Com escalfar aigua per te?

Una tassa de te ben fet de te calent consolar l’ànima de qualsevol amant del te. Bona preparació pot realçar el gust del te i aquí entra en joc diferents tècniques per escalfar l’aigua, així com la temperatura, la quantitat d’aigua o el temps d’infusió, temes clau que determinarà el resultat final de la nostra tassa de te o infusió. Et donem alguns consells:

Contenidor

On escalfar l’aigua? És un pas fonamental per poder degustar els nostre deliciosos tassa de te o infusió, conservant tot el seu sabor i propietats.

Els bullidors d’aigua o teteres elèctrics són prou pràctiques a la cuina perquè ens tenir aigua calenta en poc temps, a més garantir que la calor es distribueix al llarg de l’aigua uniformement i es va d’acer inoxidable no són emeten materials nocius per a la salut o bon gust del te.

Tetera ferro : el que és molt còmode aquest nouvingut, en l’estil oriental, és que es pot utilitzar en tot tipus de cuines, és a dir, en aquells que són plaques d’inducció, que tenen la vitroceràmica, així com les cuines de gas. També és una bona manera de conservar més temps te a la temperatura correcta i una confortable i elegant manera de servir-lo.

Si t’escalfa l’aigua en un cassó es pot veure quan es tracta de bullir perquè l’aigua comença a evaporar formant bombolles d’aire. El més important és que l’aigua no Bulli. (Aigua contindran menys oxigen i no tindrà el te adequada sabor i aroma).

I el microones? Quan escalfem un líquid en les onades petites microones s’activen mitjançant diferents punts en el líquid provocant diferents parts d’aigua que són molt bullint juntament amb altres parts que són més freds o calents.

Per tant, veiem que les ones generats per un microones pot que no escalfar l’aigua uniforme per tal que el procés d’ebullició és difícil de controlar.

Te de gust

L’envàs ideal al te gust són les tasses de ceràmica o porcellana i vidre. Aquests vasos no interferir amb el gust del te i mantenir tota la calor.

Tisanera Tolanca amb canyes de bambú: la tisanera Tolanca conjunt inclou una tisanera de porcellana amb capacitat fins a 0,4 l de te o infusió; una funda de bambú que ens ajudarà no només a cobrir les nostres instal·lacions mentre descansa, sinó que a més, també podem col·locar un plat de pasta o una galeta per acompanyar els nostre beguda preferida. L’equipament es completa amb una culleradeta de porcellana, juntament amb un plat de bambú que pot deixar la tisanera o la cullera.

Crystal Tisanera: u na copa que li permetrà, no només gaudeix del sabor autèntic de una bona tassa de te o infusió, però també el seu color. I és que si hi ha alguna cosa màgica en diferents varietats de te, són els colors i tons diferents, resultat de la fermentació i temps de peu de cadascuna de les diferents varietats que trobaràs a les aromes de teteria.

Aquest tisanera està format per un recipient de vidre i acer, així com la seva scenter de sabor d’acer, que això no s’escapi els ingredients que componen un te o infusió que vol prendre.

Brillantor d’èmbol te: és ideal compartir en parella, per atendre les visites o prendre en una reunió amb un client que vol si us plau, ja que té una capacitat per a dues tasses de te. També és molt elegant. Pot ser, també, un regal original i que no passa desapercebut, ja que aquest tipus de teteres és més o menys comú veure ls en llocs especialitzats en la venda de te, però no en cases o a les oficines.

Temperatura

Potser li he preguntat per què de vegades el te, teniu més bones que altres, si vostè pren la mateixa quantitat d’aigua i instal·lacions. La resposta es troba sovint en la temperatura que l’aigua. És ideal arribar a estar a punt d’ebullició.

En general, si el te negre l’aigua ha de ser entre 90 i 95 ° C, només per sota del punt d’ebullició. Per a te verd, temperatura preparació ideal seria entre 70 i 80 ° C.   Si es prepara te a bullir l’aigua (100 ° C) el sabor i olor de te seran perjudicats, ja que els compostos aromàtics de te es destrueixen i causes ser massa astringents i amargs.

Un simple com accessori una termòmetre pot fer la vida més fàcil i te sortida sempre perfecte.

Temps d’infusió

El temps d’infusió ideal per preparar un bon te és de entre 2 i 3 minuts. Tanmateix, segons el tipus de te i, sobre tot, gustos personals, aquesta vegada d’infusió poden ser més o menys.

La veritat és que cada te té el seu propi temps d’infusió. A temporitzador pot ajudar a calcular els temps i saber quan pot retirar el seu colador i gaudir el seu te o infusió on i quan sigui que vol.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario