Tes i infusions per a la salut de la dona

TÉS E INFUSIONES

Per tots és conegut que les plantes medicinals proporcionen nombrosos beneficis per a l’home i la dona. No obstant això, algunes plantes tenen propietats específiques per a la salut de la dona fent-los remeis essencials per prevenir malalties i millorar els símptomes en les diferents etapes de la vida d’una dona, com la menopausa, l’embaràs o la menstruació.

Al llarg d’aquest article, descobrirem les infusions i tes que són més recomanables i ajudar a equilibrar la salut de la dona de forma natural.

Menstruació

Moltes dones pateixen desequilibris hormonals i que afecten, sobretot, els cicles menstruals. La menstruació pot ser precedida per molèsties com dolor abdominal, malestar general, mal de cap, cansament… A aquest conjunt de símptomes són conegudes com la síndrome premenstrual. Cada dona està patint de manera diferent, però porta un estil de vida saludable i tenir cura de l’aliment, es perdi amb més energia.

També, pot beneficiar de les propietats d’algunes plantes que li ajudarà a alleujar aquests símptomes. La Calèndula és un d’ells. Colors taronja i beix, aquesta flor és un excel lent regulador per a tot tipus de problemes ginecològics (menstruació dolorosa, manca de regla, etc.) i redueix el dolors típics i d’aquest període.  Vostè pot tractar nostre Secrets de l’època ecològicinfusió amb flors de camamilla i la Calèndula.

La sàlvia, d’altra banda, és un d’ells plantes aromàtiques, més coneguts com a reguladores hormonals, pel seu contingut d’estrògens d’origen vegetal i es converteix en una planta molt adequada per a ells irregular de la menstruació o infertilitat causada per la manca d’estrògens. A més, savi també els saldos de les nostres emocions quan les irregularitats hormonals ens causa Estats de tristesa i depressió. La infusió dolços somnis està composta per una acurada selecció d’ingredients com la sàlvia, el fonoll (també redueix els dolors de la menstruació), Camamilla, menta, melisa, cardamom, herba de llimona, Lavanda, Valerià i Noguera nou moscada.

La camamilla és una de les infusions més consumits per dones per tractar desordres molts cada dia. Aquesta planta medicinal són preses de forma habitual per a calmar-los mals de cap menstrual i facilitar la menstruació quan no baixa.

La canyella és que remei un excel·lent femení també alleuja el dolor durant la menstruació. Aquesta espècie és part d’alguns dels nostres tes, com es pot veure aquí.

Gingebre és un dels més importants d’equilibrar la salut de la dona, ja que és la solució a molts trastorns de les dones: ajuda a regular el cicle menstrual i redueix els símptomes premenstrual que causen tant dolor en algunes dones.  Beneficiar d’aquesta planta i de les flors de la Calèndula amb la infusió gingebre te verd ecològic, que ajudarà a tenir cura de tu per dins i per fora.

L’embaràs

L’embaràs és una etapa molt important en la vida d’una dona a nivell orgànic com es produeixen canvis en el cos que requereixen seguiment i atenció puntual, com l’aportació de calci addicional. En aquest sentit, infusió d’herbes orgànic d’encanteri es fa amb flors Girasol ideal per a les dones pel calci addicionals contribuint i què millor per fer-ho naturalment. A més, també proporciona àcids grassos essencials i vitamines que el nadó necessita per al seu correcte desenvolupament.

D’altra banda, el gingebre prevé el vertigen i les nàusees durant l’embaràs, similar a la de Rooibos amb gerds.

Menopausa

La mitjana d’edat de la menopausa és 47.9 anys. En arribar a aquesta edat, les dones han de presentar especial atenció als símptomes vasomotores i trastorns menstruals per assistir a la seva revisió preventiva. I és que la menopausa representa una transició, des del punt de vista biològic i social. Canvis que es produeixen durant aquesta etapa estan relacionats amb els efectes adversos en la qualitat de vida: poden causar dolor muscular, trastorns del son, depressió i irritabilitat. En aquest sentit, tenim deliciosos tés que contribuirà a alleujar els símptomes causats per la menopausa, insomni o manca de concentració.

Te vermell Pu Erh tibetà característiques ajuden a mantenir un equilibri perfecte entre salut i benestar. Compost de roses, gessamí i goji, està especialment indicada durant la menopausa, proporcionant el calci necessari per ossos. La Làctia blanc i Oolong te verd també és una excel lent opció per enfortir l’estat de l’OS durant la menopausa, així com per millorar la concentració.

Desig sexual

Una vida sexual sana és important reduir l’estrès, la construcció d’una relació sana i millorar el benestar general. Dieta i exercicis oferir les millors solucions per estimular sexual desig; No obstant això, una sèrie d’herbes naturals afrodisíacs també pot donar suport. Te de canyella vermell s’elabora amb canyella com a ingredient principal, i sens dubte, una de les virtuts atribuïdes a la canyella és que vostè és un producte ideal, afrodisíac així despertar o fomentar el desig sexual d’una manera natural.

La infusió del sexe amb damiana és el millor aliat natural per augmentar la seva libido.  De fet, és el viagra natural per excel·lència o el conegut com a planta de l’amor.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario