Plantes medicinals per a combatre l’estrès i ansietat

Plantas medicinales contra el estrés y la ansiedad

En la nostra vida tots patim episodis d’estrès o ansietat, ja sigui per excés de treball, sobrecàrrega de les tasques domèstiques o situacions personals que superem, etc i fent els nostres cossos patirà, reaccionant en certa manera i que ha donat lloc a efectes adversos en la salut.

En aquestes situacions i tenint en compte que són reaccions naturals que té el nostre cos com a mecanisme de defensa a les circumstàncies concretes de la vida, és millor que també la provem de la mateixa manera: naturalment. Per això, té a l’abast de la nostra mà una àmplia llista de plantes i flors que, pres en te o infusió, ens ajudarà a assolir el nivell de relaxació que cal actuar davant d’ells moments difícils al qual ens enfrontem, disminuint, també, els símptomes que agreujar la nostra salut, com són: els nervis , tachycardias, sudoració excessiva, vòmits, diarrea, mal de cap de l’estómac , picor, insomni, mals de cap, muscular o generalitzada debilitat, entre els més comuns.

Herbes com la camamilla, flor de la passió, Valeriana, Linden o gingebre, entre d’altres, així com donar-nos la pau, hem ofert gust dolç i agradable, així com moments quan ha de prendre el te o infusió. Per aquest motiu, avui volem parlar sobre aquestes plantes medicinals, les seues propietats i beneficis en casos d’estrès o ansietat.

Plantes medicinals contra l’estrès i ansietat

La llista és extensíssima, ja que la natura és sàvia i sap com tenir cura de nosaltres, sense arribar a produir efectes secundaris, com en el cas de certs medicaments al mateix propòsit. No obstant això, avui anem a centrar-se en algunes de les més comunes. Tal és el cas de:

  • Valeriana: que estimula certes substàncies en el cervell i disminuir el nerviosisme. El mateix, a més, alleuja dolors, fatiga de combat i ajuda a relaxar-se, l’insomni així també es pot resoldre gràcies a ella. Aromes de te té dues delicioses infusions que contenen i que també es poden relaxar-se, especialment si ets incapaç de dormir i que són: la infusió de son i dolços somnis. Cal assenyalar que aquestes dues infusions contenen, per un costat, melisa (el segon), Basil (el primer) i plantes medicinals que també són recomanades per tractar casos d’ansietat i estrès. Alfàbrega, encara que menys coneguda, té propietats calmants i digestives, per què lluita contra la majoria dels símptomes que estem parlant i, tarongina, per la seva banda, és un gran ambient relaxat i té l’habilitat per acabar amb els espasmes de l’estómac.
  • Camamilla: infusió estrella que va ser que falten a cap casa i aromes de te oferim granel o piràmide. Gràcies a la seva serà capaç de reduir el nerviosisme i combatre els dolors d’estómac i vòmits. Mals de cap també disminueix amb la camamilla i la seva aroma agradable fa que els músculs i la ment relaxar-se, reduint així el dolor o rampes causades per estrès. Nostres Zen Rooibos, que també conté camamilla, creada expressament per viure moments únics i relaxants.
  • Arbre Linden o calç: aquesta planta medicinal és que sempre ha estat recomanada, per excel·lència, per tractar els problemes derivats de l’estrès i ansietat. Les seves propietats fan el mateix reduir els nivells de nerviosisme, a més de ser molt digestiva, perquè els símptomes principals derivades de l’estrès són reduïts considerablement, per no dir que desapareixen completament. Vostè pot prendre en infusió és natural o combinada amb altres plantes, com ara anís o fonoll, molt recomanable per tractar problemes digestius, com és el cas de nostre infusió de Rooibos Digestivrica.

    Ara que vostè sap com us podreu relaxar amb plantes medicinals, només queda per desitjar-vos que recuperar aviat, descansar i reunir-se el dia amb un somriure. Després cap amunt de!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario