Papa: sé, així que vostè se senti el te?

Father_and_Son_(6330243602)

Avui, el 19 de març, és un dia important per als homes que han tingut la sort de conèixer el que significa la paternitat, així abans que escrigui una línia més, us desitgem un molt feliç pare i, per descomptat, Felicitats també a tots el Josephs, el dia del seu Sant. Que es celebra com mereix!

Una vegada donat l’enhorabona i des de fa unes setmanes vam escriure un article sobre els principals beneficis de te i infusions a les dones, amb motiu del dia internacional de les dones ocupades, en aquest cas, i ja que estem parlant del gènere masculí, ens agradaria utilitzar aquest post per parlar de la tenen beneficis d’aquestes begudes per als homes.

I sembla que hi ha sempre parlar del bé que es te i infusions per les dones i, de fet, són les que consumeixen més, però això no significa que no proporcionen beneficis per la salut i el benestar de l’home, o no atleta (que es consumeixen en una base regular), ja que com sempre diem el te és bo per a totes les persones, independentment de la seva edat o sexe. Només cal tenir en compte la seva condicions físiques i els gustos a optar per una o l’altre.

Beneficis del te verd per als homes

Te verd és un dels més coneguts i consumit en el món dels beneficis derivats d’ella i, de fet, és un dels més utilitzats en estudis relacionats amb la salut humana, tal com ho reflecteix en nombroses ocasions a les nostres xarxes socials, Facebook, Twitter, Instagram i Google +.

En el cas de les dones, s’utilitza molt en les dietes o aspectes de la bellesa del cos, ja que millora la condició de la pell i també és el millor remei casolà per acabar amb les ulleres. Tot que això és pot aplicar també als homes però, també, hi ha que afegir els següents beneficis:

  • La salut cardiovascular: ajuda a prevenir malalties relacionades amb el cor, regula la nostra tensió i redueix les possibilitats de patir un atac de cor.
  • Colesterol: prendre 2-3 tasses al dia, ajuda a reduir i controlar la taxa de colesterol dolent. Una cosa que es dóna normalment en els homes i que d’aquesta manera, la senzilla i natural, pot ser controlat sense problemes.
  • Càncer de pròstata: redueix el risc de que, de bon tros. Evita el creixement descontrolat de cèl·lules tumorals, a més de destruir el mal que ja ha adquirit el cos.
  • Diabètics: te verd ajuda a controlar els nivells de sucre en el cos. Un remei casolà i natural que s’utilitza des de l’antiguitat, per a aquest propòsit.
  • Protegir el fetge: per exemple, davant de la ingesta d’aliments rics en greixos saturats, tabac o alcohol.
  • L’artritis: el te verd té propietats anti-inflamatòries, i, per tant, el dolor de les articulacions inflades disminuirà si prendre de 2 a 3 tasses diàries.
  • Sistema Gastro-intestinal: verd protegeix, fent les digestions molt més lleuger i redueix les inflamacions de l’estómac després dels àpats pesats o pesats.

Damiana beneficis per als homes

Conegut com a «planta d’amor» o «infusió de sexe», damiana ha estat utilitzat des de temps immemorials pels homes com un viagra natural, però molt més barat i efectes secundaris. Contribueix a la bona irrigació de sang en aquesta àrea en particular de l’home, mantenint l’erecció de més temps i despertar la gana sexual. A més, damiana té un sabor agradable, per que no li costarà res per portar-lo, i pot fins i tot compartir-lo amb la teva parella, com a culminació d’un sopar romàntic. Les postres… i va posar!

Tes i infusions amb gingebre

Molts dels productes que trobaràs a www.aromasdete.com tenen gingebre predefinit, com a ingredient. I és que és una planta amb propietats curatives importants, així com donar un diferents tes i infusions. Si pinchas en aquest llistat, podeu comprovar la gran varietat que hem esmentat.

En particular i pel que fa a la salut i el benestar de l’home es refereix, cal destacar el següent:

  • Digestiu: aquest ha estat l’ús tradicional que s’ha donat sempre a gingebre. I és que quan té l’aparell digestiu sistema una mica lenta o ha tingut un aliment abundant o ric en greix saturat, prendre una infusió que conté gingebre ho farà que recupereu immediatament d’aquesta molèstia molest que produeixen aquest tipus d’àpats al nostre organisme. A més, també ajuda a aturar els vòmits i diarrea o gastroenteritis, natural i sense efectes secundaris.
  • Font de vitamines i minerals: necessàries per mantenir el nostre sistema immunològic en bones condicions i gaudir de bona salut i benestar.
  • Càncer Colorectal: el gingebre ajuda a evitar que, gràcies a les propietats contra el càncer que es deriven d’ella i per protegir, de manera natural el còlon i l’intestí, eliminar cèl·lules canceroses que afecten aquesta part del nostre cos.
  • La salut cardiovascular: gingebre també protegeix el cor d’homes i ajuda a controlar el nivell de colesterol dolent en sang, afavorint el colesterol bo.

Aquestes són només algunes petites pinzellades tots els beneficis que té al gènere masculí, te i infusions. Estàs esperant per unir-se a aquesta línia de salut i benestar? Visiti www.aromasdete.com i trieu el que més que li agradi. Recordeu que, si vostè necessita qualsevol ajuda o té alguna pregunta, estarem encantats d’ajudar.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario