pres amb moderació, ajuda també a combatre certs tipus de càncer, com ha mostrat els estudis científics que és ha fet en aquest tipus de te , en diverses universitats en els continents d’Estats Units, l Europa i Àsia.

Amb tota aquesta informació, no ens s’ajusta el menor dubte que estarà disposat a provar-ho. No ho dubtis, et sorprendrà! És molt simple: introdueix nostres botiga on line i fer el seu ordre. podem enviar la resposta!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario