Tes i infusions diürètiques

Tés e infusiones diuréticasUn dels problemes és més freqüent, especialment en les dones, és la retenció de líquids que es produeix quan el cos no treure prou aigua de forma natural, tant en forma de suor d’orina i per tant s’acumula. La sensació d’inflor, cames inflats, rampes, malestar general, etc., són els seus principals símptomes i en alguns casos, la retenció de líquids pot ser la causa d’aquests quilos de més o de la cel·lulitis molest i antiestètic.

És llavors quan podem utilitzar compostos o nutrients que augmentarà la capacitat del cos per eliminar el líquid sobrant acumulada i promoure l’eliminació de substàncies nocives del nostre organisme: diürètic anomenat.

Hi ha unes quantes medicacions que afavoreixen, efectivament, l’eliminació de líquids, però si vostè està buscant una solució natural explicar quins aliments, plantes i naturals tes diürètics més. Com sempre tendim a recordar d’aromes de te, açò és purament informatiu i no pretén substituir cap tractament mèdic si fos el cas.

En incloure aquests aliments en la nostra dieta

Com hem vist, ha afegit, sobretot quan hi ha retenció de líquids, a més a més en el cas de mala circulació, colesterol, pedres al ronyó, la cel lulitis, pressió arterial alta o sobrepès.

Hi ha diverses causes que retenir líquid en el nostre cos, com una dieta pobre, beure poca aigua al dia, l’ús de certs medicaments, mala circulació o consum de sal en excés, entre d’altres. Tanmateix, canviant alguns dels nostres hàbits quotidians podem arribar per evitar i prevenir aquestes patologies, com beure més aigua (si som deshidratats cos retindrà aigua); exercir (la suor també ajuda a eliminar l’aigua del cos) i els canvis en aquesta dieta: aliments com pinya, es síndria, la ceba, el tomàquet, carxofa, el julivert, l’API i espàrrecs, entre altres, ells es considera diürètics i drenatge, això és, estimular el funcionament del ronyó, responsable de filtre de sang i eliminar toxines del cos a través de l’orina.

A més, hi ha certes plantes i tes naturals que poden ser de gran ajuda per estimular la funció renal, augmentant l’eliminació de substàncies perjudicials, afavoreix l’eliminació de líquids i eliminar l’excés de sodi. En última instància, alleujar els símptomes i fer sentir bé.

  • La cua de cavall és entre els tes diürètics i més populars que podem trobar a combatre retenció de líquids. Les seves propietats diürètiques fer que algú pot augmentar fins a un 30% a micciona vegades al dia.
  • Fonoll, així com la carxofa, és una planta comestible que també es pot preparar en infusió. És vostè atribuït multitud de propietats beneficioses, com la socors d’ells malestar menstrual, la tos o bronquitis, també és una excel·lent infusió diürètic, com la infusió d’herbes ecològiques d’encanteri, o el secret d’infusió de temps ecològica, també indicat per combatre processos catarrhal i dolor de gola.
  • Verd. És d’una infusió amb múltiples beneficis per a la salut, entre els quals destaca la seva gran poder diürètic, ajuda a expulsar els líquids del cos i evitar el malestar general. Ell te verd Sencha ecològica es recomana especialment a aquelles persones que estan fent règim, ja que les ajudarà a perdre pes, per ser un diürètic natural molt saludable. A més, ajuda a reduir el colesterol dolent i millorar la circulació sanguínia.
  • D’ells infusió diürètic molt eficaç és el savi, que a més de comptar amb propietats antiinflamatòries és també un bon aliat per reduir la retenció de líquids. Nostre benestar Dulces sueños infusió és diürètic i ajudarà a eliminar les toxines del seu cos.

Abans de recórrer a qualsevol d’aquests tes diürètics, és molt important a tenir en compte que també tenen efectes secundaris. Per tant seu consum no es recomana si vostè menja altres diürètics o si consumeixes drogues hipertensió arterial o la circulació.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario