Es celebra l’arribada de la primavera amb aromes de te,

té de primavera

Arriba la primavera i tot sembla tenir altre color. La flor de camps i arbres, és el dia allarga escurçar-lo nit i tot el món sembla ser de millor humor. Fantasia ens surt més al carrer, a peu o fer algun tipus d’esport per a activar-nos i començar a treure ens greix ells abrics per a deixar espai a un altre tipus de peces més llum, a més d’imposar-los és sabors frescos i afruitats.

Però no tot és bell en aquesta època de l’any, des de l’arribada de la primavera augmenta el nombre de l’asma, al·lèrgies s’emfasitzen i és comú la gola, problemes gastrointestinals, mocs o bronquitis. Així a més de ser un moment en el qual gaudir del sol i d’ells productes que ens ofereix la natura, també hi ha que cuidar la nostra salut i activar el cos no es baixa de defenses.

És per això que aromes de te hem preparat secció especial tes de primavera, en el qual trobareu un ampli assortiment de tes fetes de fruita i de temporada, com les cireres, maduixes o préssecs i que han estat dissenyats, no només a refrescar-se en aquesta època de l’any, sinó també per alleujar les malalties que són associats amb ella i activar el cos i la ment , perquè sigui coherent amb el temps de l’any que estàs vivint.

Tes i infusions que s’han pres per tal que pugui gaudir-los durant tot el dia. Per exemple, set meravelles negre te o perla del desert, són ideals per prendre a l’ esmorzar, ja que ajudarà a activar, a més de ser digestius i conté un nombre de vitamines que proporcionen els fruits que han estat elaborades. Per la seva banda, el rooibos, no contenen theine, podeu portar-los a la nit i descansar com caldria.  Per la seva banda, el te verd elimina els mals de cap tan típic d’aquesta temporada.

Tes de primavera de descompte

I així poden fer-ho de la millor manera, han donat un descompte del 10% sobre tots els productes d’aquesta secció. Teniu cap excusa per renovar el seu amagatall de tes i tenir cura de vostè a la primavera! A esperar aconseguir-los? Ara entrar a www.aromasdete.com i feix de primavera el seu favorit temps de l’any.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario